Shadow nowym adminem TMPL
[teaser=http://www.tmpl.info]http://ptaylor.members.winisp.net/images/admin.jpg[/teaser]Po dokładnie 448 dniach od przejęcia TMPL z rąk IrRed’a którego z tego miejsca pozdrawiam chciałbym ogłościć wszem i wobec, że tak jak mój poprzednik po prostu nie mam czasu na prowadzenie serwisu, bądź jego opieką.
[more]Decyzja jest prosta, a bycie adminem jak to się niektórym wydaje nie jest proste, a szczególnie gdzie rządzą ludzie, a nie jednostka głównodowodząca.
Były pomysły, projekty, nawet ludzie – ale inni mówili ze jest super, a za plecami że do dupy nie podobne, tak że nie mam więcej siły i od dziś z problemami proszę zgłaszać się do Shadowa.
[more]Decyzja jest prosta, a bycie adminem jak to się niektórym wydaje nie jest proste, a szczególnie gdzie rządzą ludzie, a nie jednostka głównodowodząca.
Były pomysły, projekty, nawet ludzie – ale inni mówili ze jest super, a za plecami że do dupy nie podobne, tak że nie mam więcej siły i od dziś z problemami proszę zgłaszać się do Shadowa.
no ej lirwa. mowilem zeby dac Sunowi, czuje się pokrzywdzony... i proszę nie zgłaszać zadnych problemow bo swieta sa k**wa :E
a zreszta... nic się nie zmienilo, nie mam do niczego dostepu 
zawsze bylem zdanja, ze gracz tmn powinien adminowac strone tmn, wiec mi pasuje.
ja z mojej strony od czasu do czasu chetnie znow co nieco napisze.
a na poczatek kochany sradowie daj mi wrescie nastepne ostrzezenie, bo slowik mysli, ze jest fajny, majac ich wiecej niz ja.
// Do tego ci sradoł nie potrzebny
a na poczatek kochany sradowie daj mi wrescie nastepne ostrzezenie, bo slowik mysli, ze jest fajny, majac ich wiecej niz ja.
myśle ze Shadow się świetnie nadaje do tego więc dobrze się stało
pewnie się niedługo odezwą do Ciebie w sprawie PTMA bo tam chyba jakieś problemy były ; p
gl
pewnie się niedługo odezwą do Ciebie w sprawie PTMA bo tam chyba jakieś problemy były ; p
gl
Shadow, dobrze na zdjęciu wyszedłeś, okulary wręcz sprawiają, że wyglądasz zupełnie inaczej niż zwykle
I super sprzęcior
Powodzenia 

to nie chwalilem się ze nosze okulary? :>
Wiedziałam, że nosisz, ale nigdy Cię w nich nie widziałam
Dopiero zdjęcie w tym temacie mi pokazało jak bardzo są twarzowe. Tylko mógłbyś się ogolić, wiesz.

-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
Nosisz okulary? Od kiedy kur**?
Pewnie za dużo grania w tm ;p
Co do admina, to gratulacje, bylebyś się ogarnął ze wszystkim
Co do admina, to gratulacje, bylebyś się ogarnął ze wszystkim
jestem byłem i będę ;p nie masz szans żeby mnie dogonić ;p chyba że Shadoł okaże się mega chujem i o ile to możliwe to mi usunie kilka ostrzeżeć ale wtedy to już nie będzie fair ;pJakub wrote:zawsze bylem zdanja, ze gracz tmn powinien adminowac strone tmn, wiec mi pasuje.
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
To mnie rozjebało!Diav3l wrote:Niczego nie będzie!
Powodzenia na nowej drodze życia Shad!

-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
no w końcu gracz który gra i orientuje się co i jak jest wlascicielem tej strony.
oby liczba osob odwiedzajacych wzrosla
wesolych swiat ^
oby liczba osob odwiedzajacych wzrosla
wesolych swiat ^
- Bot 'timmy
- Doświadczony driver
uuuu... shadow jaka switaśna fota
Gratulacje należało Ci się tylko proszę zmień te rangi..
Gratulacje należało Ci się tylko proszę zmień te rangi..
No śmiechowe te rangi ; ) GL HF shad
Śmiechowe w negatywnym sensie^^Coof wrote:No śmiechowe te rangi ; ) GL HF shad

<- Drzwi