You have a free Trackmania account
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Nie wiem jak teraz (mam TMUF i nie jestem na bierząco ze wszystkimi ograniczeniami
), kiedyś wystarczyło dodać serwer do ulubionych by grać na nim (większość serwerów ma linki w nazwie/opisie które dodają dany serwer do favlisty). Bez ograniczeń jeździ się na Free Gettach.
Discord: vanitasss
- Jack Bauer
- Moderator
Lexiu wrote:Nie wiem jak teraz (mam TMUF i nie jestem na bierząco ze wszystkimi ograniczeniami), kiedyś wystarczyło dodać serwer do ulubionych by grać na nim (większość serwerów ma linki w nazwie/opisie które dodają dany serwer do favlisty). Bez ograniczeń jeździ się na Free Gettach.
Już nawet tam nie. Nadeo coś kombinuje z free zonami, możesz jeździć tylko 5 map pod rząd, potem jesteś wyrzucony na speca. Jedyną radą jak na razie jest tmuf.
a jeśli kupie uzywana tmuf to tez będę mogl normalnie już grać
asd
Będziesz mógł pod warunkiem, że klucz nie był już wykorzystany lub jeżeli był to będziesz miał pewność, że sprzedający Cię nie oszuka i Ci odsprzeda grę razem z kontem inaczej nie kupuj bo klucz można przypisać tylko do jednego konta. Proponował bym wydać już te 50 zł i kupić oryginał.

a czy to może być tylko "trackmania united" bez pod tytulu "forever"?
asd
może.
z tym, że wtedy będziesz musiał pobrać łatkę dodającą Forever.
z tym, że wtedy będziesz musiał pobrać łatkę dodającą Forever.
Z tego co wiem bardzo ciężko kupić pudełkową wersję TM, prawdopodobnie wszystkie zeszły z magazynów, czyli jedyny sposób to zapłacić za grę w euro 

Pojawiają się jeszcze w empikach, media marktach, saturnach a nawet widziałem na półce w realu także wystarczy pojeździć po większych sklepach a na pewno się gdzieś znajdzie chociaż nie mówię, że będzie łatwo. Najlepszym rozwiązaniem jest kupno na allegro bo tam dostaniesz bez problemu. A kupno zza granicy to jest raczej ostateczność.
Edit:
Chociaż teraz jak sprawdzam na allegro to nie ma żadnej aukcji z nową TMU(F), ciekawe bo jeszcze niedawno patrzyłem to się od nich roiło.
Edit:
Chociaż teraz jak sprawdzam na allegro to nie ma żadnej aukcji z nową TMU(F), ciekawe bo jeszcze niedawno patrzyłem to się od nich roiło.

na agard.pl TMUF jest za 55 złotych. dziwne, bo sama TMU stoi po 62,70^^
widzialem, ale chyba nie po to by je trzymali w sprzedazy, zeby pozniej tej sprzedazy odmowic? 
Wystarczy dodać do ulubionych, ale jakby ktoś chciał: http://www.balta.pl/ mają tmuf ;]
Jak by ktoś chciał to mam nieodwiniętą z folii TMUF
Powiedzmy ze 50zl
Powiedzmy ze 50zl
Ani 10 eu w sklepach http://www.game.es/ficha/ficha.aspx?SKU=058743
a oni 30 wołają w sieci...po***ało.
Zawsze moznakiszon wrote:da się targować ?;p
Ciekawe tylko czy idzie wysyłka za granice?Bogdan wrote:Ani 10 eu w sklepach http://www.game.es/ficha/ficha.aspx?SKU=058743