Udało mi się porozumieć z pewnym multiklanem i stworzylismy wspolnie sekcje TMN.
Team oczywiście jest profesjonalny, a oferta która od nich dostalem jest naprawdę rewelacyjna, chyba tylko miesiecznej pensji moznaby jeszcze żądać
Poszukujemy jeszcze kilku zawodników, wiec każdy kto jest zainteresowany jest proszony o prywatny kontakt ze mna, w sprawie testów.
lol, morda poprostu nie może się pogodzic z porazka na eswc.
z kim ty chcesz wygrac vs. BVG?
to już [POL]team jest lepszy od was :]
apropos, super team szuka sponsorow, aby powalczyc z BVG, propozycje na email jakub@polteam.de
nawet jesteśmy bardzej sexowni i super wygladamy
a tak w ogole, czy to prawda ze waszym sponsorem ma być firma pol-paszs? najlepsza pasza dla swin?
jakub wrote:lol, morda poprostu nie może się pogodzic z porazka na eswc.
z kim ty chcesz wygrac vs. BVG?
to już [POL]team jest lepszy od was :]
apropos, super team szuka sponsorow, aby powalczyc z BVG, propozycje na email jakub@polteam.de
nawet jesteśmy bardzej sexowni i super wygladamy
a tak w ogole, czy to prawda ze waszym sponsorem ma być firma pol-paszs? najlepsza pasza dla swin?
każdy team może sobie multigamingu poszukać :p możesz jakub dogadać się z jakimś multi w sprawie dywizji tmn ^^
a ja wiem, czy ja to bym chciał.
tak jak jest teraz, mozna samemu wszystko zdecydowac, i niezle jest.
serwer sponsoruje nam headshot, hymn big cyc, jesteśmy wdzieczni, nie zle jest.
co będzie to będzie.
mi osobiscie poprostu morolo jest nie za bardzo sympatyczny, bo za wszelka cene chce być najlepszy i miec coś tam do powiedzenia.
chce być poprostu za coś tam podziwiany, bo może w zyciu nie ma tyle sukcesow. ale każdy "normalny" człowiek se pomysli, ze to i tak nic nie znaczy, bo to przeciesz tylko gra komputerowa. dla morola ale jest to widocznie cale zycie, i to jest jakos przykre.
i tak jestem ciekawy, kto tam będzie chciał z nim grać w tym teamie, i kto się w ogole będzie nadawal. az tak za dużo ich nie zostalo.