Wielka Piłka według nas !
A co mamy mówić,panu Marii chyba mózg zamarzł podczas meczu z Polonią,i tak poustawiał zespół.
pan Marii jest zajebisty i proszę się go nie czepiac. to ci debile nie potrafia się spiac jak trzeba, wcaale mnie nie dziwi ze ten polski shit jakim jest polska liga nic nie potrafi osiagnac w europie.Cezar wrote:A co mamy mówić,panu Marii chyba mózg zamarzł podczas meczu z Polonią,i tak poustawiał zespół.
- Jack Bauer
- Moderator
Skandalem było ustawienie Lecha. Miało zaskoczyć Bragę, ale zaskoczyło chyba tylko zespół Lecha. Tak słabego meczu Lecha nie widziałem w LE w tym sezonie. Nie wiem jak jest w lidze, bo nie oglądam, ale jeżeli grają tak jak wczoraj to nie dziwi się, że zajmują 11 miejsce. Szkoda meczu, świetny byłby ćwierćfinał z Liverpoolem. Lech musi się spiąć na mecz z Polonią w PP, bo odrobić stratę do Legii, Jagi i Wisły będzie bardzo trudno.
Mimo wszystko jestem zadowolony z postawy Lecha w tym sezonie w Europie. Wyjście z ciężkiej grupy. Jest jedynym zespołem, którego nie musimy się wstydzić. Chociaż oni coś grają w Europie.
Mimo wszystko jestem zadowolony z postawy Lecha w tym sezonie w Europie. Wyjście z ciężkiej grupy. Jest jedynym zespołem, którego nie musimy się wstydzić. Chociaż oni coś grają w Europie.
1/8 bo ten mecz to był 1/16Zbakany wrote: Szkoda meczu, świetny byłby ćwierćfinał z Liverpoolem.
wiem, czepiam się

- Jack Bauer
- Moderator
Nie mam zamiaru ich bronić, bo zagrali słaby mecz, to jednak w kilku ostatnich minutach udowodnili że potrafią grać w piłkę. Tym bardziej mi szkoda tego meczu, gdyby lechici ocknęli się wcześniej, prawdopodobnie byłby awans. Braga też nie grała jakichś wspaniałych zawodów 

Braga po prostu wykorzystała swoje okazje w 1. połowie. Lech nie grał 'lepiej' w ostatnich minutach, to normalne, że w ostatnich minutach jedna drużyna atakuje co sił w płucach, nogach, rękach itd., a druga się broni (co sił w łokciach...). Byłoby świetnie zobaczyć polską drużynę na Anfield, ale i tak wypada podziękować Lechitom za tak zaciętą walkę i za dobry występ 
zeby się nie pojawily glosy ze zwalam wszystko na sedziego, ale to jak portugalczycy grali rekoma (lokciami w twarz, reka po twarzy) było poprostu disgusting, a sedzia czasem nawet faulu nie odgwizdywal. Czerwona kartka to smiech na sali, myslalem ze zgubil gdzies zolta, ale potem pokazal ze jednak ja ma... Kompletnie beznadziejny - przynajmniej wiadomo czemu sknadynawskie ligi maja tak mało kartek na mecz 
sam lech gral tragiczna pierwsza polowe, dzięki Bakero, super trenerowi <3 druga polowa lepsza, rudnevs którego wyciagnal artur i poprzeczka wilka w koncowce mogla się podobac. wyjatkowo mam nadzieje ze lech teraz przegra ze dwa mecze w lidze i może tego hiszpanskiego idiote wyrzuca w koncu.
sam lech gral tragiczna pierwsza polowe, dzięki Bakero, super trenerowi <3 druga polowa lepsza, rudnevs którego wyciagnal artur i poprzeczka wilka w koncowce mogla się podobac. wyjatkowo mam nadzieje ze lech teraz przegra ze dwa mecze w lidze i może tego hiszpanskiego idiote wyrzuca w koncu.

Tu przedstawiam bardzo ciekawą wypowiedź Mourinho o bronieniu się całym zespołem: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-h ... omosc.html

pisaliscie w tym temacie o lechu, a ja mowilem ze ciężko to nazwac wielka pilka
nie wiem czy ktos ogladal dzisiejszy mecz z widzewem, a jeśli tak czy realizator pokazywal trybuny <3 tego nie mozna nazwac cywilizacja ;d to polski stadion gdzie jacys idioci rzucaja racami w ciasno ustawionych kibicow
mua

- Jack Bauer
- Moderator
W temacie o wielkiej piłce w ogóle nie powinno się pisać o polskiej lidze. To samo tyczy się reprezentacji PL. Ostatni wielki mecz to z Portugalią chyba z 3 lata temu.
Zbakany ma rację, ostatnim dobrym meczem był mecz z Portugalią
this is it k**wa!Zbakany wrote:W temacie o wielkiej piłce w ogóle nie powinno się pisać o polskiej lidze. To samo tyczy się reprezentacji PL.
drugi raz pisać nie będę, bo szkoda gadać. Jakby ktoś chciał poczytać, zapraszam http://www.facebook.com/notes/micha%C5% ... 2484647099
Na kogoś trzeba zwalić, bo ciężko uznać wyższość Barcy
Tyle ode mnie.Możecie się dalej żalić i płakać.
Tyle ode mnie.Możecie się dalej żalić i płakać.
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
ajem dobrze wiesz, ze Arsenal na nic w tym meczu nie zasluzyl. Mieli może z 2 grozne akcje w calym meczu z czego jedna to samoboj Busquets'a. Wiem ze sedzia mogl dac ostatnie ostrzezenie "pampersiemu" ale pewnie nie wiele by to zmienilo w obrazie gry. I zeby nie było, nie jestem fanem Barcelony, a i do arsenalu nic nie mam 
Hejterem Barcelony nie jestem, po prostu nie lubię tego klubu co już powtarzałem kilkukrotnie. Arsenal lubię, bo ogólnie angielska piłka jest dla mnie najlepsza, nie z powodu tego, że wymieniają miliony podań, ale uwielbiam piłkę siłową, tyle. Barcelona wygrała zasłużenie, więc Bogdan powstrzymaj swoje chełpienie się wyższością Barcelony nad Arsenalem, bo ch*ja do tematu wnosisz, że się tak wyrażę. Barcelona jest w 1/8, gratuluję, ale wolałbym, żeby van Persie nie dostał kartki za nic. Z drugiej strony może Bussakka chciał zrehabilitować się za brak pokazania żółtej (drugiej już wtedy chyba) Kościelnemu za faul bodajże na Messi'm, lub za zachowanie van Persiego przed końcem drugiej połowy. Nie wiem, mam to w d*pie - ale zostaje niesmak, że nie mogliśmy zobaczyć dwustronnego widowiska.
Fakt kartka Van Persiego była kontrowersyjna i w sumie jej nie pokazanie mogło wiele zmienić, ale Barca była wyraźnie lepsza, w końcu Arsenal nie oddał strzału ;P