To musi wygrać Diav, żeby się jakoś prezentował obok niego^^No dobra, koniec torturWCG poprowadzi............ Marcin Prokop
) Ale zaszczepiliście w nas kilka fajnych pomysłów, więc na Prokopie niespodzianek nie koniec
Marcin Prokop prowadzącym WCG Polska 2010
Wpis od przedstawiciela WCG Polska na Facebooku:
Może dadzą transmisję w TVN? 
- OrdonekQ7
- Moderator
gogogo. ^^ notuś czy tam ktoś wygra, to go do "Mam Talent" przygarnie Prokop hehe. ;p

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
fajnie by było jakby w końcu ktoś się zainteresował e-sportem, a TVNowi jest najblizej do tego ;p a skoro niespodzianek nie koniec, to kto wie ;pJ.Cezar wrote:Może dadzą transmisję w TVN?
Taa... tak się rozpływacie, a pewnie Prokop nic nieprzygotowany przyjedzie i będzie piepszyć od rzeczy.
"Dzieńdobry, nazywam się Konrad Jakubiak i dziś będę zakurwiał na ESL'ach"OrdonekQ7 wrote:gogogo. ^^ notuś czy tam ktoś wygra, to go do "Mam Talent" przygarnie Prokop hehe. ;p
A k**wa się nie zdziwiem, że przbędzie przygotowany jak polska na kamerun.
Może Prokop poprowadzi naszą solówe ce nie dertuś???
Może Prokop poprowadzi naszą solówe ce nie dertuś???

- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
Taa... Organizatorzy zalatwiaja jednego z najlepszych prezenterow w Polsce, ale i tak trzeba się dojebac. Od tak aby pomarudzic.iam wrote:Taa... tak się rozpływacie, a pewnie Prokop nic nieprzygotowany przyjedzie i będzie piepszyć od rzeczy.
Sądzę, że będzie nieprzygotowany i na teksty w stylu "Ale ta gra jest mądra, sama liczy punkty po każdym wyscigu." (by Mav @ ESWC08) możemy liczyć co najwyżej ;P
*... i wszystko jasne.
iam to przecież dyżurny narzekasz tmpl, co się dziwicie, że mówi, że Prokop będzie nieprzygotowany.
Ja jestem narzekaczem? Przypomnij mi, kiedy ostatnio narzekałem. Ja po prostu nie widzę powodu, dla które mielibyśmy się napalać jak dziewica na murzyna? Prokop Prokopem, zobaczymy, jak będzie. Dobry prezenter nie zagwarantuje dobrego widowiska, jest wiele innych czynników, które się na ów składają. Ale kto wie? Może E-sport wreszcie wchodzi w fazę taką, że szersza publiczność będzie miała szansę się temu rodzajowi sportu przyjrzeć? Fajnie by było, nie twierdzę, że nie, tylko... po co się napalać? ;p
Imho taki profesjonalista jak Prokop nie pozwoli sobie na wyjście na głupka.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Scena e-sportowa nie zna litości, nawet jeśli się świetnie przygotuje to i tak będą analizować każde jego słowo i zrobią z niego amatora i debila. Chodź mam nadzieję, że się mylę.skt7 wrote:Imho taki profesjonalista jak Prokop nie pozwoli sobie na wyjście na głupka.

diav, zapraszamy prokopa do Ciebie na afterparty? ;>
Raczej na before partychybeck wrote:diav, zapraszamy prokopa do Ciebie na afterparty? ;>