Co robię zle

Dyskusje o komercyjnej wersji TrackManii
Post Reply
[K&D]sonny
Doświadczony driver

Co robię zle

Post by [K&D]sonny »

Prawie na kazdej mapie tak samo jeżdże a wiec proszę powiedziec jakie popelniam bledy

http://www.youtube.com/watch?v=lno4dSXYJL0

stary dobry Hock.

ciagle tak samo gram !

jestem po ponad pol rocznej przerwie, i wycisnalem taki pb na hocku wczesniej mialem slabsze czasy powyzej minutki
Johnyyy
Moderator

Co robię zle

Post by Johnyyy »

Za długo trzymasz hamulec.. ściągnij sobie repa z tmxa i pojeździj sobie z nim, będziesz wiedział jak dany zakręt przejeżdżać.
Image
Image
Image
Ludwik
Zaczyna szaleć na ulicach

Co robię zle

Post by Ludwik »

Nie cisnij tak dlugo na niektorych zakretach Drifta. Czesto zamiast zakret zalatwic jednym kliknieciem hamulca wciskasz go wiele razy. Ale szczerze mowiac jeżeli po 4 latach gry w TM na hocku robisz 57 to chyba już nic ci nie pomoze :P
Image
Image
[K&D]sonny
Doświadczony driver

Co robię zle

Post by [K&D]sonny »

po 4 latach niee

zawsze gdy graelm na hocku wyciskalem 1:09.iles maxymalnie

wczoraj zaczalem się tak bawic na hocku, pomyslalem a siadne se i na hocku pojezdze, no i po 1 godzinie treningu taki time wytrzaslem, a gram 3 tydzien po polrocznej przerwie.

Sciaglem repa od seasonica.

w porównaniu z nim nie mm zadnych szans, ale dobrze ze 57.30 na lajcie umie wycisnac bez repa
Cappy
Pirat drogowy

Co robię zle

Post by Cappy »

To co wyżej (kilkakrotne wciskanie hamulca) + to, że bierzesz zakręt na kilka skrętów. Musisz trochę później zaczynać, aby już na jednym skręcie kół płynnie przejechać cały zakręt.
No i jeszcze to robisz źle, że pisze się Hockolicious, nie masz ProjShad.dds w skinie i "Co robię źle" po angielsku to "What do I do wrong" lub "What am I doing wrong" :mrgreen:
Image
JarOo
Zaczyna szaleć na ulicach

Co robię zle

Post by JarOo »

http://www.youtube.com/watch?v=wBtxEtqGH9U zobacz jak to ziomq kiedyś tłumaczył, poza tym ja osobiście nie mógłbym jeździć na takim cieniu jak ty masz w TM. Ja mam zywkły i wydaje mi się, ze lepiej czuć drogę, ale pewnie to tylko moje odosobnione zdanie.
Image
Image
Post Reply

Return to “TrackMania United Forever”