Witam! Mam nadzieję na rozwiązanie mojego problemu.
Skrócona historia:
Kiedyś grałem w TMNF, ale znudziło mi się. Grałem na wielu serwerach. Wczoraj postanowiłem "wrócić" do TM, ale mam problem - mapki ładują się po 2-3 minuty. Na servie na którym mapki są po 3 minuty jest to problem. Kiedyś czas ładowania był dużo któtszy (20-30 sec) i nie wiem co się stało.
Mój komp:
proc. 850MHz
RAM 384MB
Karta: ATI Radeon 9200 128MB
Gram na minimalnych detalach, wszystko, co działa w tle jest wyłączone.
Kiedyś grałem na średnich detalach i mapki łado9wały się krócej.
Proszę o pomoc
inny007
traski długo się ładują
traski długo się ładują
Wyłącz wszystko w zakładce P2P:
Konfiguracja->Zaawansowane->PeertoPeer
lub wyłącz obliczanie cieni:
Konfiguracja->Zaawansowane->Kompatybilność->Obliczanie mapy oświetlenia ->Bez cieni
Konfiguracja->Zaawansowane->PeertoPeer
lub wyłącz obliczanie cieni:
Konfiguracja->Zaawansowane->Kompatybilność->Obliczanie mapy oświetlenia ->Bez cieni
- [K&D]sonny
- Doświadczony driver
traski długo się ładują
Zeskanuj komputer
moja babcia na kompie miala tm, bo jej syn gral (brat mojej mamy, moj wujek) kiedyś gral na wys. detalach i po 190 fps mial a wczoraj, ledwo co na niskich chodzi
po skanie wykrylo 289 wirusow. i ogolnie zasyfiony rejestr, komputer
zrób czyszczenie kompa, skan dobrym antywirem, lub format, na pewno będzie najlepiej chodzic po formacie
moja babcia na kompie miala tm, bo jej syn gral (brat mojej mamy, moj wujek) kiedyś gral na wys. detalach i po 190 fps mial a wczoraj, ledwo co na niskich chodzi
po skanie wykrylo 289 wirusow. i ogolnie zasyfiony rejestr, komputer
zrób czyszczenie kompa, skan dobrym antywirem, lub format, na pewno będzie najlepiej chodzic po formacie
traski długo się ładują
czy to się dzieje na wszystkich serwach czy tylko na niektórych??
też tam mam po pewnym czasie na jednym serwie...z początku wszystko się szybko wgrywa, a później to już szok ;/
też tam mam po pewnym czasie na jednym serwie...z początku wszystko się szybko wgrywa, a później to już szok ;/
AUDIO Onkyo 307 + Onkyo 406 + Kef C7 + Kef C6 + Jbl ES 250 PW + stare surroundy

traski długo się ładują
To było tak, że: grałem za pierwszym razem , a potem usunąłem i teraz zainstalowałem na nowo. Konto mam to co wcześniej. Zastosuję się do rad i dam znać. Skanowanie zapuszczę na noc, więc będzie rano, ale oprócz tego dam znać dzisiaj.
EDIT: Pomogło - trasy wczytują się po ok 50 sec, a nawet krócej.
Czy zapisanie tras przyśpieszy wczytywanie??
EDIT: Pomogło - trasy wczytują się po ok 50 sec, a nawet krócej.
Czy zapisanie tras przyśpieszy wczytywanie??