Airwaves TrackMania Nations @ ESWC 2007

Newsy ze strony glównej
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Wiesz jakub ty jednego nie rozumiesz oni robia ten turniej nie za darmo. Moga przydzielac nagrodyza 5000 i bilet do paryza, dostaja kompy na których każdy będzie grał, i ogromna hale.
Ja tworzac PL nic nie dostalem jedyne co mi to dało to strate paru ładnych godzin.
PL to nie jest profesjonalny puchar to jest puchar dla zabawy, i będzie istniał poki nie pojawi się zaden profesjonaly, a poki co zaden inny amatorski nie powstaje.

Co do organizacji Headshot(Dodam ze rozmawialem z nimi o wsyzstkim osobiscie):
*Co do zasad to się dowiedziałem ze sa odgornie ustawione przez ESWC, wiec mozliwe ze również w Paryżu będzie się gralo na TA.
Ja zgadzam się z wiadpem nie chodzi o to co ja lubie, chodzi o to ze ktos kto wygra na TA nie jest koniecznie najlepszym graczem an Rounds, a chodzi o to by wybrac najlepszego kandydata do finałów.
*Co do reguł to są one bardzo niedokładne, pózno podane i na 10 dni przed turneijem organizatorzy wiedza tyle samo co ja, jeśli nie mniej.
*Nie będę komentował zupelnie tego ze ja o mapach dowiedziałem się 2 kwietnia z głownej strony ESWC, a oni podali je dopiero kilka dni temu.

Co do tego "jak się nie podoba to nie graj"
Nie podobaja mi się zasady, ale uwazam ze jeśli eswc takie ustala to ich sprawa. Mi się podobaja nagrody i traktuje ten turniej bardziej jako zlot.
a nawet lubie gre rounds, ale wole time attack, bo tu jest mniej fartowe znalesc najlepszego gracza w polsce.
raz na roundsach zepsujesz, bo nie masz koncentracji, i może już być po wszystkim.
dalsza rzecz fajna przy time attack, jest ze mozna pokazac dokladny ranking (1. czas, 2 czas 3. czas itp.), a na rounds jest mozliwosc, ze 2. gracz polski wypadnie w pierwszej rundzie na rounds.
A może w trackmanii nie liczy się szybkosc a liczy się powtarzalnosc? TO zalezy od podejscia kto jest lepszym graczem.
*... i wszystko jasne.
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

Wiesz jakub ty jednego nie rozumiesz oni robia ten turniej nie za darmo. Moga przydzielac nagrodyza 5000 i bilet do paryza, dostaja kompy na których każdy będzie grał, i ogromna hale.
Ja tworzac PL nic nie dostalem jedyne co mi to dało to strate paru ładnych godzin.
PL to nie jest profesjonalny puchar to jest puchar dla zabawy, i będzie istniał poki nie pojawi się zaden profesjonaly, a poki co zaden inny amatorski nie powstaje.
i co ja w tym nie rozumie? przeciesz tu piszesz to, co każdy wie.
dziwi mnie inna rzecz. jak PL jest puchar dla zabawy, dlaczego miałeś strate paru ladnych godzin? i dlaczego tak ostro reagowales na krytyke?
Co do organizacji Headshot(Dodam ze rozmawialem z nimi o wsyzstkim osobiscie):
osobiscie, czy przez email?
i czemu się wszedzie wtracasz, jak na drugiej stronie nie pozwalales sobie wgadywac w PL3?
A może w trackmanii nie liczy się szybkosc a liczy się powtarzalnosc? TO zalezy od podejscia kto jest lepszym graczem.
pokasz mi gdzie to pisze, bo takiej bzdury jeszcze nie slyszalem.
w trackmanii nie chodci o szybkosc, czy ty zarujesz?
time attack i rounds to sa poprostu dwie dyscypliny jednej rzeczy, niektorzy uwazaja ta za wazniejsza, inni tamta.
to jest wlasnie to, co Ciebie robi takiego mało sympatycznego, nie umiesz zaakceptowac innych widokow spraw, tylko znasz swoja.
zauwasz, ze nasze "klutnie" polegaja zawsze na tym, ze ja probuje pokazac, ze nie TYLKO rounds i CUSTOM sa jedyne tryby, ktore się licza. jest tez sporo graczy, ktorzy lubja time attack i nadeo, lub time attack i custom, czy rounds i nadeo.
ty poprostu nie dajesz ze soba pogadac, i probujesz wszedzie gdzie mozesz wsadzic swoje zdanje (na PL3 i tak, przez te emaile do headshota itp).
nie rozumie tylko w calosci, czemu pod tym turniejem techlandu na tmu, pisze twoj nick pod pomoca przy sprawach organizacyjnych.
przeciesz to jest time attack, i strasznie dluga i nudna gra przez 15 tygodbi.
czyzby zmieniles zdanje o time attacku, czy poprostu już to nie było wazne, jak byla mozliwosc zobaczyc swojego nicka na tej stronie, i się trochę pochwalic wplywem w tym turnieju?

tak czy siak, wiem ze lubisz te gre, i jak uda mi się wyjechac do poznania, mam nadzieje, ze damy se reke.
a potem mozemy się dalej klucic np na tym forumie :)
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Post by Khasius »

hahahahaha :lol:

@UP Jakub
Twoj powyzszy opis idealnie mozna odniesc do Ciebie. :wink:

Obaj jesteście tacy sami, dlatego się nie dogadacie. 8)
Image
Jakub

Post by Jakub »

no może coś w tym jest.
ale moj idealny turniej by teraz wygladal tak, ze gramy 2/5 custom, 1/3 mini, 2/5 nadeo i do tego 1/2 na 1/2 time attack i rounds.
nie wieze, ze morolo to tak samo widzi.

z tego wynika, ze ja jestem bardziej otwary :)

[ Dodano Czw Kwi 19, 2007 3:08 pm ]
bardziej otwarTy.
cholera edit mi nie dziala.

[ Dodano Czw Kwi 19, 2007 3:10 pm ]
no i oczywiście 1/5 mini, nie 1/3, nie dobrze tak bez funkcji EDIT ;)
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Podyskutujemy na turnieju bo tutaj tylko zasmiecamy a ja swoja opienie już wyrazilem.
A co do pucharu TECHLANDU to on tu rozdaje karty nie ja ja tylko nadzoruje wybieram trasy i wymyslam różne pomysly.
*... i wszystko jasne.
R1p
Lubi ostrą jazdę

Post by R1p »

Ja mysle, ze ten turniej powinien być w trybie Stunts to wtedy bym pojechał i waz rozdupczył xD
siekiera
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by siekiera »

To może zaczni grać w tonego hawka.
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Wally
Team Poland

Post by Wally »

witam :D
Czy ktos spod Warszawy wybiera się do Poznania ? :P
Poza mna i Wiadem ? :P bo trza się na zorganizowany powrot zmowic bo ja i Wiad o roznych porach wracamy pewnie. Czy ktos ma w ogóle w Poznaniu zamiar noc spedzic ? Czy raczej sru do domow od razu ? :P
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
FRED
Street shaman!

Post by FRED »

.... już za 9 godzin i 43 minuty widzimy się na eswc.. :P
powodzenia! :D
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

I caly czas mowie sobie:"Nie stresuj się gra, jak przezyjesz podroz z holusem to nic cie nie powstrzyma :)"
już za 1,5h Wychodze na bus i potem pooooooooooociag :)

SI JU ON ESWC!
*... i wszystko jasne.
h0lus
Pirat drogowy

Post by h0lus »

ok to ja wychodze cya ;) :D jazdaaaa ;F olo masz przejebane w pociagu xd
TheViP
Emerytowany Admin

Post by TheViP »

[POL]Bax - 1st miejsce
Wally - 2nd miejsce
Dalej nie pamiętam bo teraz przyjechałem i ledwo co żyje

Pzdr dla jakuba :)
A ja skromne 10 miejsce :)
Siema!
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

CHlopie wally był 3 a ja 2 xD
*... i wszystko jasne.
TheViP
Emerytowany Admin

Post by TheViP »

sory :D nie spałem dlugo :D ale wazne ze bax był 1 :D i zgarnol telewizorek :D (smiechowo było jako go taszczył ze sceny)
Jakub

Post by Jakub »

on? marvas i ja musielismy go targac.
pan mistrzu był se na takie rzeczy za dobry :)
Coof
Osiwiał za kierownicą

Post by Coof »

jakub wrote:on? marvas i ja musielismy go targac.
pan mistrzu był se na takie rzeczy za dobry :)
targajcie telewizory, bo ręce mistrza nie mogą się męczyć 8)
Image
Post Reply

Return to “News”