ESGA - nowy LAN... posylwetrowy :E
tak jest Panowie, jutro będę dowiadywał się o noclegi, koszty itp. Heh wódka u nas tania ;-) 6,7 zł jak Cosworth wspomniał 0,5 l. Informacje o bazach noclegowych (wybiore te 2/3 najtańsze i wrzuce na esga.pl w zakładce dla przyjezdnych)
I Panie.bnT` wrote:tak jest Panowie, ...
Ja też mam się na turniej zapisywać?
Btw. Jak już dam te 3 dyszki, to mogę grać tylko w TeeMa czy np. w PES'a też?
Btw. Jak już dam te 3 dyszki, to mogę grać tylko w TeeMa czy np. w PES'a też?
i Panie, bardzo przepraszam;-). Nie, jeżeli zaplacisz 30 za TMNF będziesz mógł wziąć udział "tylko" w TMNF.
To może się na PES'a zapisać? :>
Bo chyba większe szanse mam..
Bo chyba większe szanse mam..
Możesz zapisać się gdzie tylko chcesz;-) zapisy startują od mniej więcej grudnia. Dokładne info będzie podane bliżej końca miesiąca
Meg, nie wiem czy to wypada tak pouczac pana orga, dopoki się nie wpiszesz? 
według rozkladu na dzień dzisiejszy o 11:30 wyjazd z Poznania...
14:55 w Warszawie Wschodniej i z Wawy o 15:24 pociąg do Lublina...
Na miejscu o 17:38...
Czyżbym miał się pojawić... czas pokaże... jak nie przejebie sytuacji w sql i będzie sianko to Witaj Chełmie
ps. Tuner jak coś to rozumiem że śmigamy razem ;p
14:55 w Warszawie Wschodniej i z Wawy o 15:24 pociąg do Lublina...
Na miejscu o 17:38...
Czyżbym miał się pojawić... czas pokaże... jak nie przejebie sytuacji w sql i będzie sianko to Witaj Chełmie
ps. Tuner jak coś to rozumiem że śmigamy razem ;p
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Ten chlan coraz bardziej mi się podoba
Aczkolwiek 100% pewności czy jadę nie będę miał aż do sylwestra, więc się nie dopisuję.

Jak z Poznania koło 11tej, to też takim bym pojechałSłowik wrote:ps. Tuner jak coś to rozumiem że śmigamy razem ;p
Discord: vanitasss
Kurna, ja też będę wiedział dopiero po nowym roku ;/ Ale cienko widzę tego lana niestety ;/

Pana Orga pouczam na przyszłość, po prostu.damianhhh wrote:Meg, nie wiem czy to wypada tak pouczac pana orga, dopoki się nie wpiszesz?
No z Poznania ja też jadę Kozioł
ale nie wiadomo czy nie wyjade wczesniej
Diavel <3 ;d

co do hotelów, 2/3 miejsca w pokoju 30 zł od osoby, łazienka w pokoju, ok. 1 km od miejsca eventu. Proponuje dla osoby przyjezdnych taki manewr, ze np. umówiilibyśmy się o danej godzinie w sobote czy w piątek ( w zależnosci kto kiedy przyjedzie) pokażę drogę, autobusem i piechotą. Teraz dużo remontów w mieście jest i miejsce autobusy jeżdżą inaczej, tak ze utrudnienie, ale mowie piechota rownie dobrze mozna tam dojść, bez zadnego problemu ;-) poprowadzę i pokażę. Jest jezcze internat, ale ten zamykają na sobote i niedzielę (chociaż nie jestem do konca pewny, sprawdzze) ceny są bardzo podobne, ale komfort większy w hotelu tym co podałem, no i droga krótsza ;-)
-
pszczola_pl
- Jeździ konno
może też się wybiorę 
- tuner12
- Doświadczony driver
My z sunem razem jedziemy z poznania ;p także jak się zorientujemy o której itp to na pewno damy znać reszcie wiary, ale tak jak mówiłem nie wiadomo czy wcześniej nie jedziemy 
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
"Może" to i ja się wybiorę. Do Chełma mam trochę ponad 100km więc może to być jedyna okazja. Ale pewności nie mam bo wiadomo - kasiora.
Jeśli będę jechał to pewnie samochodem. Po drodze zabieram Arthasa (tak, tego z TCW) i gnam przez Lublin. Dwa miejsca wolne w samochodzie więc mógłbym kogoś zabrać. Zrobi się małą zrzutkę na LPG. Jednak będzie to podwózka w jedną stronę bo nie mam zamiaru nocować.
Jeśli będę jechał to pewnie samochodem. Po drodze zabieram Arthasa (tak, tego z TCW) i gnam przez Lublin. Dwa miejsca wolne w samochodzie więc mógłbym kogoś zabrać. Zrobi się małą zrzutkę na LPG. Jednak będzie to podwózka w jedną stronę bo nie mam zamiaru nocować.

C13
ja to nie wiem czy będę zobacze ile kasy nazbieram i może się skusze
to w jaki dzień chcesz przyjechac? bo event dwa dni trwa wiec bez nocki na miajscu chyba się nie obejdzie
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
@Potman, bez noclegu to wydaję tylko na dojazd i żarcie. Oszczędzać muszę. Posiedzę, pooglądam, pogadam i jazda do domu. I jakbym miał przyjeżdżać to raczej w sobotę.

C13
Ja proponuję się w parenaście osób złożyć, żeby nikt nie cierpiał.. 
np. po 2 zeta, a to już jest na nocleg.. :>
np. po 2 zeta, a to już jest na nocleg.. :>