Prvy mecz ze Słowacją

Post Reply
ShaDDy
Emerytowany Admin

Prvy mecz ze Słowacją

Post by ShaDDy »

Pierwszy mecz z zagramy reprezentacją Słowacji. Poza Hakki-botem, który prawdopodobnie treni tylko jedną mapę, dobrze spisuje się jeszcze Jodo, na dwóch trasach. Tylko tyle można wywnioskować z ich wyników na dedi, czy słowackim "serwerze narodowym", więc albo się znakomicie maskują, albo rzeczywiście kręcą czasy w okolicach 1,5-2s od wr-ów...

A u nas oczywiście... to samo co zawsze :) Że zacytuję niektórych, powinni oni mieć "tyle samo czasu co na kwali", tymczasem nie są w stanie ogarnąć nawet jednej mapki. Jasne, było mówione, że nie trzeba trenić wszystkich trzech, ale to nie jest równe z opierdalaniem się. Czy do kurwy nędzy przynależność do repry nie jest dostateczną motywacją do treningu (ok, wiem że nie jest... w takim razie było nie startować w kwali i nie zabierać slotów)? Ok, lepsi może nie czują potrzeby no-lifowania w tej fazie i przy takich rywalach, ale czemu nieco słabsi (grrr, nie powinienem tak dzielić, ale wszyscy wiedzą, że niektórzy trochę odstają od innych) w takiej sytuacji totalnie nie starają się o wejście do składu?

Już jak patrzę na jazdę Abszta to wydawałoby się, że i jego można powołać, bo coś tam się stara. I o ile bankowo nie zagrałby na meczu, to podniósłby poziom kwali i pewnie jakiś cieć wylądowałby jeszcze za nim. A w rzeczywistości jest tak, że nie dość, iż część się wcale nie stara, to dodatkowo Diav ma pracę a Nugget nie żyje (ok, wiem to od początku, niech chociaż ugra coś na ESL-u) i w rezultacie więcej niż trzy osoby nie potrafią załapać się na dedi, które w tym roku i tak wygląda dość marnie - chyba starczy, jeśli powiem, że TOP3 z tegorocznego WCG W OGÓLE NIE MA na tym dedi.

Soz, nie umiem pisać postów motywacyjnych jak Jakub (btw może sam Jakubek coś skrobnie w przypływie weny podczas cało-łikendowej libacji) i doskonale wiedziałem, że ogarnięcie tego g*wna będzie mnie trochę kosztowało, dlatego nie paliłem się do tego, podobnie jak rok temu. Piszę to tylko po to, żeby było jasne, że kiedy masz reprę głęboko, to i repra będzie miała wylane na Ciebie (czyt. wypierdalasz bez gadania), bo na pewno znajdzie się paru chętnych z większymi ambicjami.

Mecz w niedzielę o godz. 20:00, tak jak każdy następny. Zmiany nie wchodzą w grę. Kwali na godzinę przed rozpoczęciem meczu, na serwerze P4G. Hasło... przewidywalne, pozdro.
Last edited by ShaDDy on 24 October 2010, 22:28, edited 1 time in total.
Diav3l
Emerytowany Admin

Prvy mecz ze Słowacją

Post by Diav3l »

Ja pomimo trenu nie mogę stawić się na mecz o czym napisałem Shadowi, z powodu pracy. Mimo to w następnych meczach praca już mi przeszkadzać nie będzie i na pewno mnie zobaczycie. Za nieobecność przepraszam i obiecuję, że to co miało miejsce podczas nc5 z moją osobą na czele na 100% się nie powtórzy.
Image
ImageImage
Key.
Admin

Prvy mecz ze Słowacją

Post by Key. »

ngt podobno ma wycieczkę szkolną i nie może grać ani dla repry ani dla nas :wink:
Image
Szrama
Pirat drogowy

Prvy mecz ze Słowacją

Post by Szrama »

I znowu wpieprza mu się te je*.ne "zycie prywatne" do treningów.. ;/
Trzeba znaleźć na to jakiś sposób.
Jack Bauer
Moderator

Prvy mecz ze Słowacją

Post by Jack Bauer »

Ngt i Diavel to tylko mała część reprezentacji. A gdzie jest reszta? Znowu nastało rozprężenie i myśl "jakoś to będzie".
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

Prvy mecz ze Słowacją

Post by ShaDDy »

Eh, przeciez specjalnie wymienilem ngt i diava, bo oni się usprawiedliwili, a niektorzy maja po prostu wyjebane i uznali ze nie musza nic nikomu mowic
Ludwik
Zaczyna szaleć na ulicach

Prvy mecz ze Słowacją

Post by Ludwik »

o której był/jest/edzie mecz? I nie pisać mi pierdol tylko konkretna godzine bo jesrem majebany i nie ede się z wami pierdolil. A jak komus nie pasuje tom wpierdol na lanie dostanie (jak się w koncu wybiore ) Co obiecalem szradowi. koncze bo pi***olę glupoty naraze :D
Image
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

Prvy mecz ze Słowacją

Post by ShaDDy »

relay:

ShaDDy
Emerytowany Admin

Prvy mecz ze Słowacją

Post by ShaDDy »

no i co, nikt nawet nie zaspiewa 'nic się nie stalo...'? thx za wsparcie
Ludwik

Prvy mecz ze Słowacją

Post by Ludwik »

Ze niby przegrana? Nie ogladalem bo nie moglem się ogarnac.
Image
Image
Ludwik

Prvy mecz ze Słowacją

Post by Ludwik »

Ze niby przegrana? Nie ogladalem bo nie moglem się ogarnac.
Image
Image
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Prvy mecz ze Słowacją

Post by Kiciak »

szadoł ile mozna to spiewac :D nie ma co się rozczulac nad tym, trzeba teraz przylozyc się do trenu 24/7 i rozjebac reszte grupy, stac nas na to wiec gogogo :>
Image
Image
Image
Scooter Fox

Prvy mecz ze Słowacją

Post by Scooter Fox »

Polska - Słowacja 0-3 (15-21)

NC/STC-Kou5'PTeur 6-7: (Nothing, nugget, Mikuś, Tom, oddo - Hakki Junior, JoDo, SyseL, Waki, Hafik)
STC/NC-Trouble 4-7: (Mikuś, Tom, Nothing, jeffrey, arsen - Hakki Junior, Waki, Hafik, Jurko, SyseL)
STC7/NC7-MirtiLo 5-7: (Nothing, Tuner, Bob, oddo, arsen - Hakki Junior, Waki, JoDo, Hafik, SyseL)

Screenów nie chce mi się nigdzie wrzucać. :P
Image
Image
Image
SuNRisE
Emerytowany Admin

Prvy mecz ze Słowacją

Post by SuNRisE »

Pewny mecz :D nigdy nie lekcewarz przeciwnika ! :D

Ale i tak Kurna będzie pocisk nastepnych krajow ogien z dupy turbo cola i jechane !!!
Image
Image
Maxer
Lubi ostrą jazdę

Prvy mecz ze Słowacją

Post by Maxer »

pogratulowac :) mam nadzieje ze zepniecie 4 litery i na nastepnym meczu już takiej wiochy nie będzie
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
Diav3l
Emerytowany Admin

Prvy mecz ze Słowacją

Post by Diav3l »

Przychodzę po 2 w nocy z pracy zmęczony, mam nadzieję wejść na TMPL i zobaczyć newsa na stronie głównej: "Polska rozjebała Słowację do zera" a tu takie wiadomości ;/ Nie mogę być zły na graczy bo sam przez pracę nie mogłem być na meczu, ale panowie Ściskamy teraz poślady i trenimy do upadłego by właśnie takiego newsa zobaczyć, tylko w tytule zamiast Słowację to Hiszpanię.

Diav3l Bot Mod ON.
Image
ImageImage
Bartzor
Doświadczony driver

Prvy mecz ze Słowacją

Post by Bartzor »

;/ masakra ;o
Majkel
Lubi ostrą jazdę

Prvy mecz ze Słowacją

Post by Majkel »

przez Lecha przyzwyczailem się ostatnio do dostawania wpierdolu xD
Dumni po wygranej, wierni po porazce! JOŁ
Jeździć, walczyć i się starać, w Polsze trzeba zapierdalać! kibicuje z całego serca ;*
Image
Image
Post Reply

Return to “Nations Cup 6”