Translator czatu
- peciolublin
- V.I.P.
Translator czatu
Siema czy ktos moglby mi podpowiedziec jak zainstalowac na serwerze -Translatora czatu - njalepiej tez jakby ktos wiedzial jak zrobić zeby dzialal w obydwie strony ,z polskiego na angielski i z angieslkiego na polski ,jestem bardzo wdzieczny za pomoc .
- peciolublin
- V.I.P.
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Translator czatu
Ja bym proponował nauczyć się angielskiego. W życiu się przyda, więc to nie będzie zmarnowany czas.

- peciolublin
- V.I.P.
Translator czatu
akurat z tym niema problemu ,chodfzi mi o innych i tych ktorzy nieznaja jezyka polskiego ,wiec bardziej w tym kierunku potrzebuje tego translatora
- Jack Bauer
- Moderator
Translator czatu
Wiem, że jest coś takiego, bo często się z takim czymś spotkałem. Winiaczowi i Diablosowi gratuluje wspaniałych rad.
Sprawdź tutaj:
http://tm.kickedbyconsole.net/downloads ... %20Plugins
Być może gdzieś tam znajdziesz, ale nie jestem pewien.
Sprawdź tutaj:
http://tm.kickedbyconsole.net/downloads ... %20Plugins
Być może gdzieś tam znajdziesz, ale nie jestem pewien.
Translator czatu
Imho to oni tez niech się lepiej ucza, bo ten translator tlumaczy tak jakby chciał, a nie mógł
-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
Translator czatu
masz taki debilizm od urodzenia, czy to rzecz nabyta?Winiacz wrote:przepisujesz tekst do translatora google i wiot!
@peciolublin - nie wiem jak zrobić translatora, ale sugeruję wcale go nie używać, bo jest to tak beznadziejne tłumaczenie, że wprowadza więcej zamieszania niż pożytku, a większość graczy mówi jednak jakąłś tam angielszyzną, lepszą czy gorszą, ale na podstawy komunikacji starcza.
- peciolublin
- V.I.P.