No zobaczyłem obie trasy tutaj, w [PF]+... spodobał mi się pomysł więc trasa ma mojego awarda.
A First Coast Try... Hmmm, zacznę od intro, moim zdaniem zbyt proste intro i jednocześnie zbyt proste informacje. Brak zakrętów na full speedzie na wybrzeżu to codzienność.

No i sama trasa - na pewno podobał mi się początek, niezła sekwencja mini-skoków do części GP. No a zakręt na niej jest zbyt ostry, dobrze że dałeś tu anty-dopalacze, ale jednak ciągle istnieje ogromne ryzyko ślizgu. Offroad był niezły i szybki, później fajny krótki tunel z nie aż tak ostrym zakrętem, ale ciągle można się poślizgnąć. No i do końca parę ciekawych skoków, jednak trochę jest to wnerwiająca część - dopalacze, skok, antydopalacze, zakręt, znów dopalacze, skok i antydopalacze...

Zbyt duża równowaga XD No a wkurzyć się można jak na jednym z tych zakrętów walnie się w ścianę. Nie za dobrze też jest z otoczeniem - jest parę wstawionych domów i drzew, ale ciągle tu jakoś pusto. No a o całej trasie opowiem w podsumowaniach, ale najpierw:
Moja ocena to :
65/100% (średnio)
Podsumowanie na plus : trasa całkiem prosta, niegłupia i nietrudno o to, żeby się znudziła fanom szybkości
Podsumowanie na minus : na Wybrzeżu nie można igrać z prędkością, zbyt szybka na to środowisko