Polish Trackmania Award 2010 - Zapowiedź
Oj Sanrajz, Sanrajz... jak powiem, że jesteśmy skillerami językowymi, to mimo dobrych intencji to dobrze nie zabrzmi
Dlatego też nie jesteśmy skillerami językowymi, bo Francuzi nie chcieli z nami rozmawiać 

No nie obraz się Robot, ale nawet diav3l w paincie przez parę minut bylby w stanie skombinowac coś bardziej zaawansowanego ;P
po ch** ? ;p Dobre jest ^^ Ale zmienie jak nei pasi Mialo być bez bajerow jak to logo
15min robilem
15min robilem

- Jack Bauer
- Moderator
Toby: Nagroda Trolla roku byłaby pochwałą dla wszelakiej maści spamerów, a tego byśmy nie chcieli.
Temat: Mogę przesłać miedziaki na podany adres, jak mi się zachcę zainstalować TM. A na razie mi się nie chcę, więc...
Temat: Mogę przesłać miedziaki na podany adres, jak mi się zachcę zainstalować TM. A na razie mi się nie chcę, więc...
masz na myśli wywrócony na lewą stronę plecak?Kiciak wrote:a co z kotletem roku?

Jak dla mnie logo jest bardzo dobre. Nie jest co prawda jakieś turboefektowne, ale spełnia swoją funkcje 
Bylem w steszewie i mi się za***iscie podobalo po mimo jednego incydentu. ALE ! Uwazam ze lepszym lanem w tym roku był Konstantynów Łódzki. To co od****dolił scrapp to było mistrzostwo ! Jak wymyslal zadania : DDD nie no nie zapomne tego. Powinien wygrac co do LAN gwiazda roku. A zul sceny ? Nie no tutaj na pewno wygra FRED jak się zajelal w lodzi : D
No w sumie racja, Fred będzie bezkonkurencyjny w tym roku z tym swoim rzucaniem się na plecy
a akcja x3n own3d by Fred była kozacka 

To jest w ogóle niewiarygodne, że było tyle przeakcji na tym lanie i jakimś dziwnym trafem prawie w każdej brałem udział choć mało z tego pamiętamJero wrote:a akcja x3n own3d by Fred była kozacka

Ja tylko mam taka wątpliwość: dlaczego jest tylko "najlepsza trasa turniejowa"? Niby dużo osób wtedy zagłosuje na coś co jeździła, ale nie dyskwalifikujmy innych mapmejkerów, którzy specjalizują się w rpg czy lolach, speedach czy innych. Wg mnie powinno jeszcze dość "najlepsza polska trasa tmnf 2010" lub "poza-turniejowa" lub coś w tym stylu lub zlikwidować słowo "turniejowa"...
Powinno, racja, ale biorąc pod uwagę luźny charakter PTMA, nie ma to wiekszego sensu.Abszt wrote:Ja tylko mam taka wątpliwość: dlaczego jest tylko "najlepsza trasa turniejowa"? Niby dużo osób wtedy zagłosuje na coś co jeździła, ale nie dyskwalifikujmy innych mapmejkerów, którzy specjalizują się w rpg czy lolach, speedach czy innych. Wg mnie powinno jeszcze dość "najlepsza polska trasa tmnf 2010" lub "poza-turniejowa" lub coś w tym stylu lub zlikwidować słowo "turniejowa"...
Wyobrazasz sobie, zeby wszyscy glosujacy mieliby przetestowac WSZYSTKIE trasy kazdego mapmakera? (bo tylko wtedy oddaliby rzetelny glos), bo ja nie.
Bardziej wyobrazam sobie wstepna selekcje przeprowadzona przez organizatorow i podanie 3 tras danego autora do dalszej oceny przez glosujących.
Przy okazji prosba do organizatorow: przy glosowaniu na najlepszy film podajcie linki do tych produkcji.
Na podstawie turnieju to możesz wybrać najlepszą drużynę. W tej kategorii rozchodzi się o zachowanie członków drużyny nie tylko podczas naszych rodzimych meczów turniejowych, ale też i sparingowych, międzynarodowych jak i na forum.Shadow wrote:- 5. Nagroda Fairplay dla drużyny
w tym roku mielismy tylko PL9, nagroda przyznawana na podstawie jednego turnieju?
Masz rację, lepiej to uogólnić.Abszt wrote:dlaczego jest tylko "najlepsza trasa turniejowa"? Niby dużo osób wtedy zagłosuje na coś co jeździła, ale nie dyskwalifikujmy innych mapmejkerów, którzy specjalizują się w rpg czy lolach, speedach czy innych. Wg mnie powinno jeszcze dość "najlepsza polska trasa tmnf 2010" lub "poza-turniejowa" lub coś w tym stylu lub zlikwidować słowo "turniejowa"...
Jeszcze byśmy dodali kategorię "Osobowość sceny". Jej obecność jest dosyć ważna, a nie mieliśmy sumienia usuwać kategorii pochodnych, tzn. Żul sceny i LAN-Gwiazdy.
Się pomyśli, najwyżej usuniemy bo w sumie masz rację.Shadow wrote:- 12. Najlepszy lider drużyny
podobnie jak w piątce, poza tym dochodzi subiektywnosc glosujacych

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]