mysle, ze nadszedl czas, abysmy w sensie poznania się lepiej przedstawili swoje zwierzeta domowe.
a legendarmyn szynszylu brzerza, który skakal przez caly pokoj, już chyba każdy slyszal, jednak nie mam pojecia jakie zwierzeta maja inni.
ja zaczne i przedstawie mojego krokodyla o nazwie "sznapi".
on uwaza ta nazwe za bardzo intelektualna, bo mimo, ze parę lat temu w niemczech byla piosenka podobnym tytule ("schnappi, das kleine krokodili") i każdy myslacy krokodyl (oraz człowiek) uwaza ja za beznadziejna, to on pomyslal sobie, ze będzie mundralinski i w stylu satirycznym wlasnie dokładnie tak się nazwie, jednak napisane w wersji polskiej przez "sz" i jedno "p" (krokodyl czuje się bliski polski, bo ma tam rodzine).
o to "sznapi":

jak macie jakieś pytania, co do sznapiego, np jak się odzywia, co robi, jak mu się nudzi itp, to proszę strzelajcie.
także zapraszam do przedstawienia swoich zwierzat domowych, czyzby zywe, niezywe, wypchane, prawdziwe, wymslone, zyjace tylko w waszych chorych glowach itp.
mam nadzieje, ze w taki sposob uda nam się zrobić ładny spam topic, który będzie trochę wiecej wymagal od waszej fantazji, niz liczenie do 69.