Jak pisałem wcześniej, można zmienić to najwyżej w ten sposób, by na transfer pozwolenie mieli jedynie ci, którzy nie byli do tej pory zapisani nigdzie na PL9. (Prostszymi słowy: bezklanowcy in, nikt out.)
i niech tak będzie.
Jak pisałem wcześniej, można zmienić to najwyżej w ten sposób, by na transfer pozwolenie mieli jedynie ci, którzy nie byli do tej pory zapisani nigdzie na PL9. (Prostszymi słowy: bezklanowcy in, nikt out.)
w sumie sam podobnie pisałem, ale pomysł nie udany do konca. tyta idzie do najgoreszrgo teamu pomóc pojezdzić dwie ostatnie kolejki aby team nie był na ostatnim miejscu i po pl tyta odchodzi z teamu...Memorial wrote:Jak pisałem wcześniej, można zmienić to najwyżej w ten sposób, by na transfer pozwolenie mieli jedynie ci, którzy nie byli do tej pory zapisani nigdzie na PL9. (Prostszymi słowy: bezklanowcy in, nikt out.)
i niech tak będzie.

Z jednej strony pomysł trafiony choć z drugiej - czym tacy gracze zawinili, że nie mogą zmieniać teamów? :] Jeśli już mają być wprowadzone zmiany to każdy winien mieć takie same prawaBotrex wrote:A może tak zmiany kontrolowane przez organizatorów?
Do cholery wiemy kto, gdzie jeździ i przecież poznamy, jak jakiś x3nia czy inny Sradoł zmieni team, żeby dokopać innej drużynie....

Też mi się bardzo to spodobało.Kibicuję Szopom!mor_olo wrote:Szopy Pracze Wymiatacze rox!
Zajebista nazwa, extra logo, mam nadzieję, że wygrają PL9 !!
:D
No to trzeba stworzyc grupę na facebooku...Coof wrote:Też mi się bardzo to spodobało.Kibicuję Szopom!mor_olo wrote:Szopy Pracze Wymiatacze rox!
Zajebista nazwa, extra logo, mam nadzieję, że wygrają PL9 !!
:D
Ja jestem bardzo wyluzowany..lukeboss wrote:więcej luzu Toby
z Twojej wypowiedzi wnioskuję iż bardzo na poważnie wziąłeś sobie mojego posta do sercaToby wrote:Ja jestem bardzo wyluzowany..lukeboss wrote:więcej luzu Toby
Az za bardzo