Moje trasy

Stworzone przez was trasy, skiny, filmiki i inne
Post Reply
Hellmut
Jeździ konno

Moje trasy

Post by Hellmut »

Johnny95
Jeździ konno

Moje trasy

Post by Johnny95 »

Jak na pierwsze trasy-Złe nie są ale dobre też nie :P

W Hell przyjemnie się jeździ ale kiedy tak przy dużym wyskoku przskoczyłem...KAPUT! WYpadłem :cry:

Mut fajniejsze al pow wyskoku przed pętlą...Przeskoczyłem checkpointa :cry:
A! Noi i jescze ciekawy PF start! :lol:

I mam jescze pytanie ten piesio na emblemacie i scrinszocie t twój pupi, wredny pies sąsiada czy twoje prawdziwe JA?? 8) :twisted:
http://www.rvd.certgen.net/~jedi/register.php?ref=1263
gra oparta na przeglądarce o tematy ce STARWARS!!!:D:D:D:D
Wiele opcji! Polecam!
Jeździ konno

Moje trasy

Post by Hellmut »

Ja mam podobnego Amstaffa tylko ze trochę mniejszego. A co do tras to będę oczywiście je dopracowywał dlatego też je wystawiłem zeby zobaczyc plusy i skorygowac minusy :D
Pysio2727
Doświadczony driver

Moje trasy

Post by Pysio2727 »

nie sa zle te traski hellmut :D :D :D :D porob wiecej i ciekawsze oki. masz amstafa ja mialem ale gdy mail już 8 miesiacy na coś mi zachorowal i już go nie uratowalem :( :( ale fajne sa te psy i sa łagodne i wierne dla swoich włascicieli
LECHU
Team Poland

Moje trasy

Post by LECHU »

Nie są złe? Pfff to zobacie sobie na tmx'ie moje replaye z tych tras. naprawdę warto. hellmut ty przedewszystkim sciągnij sobie oba replaye z obu tras i obejrzyj koniecznie.
Image
Hellmut
Jeździ konno

Moje trasy

Post by Hellmut »

No niezle :) Teraz wiem co zle zrobilem ale poprawie to w najblizszym czasie :D
ADIo
Zaczyna szaleć na ulicach

Moje trasy

Post by ADIo »

Hell:

:? inna nazwa w grze, inna na TMX
:? intro. Lepiej by było bez niego
:? często trzeba hamować, puszczać gaz
:? tam gdzie się drogi rozjeżdżają na dwie, a potem łączą myślałem, że trzeba jechać środkiem i przelatywałoby się, lecz wpadało na trasę niżej. Fajne by to było.
:? niektóre zbyt ostre zakręty

Mut:

:? inna nazwa w grze, inna na TMX
:? fajny pierwszy loop
:? na początku dziwna
:? te długie falowane podjazdy i zjazdy
;-) reszta może być
Hellmut
Jeździ konno

Moje trasy

Post by Hellmut »

"By osiągnąć sukces należy najpierw nastawić na to swój umysł, a w sercu mieć wiarę w swoje możliwości" Arnold Schwarzenegger
ADIo

Moje trasy

Post by ADIo »

Bidhell:

:evil: w grze inaczej się nazywa, inaczej na TMX
:? niektóre zbyt ostre zakręty
:? jest jeden wyskok, gdzie bez hamowania nie wyrobię
:) ogólnie bardziej mi się podoba od poprzednich, ale idealna nie jest

Hop:

:) fajny PF start
:) fajna sceneria
:? zakręty
:? zjazd falowany
:) twoje trasy są stopniowo coraz lepsze
Hellmut
Jeździ konno

Moje trasy

Post by Hellmut »

ok dzięki staram się jak mogę :)
"By osiągnąć sukces należy najpierw nastawić na to swój umysł, a w sercu mieć wiarę w swoje możliwości" Arnold Schwarzenegger
cobham
Gangsta Mapper

Moje trasy

Post by cobham »

ADIo wrote: Hop:

:) fajny PF start
:) fajna sceneria
:? zakręty
:? zjazd falowany
:) twoje trasy są stopniowo coraz lepsze
ADIo - ty tak na serio piszesz? z ciekawosci sciagnalem trase i przejechalem się po niej. Niestety zmarnowalem tylko czas :? kompletnie nie przemyslana trasa, oprocz PF startu, ale widzialem go już na kilku mapach! Hellmut, napisz mi w jaki sposob robisz mapki. Czy tylko dopasowujesz do siebie elementy i liczysz na to, ze jakos się dojedzie do mety??
sorry, ze trochę najechalem na Twoją prace Hellmut, ale chce tylko, zeby polscy gracze robili coraz lepsze mapki.

PS. Zapraszam do mojego tematu "cobham - moje trasy", śmialo piszcie co wam się w nich nie podoba, lub ktore elementy wyszly swietnie. Zrobilem już 21 mini map, aby kolejne były coraz lepsze pomocne bylyby wasze opinie ;)
ADIo

Moje trasy

Post by ADIo »

No to piszę, że stopniowo.

Przyznaj, że jest trochę lepsza od pierwszych dwóch :wink: .
Hellmut
Jeździ konno

Moje trasy

Post by Hellmut »

Jednym te mapy się spodobają innym nie. To są dopiero moje pierwsze trasy więc się ucze i chce opini co robię żle, co można zmienic i poprawic
cobham
Gangsta Mapper

Moje trasy

Post by cobham »

Hellmut wrote:Jednym te mapy się spodobają innym nie. To są dopiero moje pierwsze trasy więc się ucze i chce opini co robię żle, co można zmienic i poprawic
co zmienic i poprawic?
jeśli chcesz robić techniczne mapy to nic trudnego, bo już je robisz :) nad nimi zazwyczaj nie trzeba się dużo wysilic, zeby byla technicznie trudna, ale jeśli chcesz robić trasy po których się gladko sunie, to radze robić tak ja sam to robię czyli, po kilku zlaczonych elementach ladujesz autko na tor i testujesz (jeśli predkosc jest zbyt niska to na próbe dostawiasz maty przyspieszajace, pozniej je oczywiście usuwasz), pozniej testujesz dluzsze kawalki, az mapa jest gotowa w calosci i testujesz wszystko, jeśli uwazasz, ze pewne zakrety nie wyszly tak jak chciałeś, to niestety usuwasz go, co zazwyczaj wiaze się z dosc znaczną zmiana ukladu toru... i tak w kólko.
Moje mapy w 90% różnią się od zamierzonego celu, nieraz sa calkowicie inne, poniewaz testuje je i przerabiam, az efekt będzie zadowalajacy. jeśli masz dobrego skilla to ujezdzaj mapke tak dlugo, az przejedziesz ja idealnie, jest to przydatne, bowiem jeśli mapka będzie dostosowana tylko do jazdy dla przecietnego gracza, to może być problem z lepszymi graczami, przyladowo taki Szyna czy Lokash :) przejada idealnie zakret poprzedzajacy wyskok i wyskoczą nad check-pointem lub inna przeszkoda, wku**** się i wiecej po twoich mapkach nie będą chcieli jeździć :)

trochę się rozpisalem, ale chyba już wiesz o co chodzi ;)
Hellmut
Jeździ konno

Moje trasy

Post by Hellmut »

ok dzięki za informacje, na pewno się przydadzą :wink:
LECHU
Team Poland

Moje trasy

Post by LECHU »

a jeszcze coś na tej mapce z tym pf startem to ci trochę nie wyszlo bo popatrzcie: Można zrobić tak ze na początku samykm omijasz pf starta tego loopa i zjezdzasz na lewo, jedziesz po bloku niebviweskim i zeskakujesz na trase niezly cut to jerst ale i tak zawsze zjebalem dalej bo dziur dałe s od ch*ja.
Image
Post Reply

Return to “Trasy, Skiny, Filmy, Mody”