x3nun: nie zgraliśmy się z US w czymkolwiek

Newsy ze strony glównej
Post Reply
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

[teaser=http://www.tmpl.info]http://www.tmpl.info/news/xen.jpg[/teaser]O przechlanej nocy, o nieprzechlanych LAN-ach, o braku serwerów i o nadmiarze problemów w zespole X-treme X-tea rozmawialiśmy z liderem tej ekipy, Kamilem "x3nunem" Męzińskim. Wyciągnęliśmy brudy dotyczące Universal Soldiers i poznaliśmy plany na przyszłość "Ekstremalnych Herbatek". Ciekawi, co ósmy zespół świata planuje robić w Arabii Saudyjskiej? Zapraszam do lektury! [more]

Shaduś: Hej X3N, na początek standardowo, czyli przedstaw się naszym czytelnikom - jak samopoczucie po całonocnej bibie, ile kg kurczaka wczoraj zjadłeś i jak się spało?

X3nun: Cześć, kurczaka nie dostarczyli, gdyż zamówienie ich po prostu przerosło. No, a jak spałem? Też chciałbym to wiedzieć.

S: Nie smęćmy już na wstępie i przejdźmy do konkretów, bo wiem, że Ty konkretny facet jesteś. Jak układa się Wam w teamie? Chodzą plotki, że po wygranej w PL9 orły US już tak wysoko nie highfly'ują niż przedtem, jak się do tego ustosunkujesz?

X: Obecnie dzieje się wiele w naszej drużynie, wiele spraw nie pozwala nam skupić się na samej grze, jak podczas poprzedniej edycji Polish League. Wtedy jedynym naszym zmartwieniem były bieżące mecze, teraz to wygląda zupełnie inaczej. Z powodu nadmiernej ilości problemów nie jesteśmy w stanie przygotować się do turnieju jak należy. Problemy techniczne z serwerami, czy nawet w ostatnim czasie totalny brak serwerów są jednymi z wielu.

S: Też mi problem... jest tyle serwów z ESL-ami bez hasła, że możecie trenować do woli i nikt Was stamtąd nie wyrzuci. Odnoszę wrażenie, że Wasze problemy to całkiem inna płaszczyzna.

X: Mogłoby się wydawać, że masz rację, ale powiem Ci, że to nie to samo. To nie jest ten sam trening co na własnym kącie. Dla drużyny posiadanie miejsca, w którym zawsze można się zebrać jest bardzo ważną rzeczą, a teraz? Jesteśmy porozrzucani po różnych serwerach, a jak już uda nam się zebrać to i tak wygląda to nieciekawie gdy przerzucają nam mapy co chwilę, brakuje tego czasu na wyśrubowanie przejazdów. Niby nic, a naprawdę przez to się kuleje. Jeżeli chodzi o tą inną płaszczyznę, to też jest w tym ziarno prawdy.

S: Hm... no dobra, powiedzmy sobie jasno, kiepsko u Was ze składem, nie myśleliście o podkradnięciu jakichś zawodników do siebie?

X: Jak mówiłem, jest w tym ziarno prawdy, bo nie mamy tak potężnego składu jak podczas STC, ale kiepsko też nie jest. Podkradnięcie to takie brzydkie słowo. :P Oczywiście chcemy dać szansę na dalsze rozwijanie swoich umiejętności dla dobrze zapowiadających się młodych zawodników czy aktywniejszą grę dla tych starych i doświadczonych.

S: Czyli chcecie, jednak coś nie walisz konkretami. Ale ok, mogę ciągnąć to w ten sposób, więc... co oferujecie swoim nowym nabytkom?

X: Przede wszystkim fajną atmosferę. Fakt, jest obecnie lekko napięta z powodu tych problemów jednak to wciąż my, stare dobre iksy. :) Czyli dobre towarzystwo i zabawa na LAN-ach (dobrze wiesz coś o tym, prawda?^^). Gra obok takich maszyn jak Nothing i Bob - czyli wspinaczka na wyżyny umiejętności. Do tego zapowiadają się kolosalne zmiany, które bardzo możliwe, że rozwiążą większość naszych problemów i będą wspaniałymi korzyściami dla naszych nowych nabytków.

Image
"Taki melanż, że aż cycki opadają haha"

S: Kolosalne zmiany hoho... będzie serwer? :D

X: Ty to naprawdę jesteś czepliwa bestia. :P Nie wiesz, że jedna mała, zardzewiała śruba może Ci spuścić na głowę wiele ciężkich rzeczy? Tak, będzie serwer i o wiele więcej, a pierwszym krokiem w tym kierunku jest opuszczenie Universal Soldiers. ;)

S: Jeśli chodzi o spuszczanie na głowę, to preferuję bardziej liquidowe substancje. Ale świetnie, że nawiązałeś do swojego obecnego "pracodawcy" - wychodzi na to, że zarząd US to kolejny w serii kłopotów, które dosięgły Waszego zespołu? Co to, jakieś przykre sytuacje mieliście w gamingu?

X: Tak to prawda. W zasadzie ten gaming to dla jest przykra sytuacja. Od samego początku nie układało się jak należy. Pierwszy raz spotkałem się takim totalnym brakiem profesjonalizmu.

S: Pierdolisz? A jak dochodziłeś do nich, wbrew dobrej rady Shadusia, to co sądziłeś, że co oni Ci dadzą, złote góry?

X: To był akurat konieczny krok z naszej strony, ale fakt, że jednak miałem pewne oczekiwania względem nich. No i bardzo się przejechałem, a w ten sposób wyszło na Twoje, wujku dobra rada.

S: A nie sądzisz, że to właśnie podjęcie tego "koniecznego kroku" poskutkowało omawianymi od początku naszej rozmowy kłopotami? Że Wasza pazerność nie zgrała się z jeszcze większą pazernością Uniwersalnych i to właśnie zniechęciło graczy do aktywnego udziału w życiu zespołu?

X: Ten konieczny krok na pewno przysporzył nam mnóstwo zmartwień, nerwów i trochę też tych kłopotów. Pazerność, czyli chęć posiadania dobrych warunków do gry? Tak, to zupełnie się nie udało. Zgrać to na pewno się nie zgraliśmy z nimi w czymkolwiek. Gdy my osiągaliśmy historyczne wyniki, porządnie promowaliśmy ich, to w zamian nie dostaliśmy od nich nic, oprócz obietnic. Czy tak wygląda współpraca z "czołowym" gamingiem w Polsce? Nie wydaje mi się. To mogło nas zniechęcić.

S: Muszę to z Ciebie wyciągnąć - co, do cholery, było nie tak? Poza serwerem oczywiście - nie mieliście koszulek, wsparcia LAN-owego, kontakty się urywały, czy może mieliście jeszcze coś dopłacać?^^

X: Te wszystkie rzeczy, które celnie wymieniłeś, oczywiście nie mogły nas ominąć. Ciekawe, że wszystko wydarzyło się podczas WAT LanParty2011 w Warszawie. Miał pojawić się człowiek z zarządu - zapomnij, dupy nikt nie ruszył. Miały być dostarczone koszulki - zapomnij, prawdopodobnie do teraz ich nie zrobili. Niektórzy wydali z nas sporo oszczędności by tam się pojawić - zwroty? Zapomnij, lepiej wziąć dla siebie (na paliwo dla ojca - dop. red. :P). Dziwnym trafem przez cały weekend podczas LAN-a telefony managerów były powyłączane. Kontakt - zapomnij, przecież byliśmy na LAN-ie i nie warto nas informować, że nikogo nie będzie od nich. Później, po jak zwykle śmiesznych wyjaśnieniach, gratulacjach i kolejnych obietnicach, przestali w ogóle się interesować. Nie dało rady się już nawet skontaktować, brak odzewu na każdy możliwy sposób - po prostu byliśmy ignorowani. To co oni wyczyniają jest jednym wielkim kabaretem.

S: A kto jest tam menadżerem, odpowiadającym za dywizję TM? I co z Nothingiem, "lubiący wojny" dalej twierdzi, że Konrad jest jedynym opłacanym zawodnikiem w całym US?

X: Głównie właśnie Warlike i w tym momencie robi się wszystko jasne, prawda? Oczywiście, że dalej tak twierdzi, zrobi naprawdę wiele by dogodzić Nothingowi (Teraz to dopiero pewnie się za to zdenerwowałeś Shad :( ). Przyjmie cały jego zespół, by nie czuł się samotny, wykorzysta ich - byle spełnić początkową zachciankę Nothinga, ale jakie teraz kłamstwo wymyślić by mu się z tego wytłumaczyć? No, jestem ciekawy. Za taką współpracę, Warlike może nas pocałować w:

Image

S: Noooo, mogłeś to w inne słowa ubrać... Ok, więc co teraz? Chwila oddechu dla Ekstremalnych Herbatek i mocne wejście w środku sezonu 2011, czy może dalej zacięcie będziecie trenować drużynowe ESL-e w czwartej lidze?

X: Raczej myślimy nad trenowaniem w czwartej podwórkowej lidze Arabii Saudyjskiej w ESL-u. :P

S: Podoba mi się to, powodzenia! Na koniec możesz pozdrowić kogo tylko zechcesz, ale ogólnie nie radzę Ci pozdrawiać nikogo (no, a spróbuj się znów do mej rady nie zastosować...).

X: Chyba musisz do mnie zacząć mówić na opak, bo za każdym razem jak mi coś doradzasz to robię na odwrót.^^ Pozdrawiam iksy! Ciebie i oczywiście Diav3la! I w ogóle wszystkich. :)

14:56:11
i warlike !
Last edited by ShaDDy on 26 February 2011, 15:02, edited 1 time in total.
Key.
Admin

Post by Key. »

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Shadow, nicka x3na nie pisze się nigdy z wielkiej litery D:
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

o bosz jaki fail :!: :O już zmienilem, ale wszedzie nie mogę :P
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

jak jest 1 człowiek, którego w esporcie nie nawidze, jest im WARLIKE.
tam gdzie wygrywaja, tam jest warlike.
tam, gdzie kolezenstwo, wiara, duma, chuje, k**wa,
... tam warlika ni ma.

w zyciu nie widzialem, czegoś takiego, siedziec na TS, zeby k**wa się wpierdolic w scene.

i uwaga, warlike walczy w mma i wszystkich pobije o_O

pi***olony penis.
będę obrazal chuja, ile się da. :(
Toby
Forever Troll!

Post by Toby »

Jakub wrote:jak jest 1 człowiek, którego w esporcie nie nawidze, jest im WARLIKE.
tam gdzie wygrywaja, tam jest warlike.
tam, gdzie kolezenstwo, wiara, duma, chuje, kur**,
... tam warlika ni ma.

w zyciu nie widzialem, czegoś takiego, siedziec na TS, zeby kur** się wpierdolic w scene.

i uwaga, warlike walczy w mma i wszystkich pobije o_O

pi***olony penis.
będę obrazal chuja, ile się da. :(
Ooo!!
Ja też mogę potrollować!! :D

Tam gdzie Warlike....

Słychać strzały?? WTF?!
pikaczu
Doświadczony driver

Post by pikaczu »

Ooo!!
Ja też mogę potrollować!!

Tam gdzie Warlike....

Słychać strzały?? WTF?!
wez wy****dalaj ;e

btw. Mam pytanie do łorjaka, dlaczego jeżeli scena TM jest taka zła, niedobra, pijacka itp. w twojej organizacji było aż 2 drużyny w Trackmanie? (TCW,XX).
Dla mnie to jest nie zrozumiałe po co inwestujesz wg. Ciebie 'w grę w którą grają tylko dzieci i pijacy, i w ogóle nie jest grywalna'?

my mamy coś czego nie ma zadna inna scena, mamy integracje i ta wyjatkowa atmosfere :P(tak wiem ze na zadnym lanie nie byłem, ale nie o to się teraz rozchodzi :P)

sry ze tak jakoś roztrzepanie, ale każdy wie o co mi chodzi :E[/quote]
Image

Image

screen usunięty na żądanie Macieja N pseudonim 'Wiechu'
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

pijoki do przodu!
na przodzie bax :)
digger
V.I.P.

Post by digger »

Właśnie brakowało mi tu wywiadów i ten jest niezły :) Mam nadzieję, że to będzie stały element na tmpl :)
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

raczej nie będzie, bo nie ma z kim robić ciekawych, luznych wywiadow, jednoczesnie robiac jakas tam pseudosensacje.
Joker.
Why so serious?

Post by Joker. »

Z Jakubem zrób za całokształt twórczości :D
Image
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

Wywiady były z Jakubem, z samym Shadowem, z Jareckim, Baserem, ze mną, z wieloma innymi. Jak miałyby być jakieś wywiady, to raczej nie z Toby'm, racja ? ;p
pikaczu
Doświadczony driver

Post by pikaczu »

iam wrote:Wywiady były z Jakubem, z samym Shadowem, z Jareckim, Baserem, ze mną, z wieloma innymi. Jak miałyby być jakieś wywiady, to raczej nie z Toby'm, racja ? ;p
naprzykład z NGT? ;e Aha, no i z Nothem takiego porządnego wywiadu nie było.
Image

Image

screen usunięty na żądanie Macieja N pseudonim 'Wiechu'
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

Noth nie będzie potrafil zjechac nikogo, a O Nuggecie nie mozna nic zlego napisac;D
Scrappler
Yo MaDaFaKa

Post by Scrappler »

Jakub widzę nadal w natarciu, 140509283 ostrzeżeń i pisze dalej :)
Oj chopie chopie, wpadnij do Łodzi na laniora, to się wyprostuje stare tematy.... :D (nie walczę w mma, nie ćwiczę nigdzie, poprostu położę cię na ten twój ramień i huj! :) )
...
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

Jakub się uczy do matury i nie ma czasu na takie bzdury.
Post Reply

Return to “News”