Nasunął mi się pomysł na zorganizowanie MP województw w ramach Polish League.
Miało by to całkowicie stan 'for fun'.
Jak w ogóle widzicie coś takiego.?
Przypominam, że to tylko propozycja.

Owszem, mogę się z Toba zgodzić. Było takie coś organizowane i też mam wrażenie, że nie ma sensu sobie tym czymś głowy zaprzątać. Do poszczególnych województw była zapisana masa osób, lecz nikomu się nie chcialo stawić na mecz a co dopiero trenować. Jednak mysle, ze zainteresowanie znów może być duże ale i tak trzymam się tego zdania, ze nie ma sensu zaprzatać sobie tym głowy. Pierwszy mecz może wypalić, ktos może coś tam sobie pojeździc ale pozniej totalna olewka. Takie moje małe zdanie na ten temat.mati31 wrote:Mieliście takie coś od ESL to olaliście i nic nie graliście. Nie ma sensu.

Albo wybrać ze trzy najlepsze mapy z całego PL i rozegrać na nich cały turniej, bo wątpię, że będzie się chciało komuś po PL przez kolejnych kilka tygodni trenować nowe mapy.Co do chceci trenowania map, tez mozna by techy ~1 min zamienic na mini ~ 30 sek. W Dual Mix coś takiego się sprawdzilo, a wytrenowanie takiego miniasa jest owiele szybsze i przyjemniejsze niz techa.

dajcie ludzie se z tym spokoj, inwestujcie sily w coś innego.ksdfan wrote:dajcie spokój, były mistrzostwa województw na esl, to się pozapisywało po 4-5 osób we województwie i zapewniam, że teraz byłoby dokładnie tak samo. Zawsze będzie coś ciekawszego do grania niż to.
ej, gangster rapperze, urodzilem się w wawie i bym ja chetnie reprezentowal.Fistashi wrote:MUAHAHA JAKUB ZAZDROŚCI BO NIKT NIE JEST Z BERLINA!!!!
czemu k**wa niby nie?Fistashi wrote:znam, są zajebiści. co nie zmienia faktu że jesteś w berlinie i nie moglbys grać! ********