Nie działają niektóre funkcje Trackmanii United :(

Jeśli masz jakiś problem z grą - pisz tutaj
Post Reply
artilo7
Samochodowy prawiczek

Post by artilo7 »

Witam wszystkich,mam problem z niektórymi funkcjami Trackmania united np.mediatrackerem edytorem tras,problem wygląda następująco:media tracker:rejstruję ducha media trackera zapisuję powtórkę daje np.intro pisze znowu 'zarejstruj ducha media trackera',z edytorem tras wygląda następująco:zapisuję trasę pisze że trasa została zapisana wychodzę z edytora tras i traski nie ma :( ,przy włączeniu gry wygląda następująco:klikam TmUnitedForever.exe i ciągle pisze :'zarejstruj swój klucz gracza w programie startowym gry" wpisuję go i dalej to samo :( dopiero gdy dam test wydajności gra się włancza gdy test się skończy dopiero da się włonczyć grę :D kolejny (4) problem na początku zawsze gdy jest wybierz profil mojego profilu nie ma :( i muszę od nowa login i hasło wpisywać!,kolejny (5) problem nie mogę wysyłać wiadomości do innych graczy z united pisze znowu:wysłane 0" to mnie już do nerwicy doprowadza podpowiem że muj system operacyjny to windows vista home premium 32bit spróbuje jeszcze odpalić na linuksie ubuntu 10 kidyś grałem chodziło bez problemowo na viście i ubuntu czy reinstalka gry pomoże?!?!. Proszę pilnie o pomoc,z góry dzięki.
Mike
Pirat drogowy

Post by Mike »

Dobrze by było gdybyś zrobił reinstal, ale mi to czymś innym śmierdzi...
Masz oryginał? Sprawdziłeś antywirem, czy twój komp nie jest za bardzo zarażony malware'em?
I... następnym razem pisz wyraźniej i porządniej gramatycznie. Miałem wrażenie, że do połowy twojego postu nie dam rady więcej czytać :P
=VND=
Doświadczony driver

Post by =VND= »

Jak mówi Corvetter, pewnie Ci się jakieś paskudne żyjątko zalęgło ;)

Tak dla pewności sprawdź czy katalog:
C:\users\nazwa_konta\documents\Trackmania
nie jest przypadkiem tylko do odczytu lub ukryty.
artilo7
Samochodowy prawiczek

Post by artilo7 »

Narazie problem znikną :P już z włączeniem i kluczem gracza też :) .
Last edited by artilo7 on 21 August 2010, 10:24, edited 1 time in total.
kaktus913
Jeździ konno

Post by kaktus913 »

Przy logowaniu się do gry zaznacz opcję zapamiętaj mnie :) Powinno być dobrze 8)
Post Reply

Return to “Pomoc”