xBYTE.com.pl
Re: xBYTE.com.pl
Oferujecie za mało, gdzie serwer do gry? Gdzie koszulki? i co się kryje pod stwierdzeniem:seB wrote:Oferujemy :
- Zaangażowanie
- Miłą atmosferę
- Serwer ventrillo
- Wiek +15
- Kulturę
- Ogarniętą stronę ( www.xBYTE.com.pl w czasie realizacji, wygląd strony jaki będzie obecny na stronie można zobaczyć pisząc na prv lub gg )
Następna oferta pod drużynę CSa.Oferujemy:
- Wiek +15
Neeeext!

- mikohn_vegas
- Zaczyna szaleć na ulicach
xBYTE.com.pl
Co oferta to coś jest ogarnięte
Częściej przydałoby się ogarnąć ofertę 
Jero wrote: Oferujecie za mało, gdzie serwer do gry? Gdzie koszulki? i co się kryje pod stwierdzeniem:
Ja to rozumie że multigejming oferuje dupy +15. Dla niektórych to może być kusząca propozycja.Oferujemy:
- Wiek +15
z drugiej strony poco T-shirt grajac w domuJero wrote:Oferujecie za mało, gdzie serwer do gry? Gdzie koszulki? i co się kryje pod stwierdzeniem:seB wrote:Oferujemy :
- Zaangażowanie
- Miłą atmosferę
- Serwer ventrillo
- Wiek +15
- Kulturę
- Ogarniętą stronę ( www.xBYTE.com.pl w czasie realizacji, wygląd strony jaki będzie obecny na stronie można zobaczyć pisząc na prv lub gg )Następna oferta pod drużynę CSa.Oferujemy:
- Wiek +15
Neeeext!
Ale wracajac do tematu, kolejna oferta nie dajaca praktycznie niczego, wiec poco komu zmieniac barwy.
xBYTE.com.pl
Robot, też właśnie tak samo pomyślałem 
Memorial, żeby szpanować teamową koszulką na jakimkolwiek lanie
Oczywiście, jeżeli gracze z dywizji nie będą jeździli na lany, to mija się z celem posiadanie T-shirtów. 
Memorial, żeby szpanować teamową koszulką na jakimkolwiek lanie

xBYTE.com.pl
Bez lanów team nie przetrwa ;pJero wrote:Robot, też właśnie tak samo pomyślałem
Memorial, żeby szpanować teamową koszulką na jakimkolwiek lanieOczywiście, jeżeli gracze z dywizji nie będą jeździli na lany, to mija się z celem posiadanie T-shirtów.
xBYTE.com.pl
Pff.. no na pewno :FCytat ze strony http://www.x-byte.xpag.pl/
Poszukujemy Osob, które pomoga w rozwinieciu multigamingu. Potrzebne sa osoby ktore pomoga :
- Finansowo..