Zajebisty konkurs
Zajebisty konkurs
Diavel mnie przekonał
, muszę spamić więcej!
Zajebisty konkurs
Po kolejnym napadzie pijanych słoni na wioskę Pradzapatibosi w stanie Assam (Indie), władze wprowadziły zakaz produkcji piwa z ryżu w lasach. Słonie natrafiwszy na leśne browary z luboscią się opijały.
Więc spamujmy
Więc spamujmy
Zajebisty konkurs
BOSSSZZZZZZ!! Co tu się dzieje się?! :shock: :shock: :shock: Zostawić Was na chwilę i już rozrabiacie. 

Zajebisty konkurs
Diav3l kusisz.. 
Zajebisty konkurs
Impossible is nothing!x3nun wrote:Nie zdążymy dobić tyle.
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Zajebisty konkurs
You are welcomed and invited to SPAAAAAMkyzzn wrote:BOSSSZZZZZZ!! Co tu się dzieje się?! :shock: :shock: :shock: Zostawić Was na chwilę i już rozrabiacie.
Discord: vanitasss
Zajebisty konkurs
Nothing tez jest tu. 
Zajebisty konkurs
Dzięki temu zaistemu topicowi zobaczyłem, że Dżejkob zarejestrował się równo miesiąc po mnie... mimo to - nie sięgam mu w spamowaniu do pięt. :F
zatem....
dorzucam kolejne 4k miedzi dla kozaka, który tego dokona! GL
zatem....
dorzucam kolejne 4k miedzi dla kozaka, który tego dokona! GL
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Zajebisty konkurs
Tak w ogóle kto mi dopisał "pirat drogowy" ? Zasługuje na coś bardziej.... oryginalnego! asd;f
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Zajebisty konkurs
No i w ogóle zobaczcie, jaki ze mnie porządny użytkownik tmpl - przez tyle czasu ani jednego ostrzeżenia! HA !
...i ani jednej pochwały :F
...i ani jednej pochwały :F
Zajebisty konkurs
k**wa, miło mi jest znów lekko zaśmiecać to kochane środowisko! Chyba już nigdy tego nie zapomne... 
- Jack Bauer
- Moderator
Zajebisty konkurs
Ja swoje pierwsze ostrzeżenia dostałam wczoraj i są bardzo piękne 
- Jack Bauer
- Moderator
Zajebisty konkurs
Ustrzeliłaś hattricka w 30 minut, nieźleHoT Meg wrote:Ja swoje pierwsze ostrzeżenia dostałam wczoraj i są bardzo piękne
- Jack Bauer
- Moderator
Zajebisty konkurs
Przynajmniej ja nie zdążęSeraphim wrote:Impossible is nothing!x3nun wrote:Nie zdążymy dobić tyle.

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Zajebisty konkurs
Noth zdążyx3nun wrote:Przynajmniej ja nie zdążęSeraphim wrote:Impossible is nothing!x3nun wrote:Nie zdążymy dobić tyle.
Discord: vanitasss
Zajebisty konkurs
przecież spokojnie zdążymy, więcej wiary (i spamu) ludzie!