Szósty (siódmy?) Nations Cup zaraz po PL9!

Newsy ze strony glównej
Post Reply
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

[teaser=http://www.tmpl.info]http://img543.imageshack.us/img543/6734 ... nd2009.jpg[/teaser]24 października to data rozegrania pierwszych meczów podczas kolejnej edycji Pucharu Narodów! Taka informacja została w każdym razie przedstawiona przez jednego z administratorów NC na ligowym forum. Co ciekawe, organizatorzy dalej uparcie wstawiają cyferkę siedem przy najnowszej odsłonie Nations Cupa, podczas gdy ostatni turniej był dopiero piątym z kolei... Jednak niezależnie od numerka tegorocznej edycji, kapitanowie już mogą wysyłać swoje dane! [more]

Jeśli informacja o dacie jest prawdziwa, mapy na pierwszą rundę powinny zostać upublicznione w poprzedzający weekend, co dla nas oznacza, iż będziemy mieli tylko tydzień na złapanie oddechu po dobiegającej końca Polish League 9. Jedyną dodatkową informacją jest ilość zawodników na meczu - tu jednak zmiana dotyczy tylko Stadium Team Championship - w tym roku drużyny mają wystawiać po pięciu graczy, tak jak ma to miejsce na Pucharze Narodów.

BTW. Logo specjalnie spreparowane pod Diava :P
Diav3l
Emerytowany Admin

Post by Diav3l »

A już myślałem, że danone to sponsor :D Czymże zasłużyłem na tak piękny dar jakim jest specjalnie dla mnie spreparowane logo szóstej edycji Nations Cupa?
Image
ImageImage
bax
ESWC.pl 2k7 winner

Post by bax »

Dobra mastahy Was dwójka i niech ten nielot przyleci z US i jezdzicie w tej kupie. Uwazam osobiscie ze mozecie nawet z FRA wygrac mecz. Bo sam osobiscie się zapize do repry jak to zlejecie, wiec tam twardo i kur.a pokaz mocy.

Mam taką trackmaniakową myśl i refleksję:
Kiedyś to było tak, że było POL i długo długo nic, chciałbym aby teraz było w reprezentacji POL i długo długo nic.

W każdym razie GL i HF
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Post Reply

Return to “News”