Przyjaciel

Dyskusje o darmowej wersji TrackManii
Post Reply
biolog
Samochodowy prawiczek

Przyjaciel

Post by biolog »

Witam, Mam taki mały problem z zaproszeniem przyjaciela do znajomych w grze :/ A więc problem polega na tym iż wysłałem do niego zaproszenie wpisując jego nick gdy to zrobiłem pisało, że oczekiwanie na potwierdzenie, ale mój kolega powiedział, że mu nic nie wyskoczyło więc on wysłał do mnie zaproszenie i to samo :/ I mam pytanie: Dlaczego i jak przyjąć takowe zaproszenie ? Być może problem tkwi w tym, że on nie ma na steam'ie żadniej gry tylko tm ? a może po prostu nie wiem jak odebrać ? proszę o pomoc !
kamyl
Doświadczony driver

Przyjaciel

Post by kamyl »

Jak dodajesz w TM do znajomych, podawaj login TM znajomego. Nie login ze Steama, ani nie nick ze Steama lub z TM. Login z TM. Najwidoczniej dodałeś kogoś innego do listy znajomych (albo nie ma info, że taki login nie istnienie, ale pewnie nie).
http://united.tm-exchange.com/main.aspx ... 05652#auto
// to tylko prowizorka, na wiecej nie mam czasu niestety - Yard
biolog
Samochodowy prawiczek

Przyjaciel

Post by biolog »

No tak właśnie zrobiłem, że wysłałem mu zaproszenie wpisując jego login do tm i nic mu nie doszło :/ On mi też wysłał zaproszenie na mój login- biolog_pl i to samo :/ a nie wyskakuje mi ani jemu nic, że nie ma takiego gracza tylko pisze- oczekiwanie na potwierdzenie... proszę o pomoc
Post Reply

Return to “TrackMania Nations Forever”