http://www.tmnf.pl/articles.php?article_id=8
Kto dziś u Ordona? - Słowik!
- OrdonekQ7
- Moderator
Witajcie! Z tej strony Ordon. Udało mi się dzisiaj przeprowadzić wywiad ze Słowikiem. Poświęciłem na to około 4.5h, więc zapraszam wszystkich do czytania i komentowania. Poniżej link do artykułu. 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
best gangsta zdanie EVER!!!mama wie, że gram i czasem nawet gdy mam karę na kompa to gdy powiem, że mam mecz to pozwala mi zagrać
i nie uzywac mi tego na podpisach itp, ja pierwszy to znalazlem!!!
Last edited by Jakub on 28 August 2010, 15:57, edited 1 time in total.
głupek 
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
glupi slowik nie czai, czemu to zdanie już teraz jest legendarne, wiec wytlumacze mu chetnie publicznie.
fotki vs te zdanie
tyle powinno starczyc
fotki vs te zdanie
tyle powinno starczyc
no tak teraz jak mi napisałeś to już czaje o co chodzi
aczkolwiek czy to jest aż takie 4ever 
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Nawet bardzoSłowik wrote:no tak teraz jak mi napisałeś to już czaje o co chodziaczkolwiek czy to jest aż takie 4ever
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
- [K&D]sonny
- Doświadczony driver
A Jakub może mi possać i tak go nie pozdrowię.
PS. Jakub fajny podpis ;p
DEBIL !!! 
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Re: Kto dziś u Ordona? - Słowik!
k**wa, geniusz!OrdonekQ7 wrote:Witajcie! Z tej strony Ordon.
o czemu myslisz na lewej stronie jest mozliwosc wpisac nicka i dodac avatara?
- OrdonekQ7
- Moderator
skopiowałem z tmnf.pl, a tam wyswietla się na dole, więc spierrrrrrrdalaj. ;d

mowisz wiec, ze po propstu wykorzystujesz tmpl jako platforme reklamy na twoja strone?OrdonekQ7 wrote:skopiowałem z tmnf.pl, a tam wyswietla się na dole, więc spierrrrrrrdalaj. ;d
i to tak beszczelnie, ze nawet nie umisz zkasowac poczatkowego zdania?
obrazasz tmplowcow, aj aj aj !!!
- OrdonekQ7
- Moderator
nie martw się, za to też zapłace hyhyh

już krytykujeJakub wrote:mowisz wiec, ze po propstu wykorzystujesz tmpl jako platforme reklamy na twoja strone?OrdonekQ7 wrote:skopiowałem z tmnf.pl, a tam wyswietla się na dole, więc spierrrrrrrdalaj. ;d
(Twierdzę że Jakub krytykuje nonstop, Jakub zaprzecza.... hahahaha
*... i wszystko jasne.
dzięki za komplement, mor_solo.mor_olo wrote:już krytykujeJakub wrote:mowisz wiec, ze po propstu wykorzystujesz tmpl jako platforme reklamy na twoja strone?OrdonekQ7 wrote:skopiowałem z tmnf.pl, a tam wyswietla się na dole, więc spierrrrrrrdalaj. ;d
(Twierdzę że Jakub krytykuje nonstop, Jakub zaprzecza.... hahahaha)
Krytyka (łac. criticus - osądzający) – analiza i ocena dobrych i złych stron z punktu widzenia określonych wartości (np. praktycznych, etycznych, poznawczych, naukowych, estetycznych, poprawnych) jako niezbędny element myślenia.
dalszy ciag cytatu z wiki:Jakub wrote:dzięki za komplement, mor_solo.mor_olo wrote:już krytykujeJakub wrote: mowisz wiec, ze po propstu wykorzystujesz tmpl jako platforme reklamy na twoja strone?
Krytyka (łac. criticus - osądzający) – analiza i ocena dobrych i złych stron z punktu widzenia określonych wartości (np. praktycznych, etycznych, poznawczych, naukowych, estetycznych, poprawnych) jako niezbędny element myślenia.
Może dotyczyć wielu dziedzin np. nauki (krytyka naukowa), poprawności formalnej (krytyka logiczna), poprawności merytorycznej (krytyka merytoryczna lub krytyka empiryczna), metod (krytyka metodologiczna), etc.
W mowie potocznej wyraz krytyka oznacza zwykle wystąpienie (słowne lub pisemne) przeciwko jakiemuś zjawisku, osobie, faktowi lub sposobowi rozwiązania problemu i jest powiązane z negatywną oceną tych faktów. W skrajnej postaci może też być synonimem tzw. nagonki.
*... i wszystko jasne.
no dokładnie. i co w tym zlego widzisz?mor_olo wrote:dalszy ciag cytatu z wiki:Jakub wrote:dzięki za komplement, mor_solo.mor_olo wrote: już krytykuje
Może dotyczyć wielu dziedzin np. nauki (krytyka naukowa), poprawności formalnej (krytyka logiczna), poprawności merytorycznej (krytyka merytoryczna lub krytyka empiryczna), metod (krytyka metodologiczna), etc.
W mowie potocznej wyraz krytyka oznacza zwykle wystąpienie (słowne lub pisemne) przeciwko jakiemuś zjawisku, osobie, faktowi lub sposobowi rozwiązania problemu i jest powiązane z negatywną oceną tych faktów. W skrajnej postaci może też być synonimem tzw. nagonki.
Jak ci się tak wszystko nie podoba to fajnie, ale po co innych do tego przekonujesz. Ja jak coś mnie smuci, irytuje to zachowuje to raczej dla siebie, bo nie widze sensu w zasmucaniu innych osob.Jakub wrote:no dokładnie. i co w tym zlego widzisz?mor_olo wrote:dalszy ciag cytatu z wiki:Jakub wrote: dzięki za komplement, mor_solo.
*... i wszystko jasne.
hmm, przeciez nie dawno napisalem calkiem optymistyczny temat o wcg europe.mor_olo wrote:Jak ci się tak wszystko nie podoba to fajnie, ale po co innych do tego przekonujesz. Ja jak coś mnie smuci, irytuje to zachowuje to raczej dla siebie, bo nie widze sensu w zasmucaniu innych osob.Jakub wrote:no dokładnie. i co w tym zlego widzisz?mor_olo wrote: dalszy ciag cytatu z wiki:
ty tu coś mylisz chyba:
ty jesteś mor_olo i wiekszosc, co mi pokazujez, jest poprostu do kitu, np twoja muzyka.
może bys poszukal wine u tworca, nie u recypienta?
Dalej nie rozumieszJakub wrote:hmm, przeciez nie dawno napisalem calkiem optymistyczny temat o wcg europe.mor_olo wrote:Jak ci się tak wszystko nie podoba to fajnie, ale po co innych do tego przekonujesz. Ja jak coś mnie smuci, irytuje to zachowuje to raczej dla siebie, bo nie widze sensu w zasmucaniu innych osob.Jakub wrote: no dokładnie. i co w tym zlego widzisz?
ty tu coś mylisz chyba:
ty jesteś mor_olo i wiekszosc, co mi pokazujez, jest poprostu do kitu, np twoja muzyka.
może bys poszukal wine u tworca, nie u recypienta?
Tu nie chodzi o to ze masz te źle uczucia względem czegoś, po prostu staraj się ich nie przekazywać ...
To jedynie smuci, ew. jest obojętne jak ktoś ma wyjebane na twoje zdanie.
*... i wszystko jasne.