Trasa Leafgreen'a

Post Reply
Leafgreen
Jeździ konno

Trasa Leafgreen'a

Post by Leafgreen »

Nazwa: Leafgreen Tech#1

Screany:Image

Opis:Moja pierwsza mapa typu tech. Została zrobiona tuż po PL8, z nadzieją że dostanie się na PL9, jednak brak czasu spowodował, że nie zdążyłem jej wysłać. Myślę, że da się na nie wykręcić nie wysokie 55. AT słabe, ponieważ nie jestem jakimś tam dobrym graczem (na solo wyciągałem wysokie 57 ale to jeszcze w tamtym roku), a interesuje się sceną z powodu mojego kumpla z klasy, który reprezentuje tam jakiś poziom.

Pozdrawiam Leafgreen

Link do TMX:http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 62837#auto
Last edited by Leafgreen on 07 January 2011, 21:49, edited 3 times in total.
Cezar
Pedo

Trasa Leafgreen'a

Post by Cezar »

A podasz hasło?
Barthezz
Doświadczony driver

Trasa Leafgreen'a

Post by Barthezz »

J.Cezar wrote:A podasz hasło?
po cholere ciagle chcesz hasla do map?

co do mapki, kilka zakretow było ok, ale niektore sa za waskie... jak jadę bez odejmowania gazu to się zmiescic nie mogę ;f i do tego robisz waski zakret na 3 kratkach w edytorze, a pozniej prosta na 10 kratek ;/ lepiej rob szerszy zakret (chociazby taki jak na poczatku) i mniej prostych wtedy mozesz robić, tylko zakret za zakretem, bo nie tracisz tyle speeda ;) ja bym dal 5/10 ;)
ksdfan
Doświadczony driver

Trasa Leafgreen'a

Post by ksdfan »

trasa stosunkowo płynna, jednak praktycznie same zakręty 90°, stanowczo za łatwa. 3/10
Image
mscici3l
Jeździ konno

Trasa Leafgreen'a

Post by mscici3l »

Moim zdaniem stanowczo za długie proste, co powoduje brak jakiejkolwiek "akcji", znużenie jazdą.
Mniej prostych a więcej zakrętów, innych elementów, żeby trasa nie była powtarzalna.
I jak dla mnie za dużo boostów (doliczyłem się 3) dla mnie najwięcej powinien być 1. :D
Leafgreen
Jeździ konno

Trasa Leafgreen'a

Post by Leafgreen »

Pierwszy Mini Tech mojej produkcji. Komentarze mile widziane.
http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 08067#auto
Nothing
ESWC.pl&WCG.pl 2k10 Winner

Trasa Leafgreen'a

Post by Nothing »

Zostałem zobligowany do dania komenta. :P Ogólnie trasa bardzo dobra, o wiele lepsza niż Twoje dotychczasowe trasy, które miałem okazję testować. Zakręty bardzo płynne, dobrze dobrana prędkość. Dzięki temu po opanowaniu trasy (co zajmuje naprawdę niedużo czasu) jeździ się ją bardzo przyjemnie. Oryginalnie wykorzystane elementy, niekonwencjonalna linia jazdy. Zdecydowanie najlepsza, z map "początkujących" mapperów.

9/10. :)
Leafgreen
Jeździ konno

Trasa Leafgreen'a

Post by Leafgreen »

Może ktoś jeszcze się wypowie.
Cezar
Pedo

Trasa Leafgreen'a

Post by Cezar »

@Ontop
Trasa jest płynna,choć mi sprawiła nieco kłopotów.(ale to kwestia mojego skilla)
W paru miejscach jest zbyt ciasno i trzeba jechać na styk,ale mimo to dam 8,5/10.Award na TMX tez poleciał,oby tak dalej. :)
@Offtop
Czy ktoś zauważył jak "zgrabnie" zignorowano moja nową trasę?Trasy Leafgreen'a Timmiego czy Lexia ktoś sprawdził a mnie olano.To trochę przykre.
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

Trasa Leafgreen'a

Post by Vanitas / Lexiu »

Jealous? Cry me a river.

@Leaf - trasa bardzo pomysłowa, choć dość bardzo spakowana i ciasna, nie miałem o dziwo problemu z pathfindingiem :)
Discord: vanitasss
Barthezz
Doświadczony driver

Trasa Leafgreen'a

Post by Barthezz »

Cezar wrote:@Ontop
Trasa jest płynna,choć mi sprawiła nieco kłopotów.(ale to kwestia mojego skilla)
W paru miejscach jest zbyt ciasno i trzeba jechać na styk,ale mimo to dam 8,5/10.Award na TMX też poleciał,oby tak dalej. :)
@Offtop
Czy ktoś zauważył jak "zgrabnie" zignorowano moja nową trasę?Trasy Leafgreen'a Timmiego czy Lexia ktoś sprawdził a mnie olano.To trochę przykre.
ja przejechałem Twoją trase, ale niestety zrobilo mi się przykro i się nie wypowiedzialem ;/

co do trasy leafgreena, to dużo do tego, co powiedzial noth nie dodam. Trasa fajna, choć ciasna jak.. ok bez porownan. łatwo o bugi wiec nie jeden będzie na nia cisnal ;p chociaż fajnie zrobiłeś droge, bo mimo ze może się wydawac pokrecona, to jest łatwo się odnalezc ;)
Post Reply

Return to “Trasy”