no ale ja se caly dzień już z psikem, ordonkiem i slowikem pisze i mysle, ze wiedza, ze to sa zarty.
jedyny ty musisz "narzekac".
Kto dziś u Ordona? - Słowik!
Ja mam na myśli ogół twojej osoby.Jakub wrote:no ale ja se caly dzień już z psikem, ordonkiem i slowikem pisze i mysle, ze wiedza, ze to sa zarty.
"Narzekam", bo prezentujesz ogromną chęć pisania/spamowania na gg. Nie chciałbym żebyś tak sobie sam pisał, więc staram się ci wytłumaczyć jak być lepszym, aby dało się z Tobą rozmawiać
*... i wszystko jasne.
mogę ci udowodnic przez gg, ze 90% razy ty mi pierwszy piszesz.mor_olo wrote:Ja mam na myśli ogół twojej osoby.Jakub wrote:no ale ja se caly dzień już z psikem, ordonkiem i slowikem pisze i mysle, ze wiedza, ze to sa zarty.
"Narzekam", bo prezentujesz ogromną chęć pisania/spamowania na gg. Nie chciałbym żebyś tak sobie sam pisał, więc staram się ci wytłumaczyć jak być lepszym, aby dało się z Tobą rozmawiać
poza tym mowisz o spamie, a reflektujesz nasze prywatne rozmowy na gg.
szach mat!
Przyznaje ze ostatnio pisalem jako pierwszy zeby cie zmotywowac do bycia nieco fajniejszym, ale to ty zaczales. poza tym wiekszosci naszych rozmow nie pamietasz, pijaku.Jakub wrote:mogę ci udowodnic przez gg, ze 90% razy ty mi pierwszy piszesz.mor_olo wrote:Ja mam na myśli ogół twojej osoby.Jakub wrote:no ale ja se caly dzień już z psikem, ordonkiem i slowikem pisze i mysle, ze wiedza, ze to sa zarty.
poza tym mowisz o spamie, a reflektujesz nasze prywatne rozmowy na gg.
szach mat!
*... i wszystko jasne.
czemu rozpoczeliscie cytowanie od nowa? kontynuujcie może pobijecie rekord dlugosci
mor_olo wrote:Dalej nie rozumieszJakub wrote:hmm, przeciez nie dawno napisalem calkiem optymistyczny temat o wcg europe.mor_olo wrote: Jak ci się tak wszystko nie podoba to fajnie, ale po co innych do tego przekonujesz. Ja jak coś mnie smuci, irytuje to zachowuje to raczej dla siebie, bo nie widze sensu w zasmucaniu innych osob.
ty tu coś mylisz chyba:
ty jesteś mor_olo i wiekszosc, co mi pokazujez, jest poprostu do kitu, np twoja muzyka.
może bys poszukal wine u tworca, nie u recypienta?...
Tu nie chodzi o to ze masz te źle uczucia względem czegoś, po prostu staraj się ich nie przekazywać ...
To jedynie smuci, ew. jest obojętne jak ktoś ma wyjebane na twoje zdanie.
bo u mnie tak jest, ze jak za długi post, to te okienko, gdzie posta pisze wzkakuje w gore i trudno pisać.
Last edited by Jakub on 28 August 2010, 21:20, edited 1 time in total.
- OrdonekQ7
- Moderator
a wszystko zaczęło się ode mnie <33

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
I tak koniec dyskusji, Jakub przyznał mi rację, powiedział, że się poprawi no i zgadza się w tym, że tą dyskusją go zmiażdżyłem argumentami...
*... i wszystko jasne.
JUICE!
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....