(pisze bez polskich znakow bo jestem za granica;D)
Pad do gry w trackmanie
Pad do gry w trackmanie
Witam chciałem ostatnio kupic pada do tm ale jakos nie wiem jakiego wybrac
Mozecie jakiś polecic?? mysle ze tak do 80zl
Pad do gry w trackmanie
Logitech Chillstream ps3 http://www.3kropki.pl/p/1/3/logitech_ch ... _black.php
Pad do gry w trackmanie
Logitech Rumble Pad 2 było już milion takich tematów tu na tmpl
Pad do gry w trackmanie
Masz tak naprawdę 3 mozliwosci ktore się oplaca kupic 
- To co kolega wyzej podal, Logitech Chillstream - w okolicach 80 zl kosztuje w miare dobrze leży w dłoniach (dla mnie trochę za maly) + system chlodzenia dzięki ktoremu nie poca się tak mocno lapy
- Druga opcja to Logitech Rumblepad - z tego co mi wiadomo, to jest to odpowiednik pada od Playstation. Nie wiem jak się sprawuje, kosztuje <100 zł ale podobno dobry
- Trzecia opcja to pad od xbox 360 przewodowy - wedlug mnie, najlepsze rozwiazanie. Spory gabarytowo dzięki czemu dobrze lezy w dłoniach, dobrze wykonane analogi ogolnie uzywam go już ponad rok i nie miałem z nim absolutnie zadnych problemow. Kosztuje około 100 zl, ale mozna na allegro kupic wersje "OEM" bez pudelka, w folii i to jest koszt okolo 70 zl wtedy
Zreszta, skorzystaj z opcji "Szukaj" bardzo dużo było już tematow apropo pada
- To co kolega wyzej podal, Logitech Chillstream - w okolicach 80 zl kosztuje w miare dobrze leży w dłoniach (dla mnie trochę za maly) + system chlodzenia dzięki ktoremu nie poca się tak mocno lapy
- Druga opcja to Logitech Rumblepad - z tego co mi wiadomo, to jest to odpowiednik pada od Playstation. Nie wiem jak się sprawuje, kosztuje <100 zł ale podobno dobry
- Trzecia opcja to pad od xbox 360 przewodowy - wedlug mnie, najlepsze rozwiazanie. Spory gabarytowo dzięki czemu dobrze lezy w dłoniach, dobrze wykonane analogi ogolnie uzywam go już ponad rok i nie miałem z nim absolutnie zadnych problemow. Kosztuje około 100 zl, ale mozna na allegro kupic wersje "OEM" bez pudelka, w folii i to jest koszt okolo 70 zl wtedy
Zreszta, skorzystaj z opcji "Szukaj" bardzo dużo było już tematow apropo pada

Pad do gry w trackmanie
THX wielkie trochę szukalem ale nieznalazlem
SORY ze naspamowalem:)
SORY ze naspamowalem:)
Pad do gry w trackmanie
Mam i chillstreama i RumblePada, zdecydowanie baredziej polecam RP 2. dużo lepszy.
Pad do gry w trackmanie
który lepszy pad bezprzewodowy Logitech Rumble Pad 2 czy z przewodem ?:P
Pad do gry w trackmanie
To chyba oczywiste ze z przewodem.
Pad do gry w trackmanie
Kupilem pad od microsorta do xboxa, moglibyscie podac jakieś dobre ustawienia sterowania??
Pad do gry w trackmanie
Dobry wybór 
Ja mam ustawione tak:
Lewy analog - oczywiście sterowanie
A - restart
B - respawn do ostatniego czekpointa
RB - gaz
LB - hamulec
Będziesz musiał sobie jeszcze ustawić przy wciskaniu lewego analoga np: trąbienie bo standardowo pod tym przyciskiem siedzi menu i wqrwia strasznie jak dobrze jedziesz i nagle Ci menu wyskoczy bo przez przypadek wciśniesz analoga ;d
Ja mam ustawione tak:
Lewy analog - oczywiście sterowanie
A - restart
B - respawn do ostatniego czekpointa
RB - gaz
LB - hamulec
Będziesz musiał sobie jeszcze ustawić przy wciskaniu lewego analoga np: trąbienie bo standardowo pod tym przyciskiem siedzi menu i wqrwia strasznie jak dobrze jedziesz i nagle Ci menu wyskoczy bo przez przypadek wciśniesz analoga ;d

Pad do gry w trackmanie
Dla mnie nie. Posiadam cordlessa rp2, którego polecam kazdemu. Mam okazje grać na przewodowym u kumpla. Odczuwam rażącą różnicę w dokladnosci analoga. Dla mnie plusem jest też waga cordlessa. Lubie gdy pad ma swoje gramy, wtedy go czuje. Zwykly log. rp2 jest jakiś taki pusty.MazuM wrote:To chyba oczywiste ze z przewodem.
Ale to tylko moje odczucie, polecam najpierw sprawdzić propozycje np. u kolegi.
Pad do gry w trackmanie
To czy z kablem ma lepszego analoga czy nie, to już kwestia przyzwyczajenia. Poza tym, pad kumpla mógł być już trochę używany i analog mógł się "poluzować"
Ale to takie moje wtrącenie.
W przypadku pada od xboxa akurat za dużego wyboru się nie ma bo bezprzewodowy nie działa z PC (miałem do czynienia też i z bezprzewodowym i stwierdzam, że akurat jeżeli o ciężkość chodzi to wole przewodowego
bateria za dużo waży), poza tym zawsze po przewodzie będzie mniejsze opóźnienie, więc ja tam wole przewód 
W przypadku pada od xboxa akurat za dużego wyboru się nie ma bo bezprzewodowy nie działa z PC (miałem do czynienia też i z bezprzewodowym i stwierdzam, że akurat jeżeli o ciężkość chodzi to wole przewodowego

Pad do gry w trackmanie
Podepne się 
Podoba ktos ustawienia do zwykłego pada czyli 1,2,3,4,r5 r6, r7, r8 itd
bo za bardzo nie wiem co jest co na xboxowym:) prośba ;]
Podoba ktos ustawienia do zwykłego pada czyli 1,2,3,4,r5 r6, r7, r8 itd
bo za bardzo nie wiem co jest co na xboxowym:) prośba ;]
Pad do gry w trackmanie
Nowka Jero ale nie będę już polemizowac. Fakt faktem przyzwyczajenie bierze górę. jeśli chodzi o cordlessa rp2 to ja mam 1- hampel, 2-gaz bo chyba o to najbardziej się rozchodzi. Dla mnie ważne jeszcze jest schowanie interfejsu, bo nie umiem grać z tymi widżetami itp.