Po 1 prosił bym o utwrzenie działu dla tej ligi.
zasady ,mapy,punktowanie,info.
Punktowanie
jedną rundę gramy do 7
Zwycięstwo 3 pkt dla wygranego, przegranego 0.
W przypadku wyniku 7:6 7:6 0:7 wygrywa osba ,która dwa razy przegrałą do 2 i raz wgrała do 7.
Gdy będzie wynik remisowy dożucacie jedną mapkę to już wasza sprawa jaką oczywiście z podanych niżej.
Mapy
Mapy są w tego rocznej rundzie takie jak w PIT
http://www.cddclanpl.zoltaturnia.pl/pit/mapy.htm
iNFO
Wyniki meczów wpisujemy w taki sposob:
1player vs 2player
1. 7:1
2. 7:6
3: 0:7
(Komentarz)
Regulamin udziału
1.Podaj swój nr gg.
2.Dostępność w ,któych godzinach jest się.
3.Nick
4.Koniec zgłoszeń 19.05.07. godz 16.10
5.Początek tego rocznej rundy 21.05.07. godz. 00.00
TMU LIGUE
TMU LIGUE
nom jest tylko forum bo nie wiem jaki dobry jest server na strone a forum to www.tmplligue.fora.pl odrazu mówie ,że forum nie działa tak jak trzeba i jakieś zabezpieczenie dziwne jest , wszystkich info nie ma
TMU LIGUE
gl... fora.pl :fKroink+ wrote:nom jest tylko forum bo nie wiem jaki dobry jest server na strone a forum to www.tmplligue.fora.pl odrazu mówie ,że forum nie działa tak jak trzeba i jakieś zabezpieczenie dziwne jest , wszystkich info nie ma
to jest jakaś kopia PIT
TMU LIGUE
heheheheeheheheheheh
wiedzialem ze jak nasz dawny ziom z TMN wbije na TMU to zaraz zalapie jakieś smiechowe pomysly
Wg mnie nominacja na nasmieszniejsza osobe ze sceny bynajmniej nie zawsze z humoru
pozdro
heheheh
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
pro tekscior
wiedzialem ze jak nasz dawny ziom z TMN wbije na TMU to zaraz zalapie jakieś smiechowe pomysly
Wg mnie nominacja na nasmieszniejsza osobe ze sceny bynajmniej nie zawsze z humoru
pozdro
heheheh
Mapy
Mapy są w tego rocznej rundzie takie jak w PIT
http://www.cddclanpl.zoltaturnia.pl/pit/mapy.htm
pro tekscior
TMU LIGUE
spoko nie przejmuj się, zrób konkurs jak pierwszy się skonczy, bo gra 2 konkursow na raz i to te same mapy i ta sama formula (1vs1) to nie jest najlepszy pomysl 
póki co powygrywaj co się da:P
póki co powygrywaj co się da:P