8:15 Niedziela. Właśnie wstałem i się strasznie nudzę, a że musk jeszcze nie do końca poprawnie funkcjonuje to postanowiłem coś napisać.
anthey wrote:Cześć robię reportaż o sparingach bo ten który doświadczyłem na własnej skórze jest dla mnie bradzo przykry

(JAKIEŚ GÓWNIANE SKRINY)]
Oo Jak takie słowa cię obrażają aż tak bardzo, że przyleciałeś z tym do wielkiej rady TMPL.INFO to jesteś pierdolnięty.
Sayer pl wrote:Tak, ale wy to święci? my to mówiliśmy w obronie kiedy ty nazywałeś nas cziterami ( a obrazek tłumaczy niezformatowany pulpit).
Jak zawsze
Kolega który miał CP trainer, taaa... jego brat używał tego trainera...
Jak zawsze
Sayer pl wrote:
Możemy zrobić zakład i dasz mi 50 zeta jak wygram (będę miał na nowy monitor i parę rzeczy, oczywiście po dołożeniu do reszty pieniędzy
ch** mnie to obchodzi.
Viki wrote:Brutalny sparing? Brutalny sparing był tamtym razem przed rewanżem. Was 5 vs nas 2. No to raczej nie fer no nie? Ale nie marudzilismy. Poprosilam raz żeby 3 z was zeszlo na speca a wy nic. Olewka. No nic, my wtedy przegraliśmy. Co do bana to nikt ci go nie dał. Osobiscie sprawdziłam stronke.
Jacierpiedole...
Co do cziterstwa. Ten screen jest już niestety nieaktualny a kevin już nie jest cziterem. Skończył z tym niedawno.
Jacierpiedole again.
Co do techa to należy do teamu. Nie nosi naszego tagu z prostej przyczyny. prosił mnie żby został w .CDA do następnego turnieju a on nie chce żeby wiedzieli że jest w 2 teamach jednocześnie.
sry, właśnie się dowiedzieli
Morał: Życie jest okrutne i trzeb się z tym godzić. Nie wytłumacze zachowania Techa, ale uważam że jesteś takim dzieckiem które nie umie przegrywać i próbuje to udowodnic winą innych. W tym przypadku naszą.
nie przejmuj się, sami powiedzieliście, że macie czitera w teamie ;d "już nie czituje" hahaha
Po 1 porażce? Policzmy ile my miewliśmy porażek. Hmmmm.... 1, 2, 3... z około 10 i żyjemy. Jeżeli się rozleci to znaczy ze nie ma w nim umocnionego fundamentu. Na złej glebie każdy dom się wali.
O k**wa! Rok czasu istnienia i 10porażek? Zdązyliście rozegrać chociaż 12 meczów?