Polish Trackmania Award 2010 - Zapowiedź

kyzzn
Ostra jak żyleta

Post by kyzzn »

Oj Sanrajz, Sanrajz... jak powiem, że jesteśmy skillerami językowymi, to mimo dobrych intencji to dobrze nie zabrzmi :P Dlatego też nie jesteśmy skillerami językowymi, bo Francuzi nie chcieli z nami rozmawiać :P
ImageImageImage
NBlast
Moderator

Post by NBlast »

Miniupdate:
* Dodano logo by Robot :)
Image
Winiacz
Pirat drogowy

Post by Winiacz »

O kurde, Robot, postarałeś się!
10 minut?
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

No nie obraz się Robot, ale nawet diav3l w paincie przez parę minut bylby w stanie skombinowac coś bardziej zaawansowanego ;P
Robot
Pirat drogowy

Post by Robot »

po ch** ? ;p Dobre jest ^^ Ale zmienie jak nei pasi Mialo być bez bajerow jak to logo

15min robilem
Image
Jack Bauer
Moderator

Post by Jack Bauer »

Toby: Nagroda Trolla roku byłaby pochwałą dla wszelakiej maści spamerów, a tego byśmy nie chcieli.

Temat: Mogę przesłać miedziaki na podany adres, jak mi się zachcę zainstalować TM. A na razie mi się nie chcę, więc...
Image
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Post by Kiciak »

a co z kotletem roku? :D
Image
Image
Image
Winiacz
Pirat drogowy

Post by Winiacz »

Kiciak wrote:a co z kotletem roku? :D
masz na myśli wywrócony na lewą stronę plecak? :D
Image
NBlast
Moderator

Post by NBlast »

Jak dla mnie logo jest bardzo dobre. Nie jest co prawda jakieś turboefektowne, ale spełnia swoją funkcje :)
Image
MazuM
Doświadczony driver

Post by MazuM »

Bylem w steszewie i mi się za***iscie podobalo po mimo jednego incydentu. ALE ! Uwazam ze lepszym lanem w tym roku był Konstantynów Łódzki. To co od****dolił scrapp to było mistrzostwo ! Jak wymyslal zadania : DDD nie no nie zapomne tego. Powinien wygrac co do LAN gwiazda roku. A zul sceny ? Nie no tutaj na pewno wygra FRED jak się zajelal w lodzi : D
Jero
Admin

Post by Jero »

No w sumie racja, Fred będzie bezkonkurencyjny w tym roku z tym swoim rzucaniem się na plecy :D a akcja x3n own3d by Fred była kozacka :D
Image
Ksenuns0n
Pirat drogowy

Post by Ksenuns0n »

Jero wrote:a akcja x3n own3d by Fred była kozacka :D
To jest w ogóle niewiarygodne, że było tyle przeakcji na tym lanie i jakimś dziwnym trafem prawie w każdej brałem udział choć mało z tego pamiętam :roll:
Image
Image
Charnan
Doświadczony driver

Post by Charnan »

Może jeszcze odkrycie roku ale drużyna?
Image
Image
Image
Abszt
Pirat drogowy

Post by Abszt »

Ja tylko mam taka wątpliwość: dlaczego jest tylko "najlepsza trasa turniejowa"? Niby dużo osób wtedy zagłosuje na coś co jeździła, ale nie dyskwalifikujmy innych mapmejkerów, którzy specjalizują się w rpg czy lolach, speedach czy innych. Wg mnie powinno jeszcze dość "najlepsza polska trasa tmnf 2010" lub "poza-turniejowa" lub coś w tym stylu lub zlikwidować słowo "turniejowa"...
cobham
Gangsta Mapper

Post by cobham »

Abszt wrote:Ja tylko mam taka wątpliwość: dlaczego jest tylko "najlepsza trasa turniejowa"? Niby dużo osób wtedy zagłosuje na coś co jeździła, ale nie dyskwalifikujmy innych mapmejkerów, którzy specjalizują się w rpg czy lolach, speedach czy innych. Wg mnie powinno jeszcze dość "najlepsza polska trasa tmnf 2010" lub "poza-turniejowa" lub coś w tym stylu lub zlikwidować słowo "turniejowa"...
Powinno, racja, ale biorąc pod uwagę luźny charakter PTMA, nie ma to wiekszego sensu.
Wyobrazasz sobie, zeby wszyscy glosujacy mieliby przetestowac WSZYSTKIE trasy kazdego mapmakera? (bo tylko wtedy oddaliby rzetelny glos), bo ja nie.

Bardziej wyobrazam sobie wstepna selekcje przeprowadzona przez organizatorow i podanie 3 tras danego autora do dalszej oceny przez glosujących.

Przy okazji prosba do organizatorow: przy glosowaniu na najlepszy film podajcie linki do tych produkcji.
Bilus
Moderator

Post by Bilus »

Shadow wrote:- 5. Nagroda Fairplay dla drużyny

w tym roku mielismy tylko PL9, nagroda przyznawana na podstawie jednego turnieju?
Na podstawie turnieju to możesz wybrać najlepszą drużynę. W tej kategorii rozchodzi się o zachowanie członków drużyny nie tylko podczas naszych rodzimych meczów turniejowych, ale też i sparingowych, międzynarodowych jak i na forum.
Abszt wrote:dlaczego jest tylko "najlepsza trasa turniejowa"? Niby dużo osób wtedy zagłosuje na coś co jeździła, ale nie dyskwalifikujmy innych mapmejkerów, którzy specjalizują się w rpg czy lolach, speedach czy innych. Wg mnie powinno jeszcze dość "najlepsza polska trasa tmnf 2010" lub "poza-turniejowa" lub coś w tym stylu lub zlikwidować słowo "turniejowa"...
Masz rację, lepiej to uogólnić.

Jeszcze byśmy dodali kategorię "Osobowość sceny". Jej obecność jest dosyć ważna, a nie mieliśmy sumienia usuwać kategorii pochodnych, tzn. Żul sceny i LAN-Gwiazdy.
Shadow wrote:- 12. Najlepszy lider drużyny

podobnie jak w piątce, poza tym dochodzi subiektywnosc glosujacych
Się pomyśli, najwyżej usuniemy bo w sumie masz rację.
Image
[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Locked

Return to “Polish TM Awards 2010”