Siedem polskich drużyn w najlepszej setce świata

Newsy ze strony glównej
Post Reply
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

[teaser=http://www.tmpl.info]http://img338.imageshack.us/img338/8370/trackmania.jpg[/teaser]Aż siedem zespołów z Polski znalazło się w najlepiej oddającym rzeczywiste umiejętności najnowszym rankingu drużyn TrackManii. Może nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że... trzy z nich już nie istnieją. TM-Rankings zaktualizowało jednocześnie klasyfikację indywidualną - tam w najlepszej setce znajdziemy czterech Polaków. [more]

Najwyższą lokatę z Polski w rankingu drużynowym dzierży X-treme X-tea. Herbatki były przecież dziewiątą drużyną świata na zakończonym w lutym Stadium Team Championship 6. XX zajmuje głównie dzięki temu osiągnięciu 17 miejsce. W rankingu znajdziemy też inne zespoły, które utrzymują się w TOP 100 właśnie z tego powodu. Są to między innymi nieistniejące dywizje BVG (TCW - 44. miejsce), FF.X-Fi (POL - 50.) oraz dawno upadły Pure Skillers (90.). Nie można zapomnieć także o Power For Gear (46.), Kamikadze Drivers (63.) oraz New Age Racers (70.).

W klasyfikacji indywidualnej znajdziemy natomiast czwórkę "biało-czerwonych". Stawkę otwiera, po brązowym medalu na EMS VI, shief, plasując się, podobnie jak XX, na 17 miejscu. Na 28 pozycji znajdziemy za to Mikusia, co zawdzięcza występowi na ESWC we Francji. Co ciekawe, zwycięzca z Disneylandu, Norweg Gruba "Bergie" Świnia, znajduje się tylko o dwa oczka wyżej niż shief (/prywata/ z dorobkiem 269 pkt. John :D /koniec prywaty/). Za Mikusiem spora przepaść i dopiero na 73 lokacie trafiamy na Nothusia, a trzy miejsca za nim (jak zwykle za nim :*) Shadow. Do czołowej setki nie udało się za to dostać Diablosowi przez małe "s", któremu zabrakło dosłownie jednego oczka do ostatniego gracza w tym jakże prestiżowym TOP 100.

Oto, jak przedstawia się ilość graczy z danego kraju w TOP 100 wg TM-Rankings.com:
  • Francja - 18
  • Niemcy - 16
  • Włochy - 7
  • Portugalia - 5
  • Holandia - 5
  • Rosja - 5
  • Ukraina - 5
  • Szwecja - 4
  • Polska - 4
  • Belgia - 4
  • Wielka Brytania - 4
  • Słowacja - 4
  • Austria - 3
  • Słowenia - 2
  • Czechy - 2
  • Brazylia - 2
  • Białoruś - 1
  • Norwegia - 1
  • Dania - 1
  • Irlandia - 1
  • Rumunia - 1
  • Turcja - 1
  • Litwa - 1
  • Kanada - 1
  • Szwajcaria - 1
  • Argentyna - 1
Scooter Fox
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Scooter Fox »

To ja się podepnę i powiem, że jak ktoś zajrzy na tm-rankings i się przerazi, jak to jego drużyna ma nieaktualny skład, albo on sam jest przypisany nie do tego zespołu co trzeba, albo jeszcze jakaś inna tragedia czy nieścisłość wpadnie w jego oko, to niech da mi znać, nr GG jest w profilu.

Gwarantuję, że nieścisłości jest dużo; w tym momencie tylko XST powinno mieć aktualny skład, bo dosłownie dzisiaj przy tym grzebałem. Cóż, byłoby dokładniej, ale odkąd nie piszę newsów na tmpolska, odtąd nie mam informacji kto przeszedł gdzie (i za ile ;)).
Image
Image
Image
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

Scooter Fox wrote:To ja się podepnę i powiem, że jak ktoś zajrzy na tm-rankings i się przerazi, jak to jego drużyna ma nieaktualny skład, albo on sam jest przypisany nie do tego zespołu co trzeba, albo jeszcze jakaś inna tragedia czy nieścisłość wpadnie w jego oko, to niech da mi znać, nr GG jest w profilu.

Gwarantuję, że nieścisłości jest dużo; w tym momencie tylko XST powinno mieć aktualny skład, bo dosłownie dzisiaj przy tym grzebałem. Cóż, byłoby dokładniej, ale odkąd nie piszę newsów na tmpolska, odtąd nie mam informacji kto przeszedł gdzie (i za ile ;)).
i tak naleza ci się wielkie dzięki, bo to przeciez chyba głównie ty wpisujesz tam wyniki, dzięki czemu w ogole polacy pokazuje się w tych rankingach.
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Post by Słowik »

Fuck a jeszcze kilka dni temu byłem w top100 ;ppp j3bana aktualizacja :)

Polskie teamy bajeczka :) no ale szkoda że niektóre już padły... cały czas do przodu :)
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
ALTUS
Doświadczony driver

Post by ALTUS »

Słowik wrote:Fuck a jeszcze kilka dni temu byłem w top100 ;ppp j3bana aktualizacja :)
ale dużo ci z tego :lol:
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

Post by DiabloS_CRB »

LOL :O ja byłem prawie TOP 100?! :O czemu ja jestem na emeryturze?
Image
Image
Image
Post Reply

Return to “News”