Sezon 5. - pomysły
Sezon 5. - pomysły
Uzasadnijcie swoją odpowiedź, co się wam nie podoba w tymże pomyśle?
Kamera z kasku jest super, i może przyciągnie ludzi, żeby nie twierdzić po 2 gp, że to nudne jest.
oprócz tego mam jeszcze jedno pytanie:
co sądzicie o zrobieniu (w MT oczywiście) deszczu, który niestety nie wpływałby na model jazdy, ale pogarszałby widoczność?
Kamera z kasku jest super, i może przyciągnie ludzi, żeby nie twierdzić po 2 gp, że to nudne jest.
oprócz tego mam jeszcze jedno pytanie:
co sądzicie o zrobieniu (w MT oczywiście) deszczu, który niestety nie wpływałby na model jazdy, ale pogarszałby widoczność?
Sezon 5. - pomysły
Ciekawie kombinujesz.Odnośnie widoku,kiedyś jeździłem na serwie z kamerą na kasku i było ciekawie lecz mogą być problemy z precyzja prowadzenia.Co do deszczu pomysł dobry,ale jak ten deszcz by się pojawiał,kiedy i czy byłby niezależny od graczy
Sezon 5. - pomysły
deszcz musiałby występować losowo, a takiej możliwości w mt chyba nie ma
Sezon 5. - pomysły
deszcz bylby fajny ale zaraz jeff się zbuntuje ze ma slaby komp i będzie mial 10 fps, a kamera na kasku nie przyciagnie a wrecz odstraszy graczy bo jazda okaze się za trudna.
Sezon 5. - pomysły
jesteś za młody i twoich pomysłów nie bierzemy pod uwagę*K3YC@M* wrote:Uzasadnijcie swoją odpowiedź, co się wam nie podoba w tymże pomyśle?
A co do deszczu to jestem przeciwny, bo ja też będę miał wtedy pewnie z 10 fps
Sezon 5. - pomysły
brawo, jeśli wg was (edyta: kilka obrazków, nie kilka kresek), które sobie spadają + jeden efekt w mt zjedzie całe fps, to najs.
Last edited by Key. on 10 August 2010, 12:48, edited 1 time in total.
Sezon 5. - pomysły
Jeśli deszcz może być losowo,to jestem za
Sezon 5. - pomysły
ok, jako, że efekt MT jest zerżnięty z jednej trasy, dam też (póki co, potem się zrobi locatory) MediaPack z tamtej trasy.
http://www.speedyshare.com/files/237392 ... deszcz.zip
MediaPack wypakowujecie do Moje Dokumenty/TrackMania, powinny się od razu scalić foldery, przy Win 7 wyskakuje informacja czy scalać.
no to tyle. miłej jazdy.
http://www.speedyshare.com/files/237392 ... deszcz.zip
MediaPack wypakowujecie do Moje Dokumenty/TrackMania, powinny się od razu scalić foldery, przy Win 7 wyskakuje informacja czy scalać.
no to tyle. miłej jazdy.
Sezon 5. - pomysły
pierdolish. ah, no tak, forgot.
NIE FOLDER GameData tylko to co jest w tym folderze (MediaPack był pod Nations ESWC)
NIE FOLDER GameData tylko to co jest w tym folderze (MediaPack był pod Nations ESWC)