Ja tworzac PL nic nie dostalem jedyne co mi to dało to strate paru ładnych godzin.
PL to nie jest profesjonalny puchar to jest puchar dla zabawy, i będzie istniał poki nie pojawi się zaden profesjonaly, a poki co zaden inny amatorski nie powstaje.
Co do organizacji Headshot(Dodam ze rozmawialem z nimi o wsyzstkim osobiscie):
*Co do zasad to się dowiedziałem ze sa odgornie ustawione przez ESWC, wiec mozliwe ze również w Paryżu będzie się gralo na TA.
Ja zgadzam się z wiadpem nie chodzi o to co ja lubie, chodzi o to ze ktos kto wygra na TA nie jest koniecznie najlepszym graczem an Rounds, a chodzi o to by wybrac najlepszego kandydata do finałów.
*Co do reguł to są one bardzo niedokładne, pózno podane i na 10 dni przed turneijem organizatorzy wiedza tyle samo co ja, jeśli nie mniej.
*Nie będę komentował zupelnie tego ze ja o mapach dowiedziałem się 2 kwietnia z głownej strony ESWC, a oni podali je dopiero kilka dni temu.
Co do tego "jak się nie podoba to nie graj"
Nie podobaja mi się zasady, ale uwazam ze jeśli eswc takie ustala to ich sprawa. Mi się podobaja nagrody i traktuje ten turniej bardziej jako zlot.
A może w trackmanii nie liczy się szybkosc a liczy się powtarzalnosc? TO zalezy od podejscia kto jest lepszym graczem.a nawet lubie gre rounds, ale wole time attack, bo tu jest mniej fartowe znalesc najlepszego gracza w polsce.
raz na roundsach zepsujesz, bo nie masz koncentracji, i może już być po wszystkim.
dalsza rzecz fajna przy time attack, jest ze mozna pokazac dokladny ranking (1. czas, 2 czas 3. czas itp.), a na rounds jest mozliwosc, ze 2. gracz polski wypadnie w pierwszej rundzie na rounds.