Witam, z racji tego, że organizowany jest już trzeci sezon mistrzostw narodów w lidze Clanbase zgłosiłem się na kapitana drużyny narodowej Polski. Zajmuję się menadzerowaniem gamingów na naszej scenie i pomyślałem ze warto pokazać, że Polska w Trackmanii coś znaczy bo przez ostatnie lata nic nie ugraliśmy.
Podstrona turnieju: http://clanbase.g...?lid=11589
Mam zamiar ogłosić wybory do Team Poland lecz na początku musicie mnie wybrać na kapitana, prowadzę z drobną przewagą nad pewnym graczem CoD2. Jeśli uważasz, że Polska powinna wygrać to załóż konto i zapisz i zagłosuj na mnie po prawej stronie na podanym linku kliknij Vote Now i oddaj głos na LeaHotStar.
Dzięki i do zobaczenia wkrótce Smile
Nations cup w trackmanie, prośba o głosy :P
Dobra ziom rozj**ałeś system,takiego jeszcze nie było
Skad ty zes się urwal,poczytaj może najpierw trochę,dowiedz się czegoś o polskiej scenie tma,a potem pierdol glupoty bo ze smiechu nie mogę....
Skad ty zes się urwal,poczytaj może najpierw trochę,dowiedz się czegoś o polskiej scenie tma,a potem pierdol glupoty bo ze smiechu nie mogę....
Last edited by naaz on 02 January 2011, 2:14, edited 1 time in total.
ja na Ciebie zagłosuje ;> jestem pewny ze pod Twoimi wodzami damy rade najebać szwedów i francuzów lewym dytkiem ;]
Proszę bardzo,znam kolege ze sceny CoD4.......żałosne...... http://101st.eu/forum/viewthread.php?thread_id=2115
Chce miec tylko i wylacznie pucharek na koncie,jestem tego 100% pewny.
Chce miec tylko i wylacznie pucharek na koncie,jestem tego 100% pewny.
Dziwny jest ten Świat
....
Lecz ludzi dobrej woli jest więcej i mocno wierzę w to, że ten świat(reprezentacja TM) nie zginie nigdy dzięki nim. Nie! Nie! Nie! .... jest na NIE
Lecz ludzi dobrej woli jest więcej i mocno wierzę w to, że ten świat(reprezentacja TM) nie zginie nigdy dzięki nim. Nie! Nie! Nie! .... jest na NIE
To co zamykamy temat?