Ja sobie narazie wybrałem: Asus GF 9500GT 1024MB DDR2
Karta graficzna?
Karta graficzna?
Siema jutro kupuję nowego kompa
wreszcie. I stąd ten temat. Czy ktoś mógłby polecić jakąś dobrą kartę tak mniej więcej za 300-350zł
- Bot 'timmy
- Doświadczony driver
Karta graficzna?
polecam z firmy radeon
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Karta graficzna?
Trz3ci, do czego? Granie, grafika, praca biurowa? Od tego są różne karty
W tym przedziale cenowym radziłbym kupić HD5670. Średnia wydajność, ale znacznie wyższa od twojego wybranego G-Forca, a do tego masz zgodność z DX11. Poza tym G-Force zawsze się niesamowicie grzeją i potrzebują dobrego chłodzenia (kumplowi GF gtx 275 chodzi standardowo przy temperaturze... 104 stopni celsjusza!).
Sprawdź sobie tutaj: http://benchit.pl/karty+graficzne/porownanie Wybierz najpierw swojego 9500GT a potem HD5670 i zobacz różnicę. Ogromna.
W tym przedziale cenowym radziłbym kupić HD5670. Średnia wydajność, ale znacznie wyższa od twojego wybranego G-Forca, a do tego masz zgodność z DX11. Poza tym G-Force zawsze się niesamowicie grzeją i potrzebują dobrego chłodzenia (kumplowi GF gtx 275 chodzi standardowo przy temperaturze... 104 stopni celsjusza!).
Sprawdź sobie tutaj: http://benchit.pl/karty+graficzne/porownanie Wybierz najpierw swojego 9500GT a potem HD5670 i zobacz różnicę. Ogromna.
Discord: vanitasss
Karta graficzna?
ja mam ATI Mobility Radeon 5470 HD wersja 1mb bo jest chyba tez 512 i jestem zadowolony, nie grzeje się bardzo i nie mam z nim problemow, polecam 

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Karta graficzna?
No więc zdecydowanie HD5670 który wskazałemTRZ3CI wrote:raczej do gier
PS 1069 post!
Discord: vanitasss
Karta graficzna?
trzeci, w zyciu nie kupuj gt 9500 za taka cene.
to jest już przeztarzala karta, tymbardziej z DDR2.
za okolo 80 euro dostaniesz ati radeona hd5670, którego już polecalem z rok temu jurkowi, którego sam uzywam i z która nie ma zadnych problemow.
ddr5, nie grzeje się, jest cicha.
ja polecam wersje od firmy sapphire z 512mb (1024mb bym tylko kupowal, jakby byla minimalnie drozej, bo 1024 przy tej karcie nie robi sensu i pewnie nie grasz na wyzszej rozdzielczosci niz full hd), ma super cichy wiatrak.
oczywiście nie jest to monster do najnowszych gier w najwyzszych ustawieniych z antialiasingiem itp, ale mi do tej pory wszystko co chciałem lekko pociagnela nawet na telewizorze z rozdzielczoscia full hd.
to jest już przeztarzala karta, tymbardziej z DDR2.
za okolo 80 euro dostaniesz ati radeona hd5670, którego już polecalem z rok temu jurkowi, którego sam uzywam i z która nie ma zadnych problemow.
ddr5, nie grzeje się, jest cicha.
ja polecam wersje od firmy sapphire z 512mb (1024mb bym tylko kupowal, jakby byla minimalnie drozej, bo 1024 przy tej karcie nie robi sensu i pewnie nie grasz na wyzszej rozdzielczosci niz full hd), ma super cichy wiatrak.
oczywiście nie jest to monster do najnowszych gier w najwyzszych ustawieniych z antialiasingiem itp, ale mi do tej pory wszystko co chciałem lekko pociagnela nawet na telewizorze z rozdzielczoscia full hd.
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Karta graficzna?
GF 9500GT 1 Giba osobiście miałem w kompie. Sfajczyła się w dwa miesiące po zakupie. Teraz mam Radeona 4650 i ładnie śmiga. Z nowszych gier mam Two Worlds II i hula w pełnych detalach. Ale kupowałem z ograniczonymi środkami więc jakbym miał kasę to też brałbym coś z serii 5xxx.

C13
Karta graficzna?
Ja ogólnie planuje zakupić dwa GeForce'y GTX 560, ale to jak wyjdą, a poza tym razem jakieś ~1900 zeta.. ;/
Więc raczej w twoim przedziale Trzeci się nie zmieszczą..
Więc raczej w twoim przedziale Trzeci się nie zmieszczą..
Karta graficzna?
Toby... Ty się żalisz czy może chwalisz? ...
Co do zakupu ten radek sprawdza się bardzo dobrze i przy wydajnym procku spokojnie można połoić w najnowsze gry
Polecam!
Co do zakupu ten radek sprawdza się bardzo dobrze i przy wydajnym procku spokojnie można połoić w najnowsze gry
XST!
Re: Karta graficzna?
Mamy opinię eksperta na temat tej kartyTRZ3CI wrote:Siema jutro kupuję nowego kompawreszcie. I stąd ten temat. Czy ktoś mógłby polecić jakąś dobrą kartę tak mniej więcej za 300-350zł

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.