Uploaded with ImageShack.usJaka to gra?
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Jaka to gra?
ultima online ?:O
Jak tak to oddaje
Jak tak to oddaje
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Jaka to gra?
final fantasy III?
lecz wydaje mi się, że jednak I ^^
lecz wydaje mi się, że jednak I ^^
Jaka to gra?
Co ty za paradoks powiadasz - to jest Final Fantasy 3 na SNES. Chyba że znów znalazłeś screena gdzie jest napisane pewnie inna część, nie ma to jak Google...
Last edited by Mike on 06 August 2010, 21:40, edited 2 times in total.
-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
Jaka to gra?
To jest śmieszna sprawa, bo to jest Final Fantasy 3 i Final Fantasy 6 jednocześnie.
W Japonii to była szóstka, a że w USA nie wyszły prawdziwe dwójka, trójka i piątka (jeśli dobrze pamiętam), to wg amerykańskiej numeracji była to trójka. Co ciekawe, siódemka była już siódemką po obu stronach oceanu.
EDIT: A screen jest, jak mniemam, z Final Fantasy VI Advance, czyli wersji na GBA.
EDIT: A screen jest, jak mniemam, z Final Fantasy VI Advance, czyli wersji na GBA.

Jaka to gra?
Zgadza się lisku 
Jaka to gra?
japierdole jakie maniaki
:shock:
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
Jaka to gra?
Ych, to ja zapomniałem, że jest coś jak port na inne systemy...
@ALTUS: Czy tam maniaki? Są tacy ludzie, którzy grają jeszcze w stare gierki, a niekoniecznie muszą zgłębiać nowsze, bądź teraźniejsze gierki. To że modne, nie dla każdego musi być fajne
@ALTUS: Czy tam maniaki? Są tacy ludzie, którzy grają jeszcze w stare gierki, a niekoniecznie muszą zgłębiać nowsze, bądź teraźniejsze gierki. To że modne, nie dla każdego musi być fajne
-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
Jaka to gra?
E tam, od razu maniaki, po prostu jeśli chodzi o gry, zatrzymałem się jakieś 8 lat temu, w tych wszystkich Call of Duty i Need for Speedach w ogóle się nie orientuję.ATLUS wrote:japierdole jakie maniaki:shock:
Oddaję kolejkę, bo jak ja coś zadam, to znowu będzie marudzenie, jak na ManiaZones, że nikt takich gier nie zna.

Jaka to gra?

Tak, to znowu Borderlands, ale podobnie jak w poprzedniej mojej zagadce, jest tu ukryta jeszcze jedna gra. Wystarczy tytuł podserii - nie ma znaczenia konkretna część.