1 pytanie 1 odpowiedz - macie problem, piszcie tutaj
mam pytanie odnosnie powtórki.
Czym rózni się kamera sledzaca od powtórki i czym mam jakiś wpływ na to kogo oglądam czy gra mi sama wybiera.
Czym rózni się kamera sledzaca od powtórki i czym mam jakiś wpływ na to kogo oglądam czy gra mi sama wybiera.
Śledząca to normalnie za plecami obserwujesz zawodnika.
Z czego powtórki to obserwujesz kogoś z takiej perspektywy, jak kamery są ustawione kiedy ty przejechałeś trasę i oglądasz powtórki. Skrótem i informatycznie mówiąc, z perspektywy na podstawie Outro Mediatracker'a. Apropo outro jeszcze - jeśli nie został stworzony w edytorze tras, tryb tych kamer symuluje tryb śledzący i czasami nam się wydaje, że te 2 tryby nie różnią się niczym
Z czego powtórki to obserwujesz kogoś z takiej perspektywy, jak kamery są ustawione kiedy ty przejechałeś trasę i oglądasz powtórki. Skrótem i informatycznie mówiąc, z perspektywy na podstawie Outro Mediatracker'a. Apropo outro jeszcze - jeśli nie został stworzony w edytorze tras, tryb tych kamer symuluje tryb śledzący i czasami nam się wydaje, że te 2 tryby nie różnią się niczym
Nie mam przycisku dodaj znajomego czy coś takiego w głównym menu gry. Co zrobić?
Witam. Jestem po formacie, a dzisiaj zainstalowałem sobie Trackmanie. Loguję się a tu 0 statów. Wszystko zresetowane. Czy da się jakoś je przywrócić?
Jak dodać TMUFSE do steam?
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Wiem co to jest Star Edition, ale to chyba tylko mały patch dodający trochę mapek do singla i nie jest jakimś pełnoprawnym dodatkiem który można dodawać do Steama czy xFire. Myślałem że mnie ominęła premiera jakiegoś wielkiego czegoś do TMUF, stąd pytanie.Diav3l wrote:Trackmania United Forever Star Edition, google nie gryzie Lexiu.
Discord: vanitasss
TMUFSE nie jest darmową wersją gry na steamie tak jak TMNF nie mozesz jej dodać do listy gier jak TMNF
Próbowałem też key'a przepisywać i nic. A czy jak w nations zaloguję się na konto united to będę miał możliwości united? Czyli samochody, miedziaki, granie na serwerach wszystkich typów?
No coś ty
Gdyby tak było, jak mówisz, to po cholerę miałby być wydany TMUF?
Cóż, jeśli w Nations zalogujesz się kontem United, umiesz tylko wejść z Manialinki, sprawdzić coppersy i pokazać innym twój avek i skin. By korzystać z wszystkich funkcji Trackmania Forever, potrzebujesz konto United (czyli ma być w nim wpisywany klucz) i grę TMUF.
Cóż, jeśli w Nations zalogujesz się kontem United, umiesz tylko wejść z Manialinki, sprawdzić coppersy i pokazać innym twój avek i skin. By korzystać z wszystkich funkcji Trackmania Forever, potrzebujesz konto United (czyli ma być w nim wpisywany klucz) i grę TMUF.
Będziesz miał mania link i miedziaki, a na serwach nie pograsz sobie bo w tmn nie ma plików z "fizyką" innych środowisk.darkhorse wrote:A czy jak w nations zaloguję się na konto united to będę miał możliwości united? Czyli samochody, miedziaki, granie na serwerach wszystkich typów?
kiedy mam pobraną brykę z car parku to jak ją włożyć do gry?
Pozdrawiam
gabi.2000
gabi.2000
Coś mi się zrąbało z TMX...Gdy próbuję wejść na TMX to pojawia się coś takiego "Bad Request
HTTP Error 400. The request is badly formed."
Proszę o pomoc ponieważ teraz nie mogę nawet pobrać sobie żadnych mapek z TMX...
Proszę o pomoc ponieważ teraz nie mogę nawet pobrać sobie żadnych mapek z TMX...
Pff...
- Jack Bauer
- Moderator
Kolego, zakładałeś już kiedyś nawet jakiś temat na tą okazję.gabi.2000 wrote:kiedy mam pobraną brykę z car parku to jak ją włożyć do gry?
Dajesz do folderu Moje dokumenty/Trackmania/Skins/Vehicles/StadiumCar
Wyczyść pliki cookies dotyczące tmx, powinno pomócXen wrote:Coś mi się zrąbało z TMX...Gdy próbuję wejść na TMX to pojawia się coś takiego "Bad Request
no i właśnie w tym problem.
Nie wiem jak włożyć ją do tego folderu
Nie wiem jak włożyć ją do tego folderu
Pozdrawiam
gabi.2000
gabi.2000
wytnij (lub kopiuj)/wklej
dzięx a jest jakaś inna stronka z samochodami?
Pozdrawiam
gabi.2000
gabi.2000
Jest jeszcze jeden, Toby. Trzeba tylko pozaglądać po necie 
Ale ostrzegam, ta stronka były popularna kiedyś, gdyż większość aut z Carparku nie były kompatybilne na starsze wersje (czyli TMO, TMS i TMN). Na dodatek tam auta są ze słabszej jakości.
http://trackmania.southmoon.net/cars/
Była jeszcze jedna stronka, niemiecka. Tylko że od kiedy jest TM Forever, po jakimś czasie znikła. Nie pamiętam adresu, ale jej fragment i zarazem tytuł - TM-Skincity.
Ale ostrzegam, ta stronka były popularna kiedyś, gdyż większość aut z Carparku nie były kompatybilne na starsze wersje (czyli TMO, TMS i TMN). Na dodatek tam auta są ze słabszej jakości.
http://trackmania.southmoon.net/cars/
Była jeszcze jedna stronka, niemiecka. Tylko że od kiedy jest TM Forever, po jakimś czasie znikła. Nie pamiętam adresu, ale jej fragment i zarazem tytuł - TM-Skincity.
stąd jeszcze niektóre działają:
http://www.bullracing.org/?a=downloads_tmncars
http://www.bullracing.org/?a=downloads_tmncars