A dla was czym jest TMPL.info?

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Post Reply
Winiacz
Pirat drogowy

Post by Winiacz »

Ja jak się rejestrowałem tu po raz pierwszy (3 razy zmieniana tożsamość i jeden ban) to dla mnie tmpl było po prostu fajnym forum, na którym można było pogadać, wyśmiać śpiącego na TS brzerza, i ogólnie forum dotyczyło raczej osób, sceny jako ludzi. Potem była przerwa, a jak wyszło forever to się wróciło. pojawili się przewrażliwieni modowie, przy których ZOMO wysiadało.
A teraz mamy tu profesjonalne foro esportowe. No prawie.

Co wy sądzicie o tych zmianach?
Na lepsze?
Na gorsze?

Jakieś własne przemyślenia?
Image
Jack Bauer
Moderator

Post by Jack Bauer »

W świecie tm jest zastój, to trzeba tą lukę zapełnić czymś innym. Wydaje mi się, że nie są one na złe, bo wiem, że wielu ludzi tutaj ma takie same zainteresowania.

Wkurza mnie to, że w każdej dyskusji pojawiają się jakieś niepotrzebne napinki, głównie w wątkach piłkarskich i politycznych. Szkoda, że język polityków dotyka tego forum.

Ogólnie nie mam nic przeciwko takim tematom. Chciałbym tylko, żeby nie było w nich wyzywania.
Image
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Post by Kinguś »

powiedz kim jesteś ze pamietasz brzerzanina a nie xd
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

Re: A dla was czym jest TMPL.info?

Post by ShaDDy »

Winiacz wrote:Potem była przerwa, a jak wyszło forever to się wróciło. pojawili się przewrażliwieni modowie, przy których ZOMO wysiadało.
A teraz mamy tu profesjonalne foro esportowe. No prawie.
Niestety, gdy wysmiewalo się spiacego Brzerza to było to raczej pozytywne zjawisko, a nie chamstwo, ktore teraz pojawia się w polowie topików. Jeden nie potrafi przestac odpisywac drugiemu i tak się wzajemnie napedzacie. Ludzie i tak tutaj się na tyle lubia, ze potrafia się w 30 czy 40 zebrac i zagrac turnieje w coraz to nowe przegladarkowe g*wna i maja z tego fun. kiedyś był fun ze spiacego Brzerza, czy to az tak duza roznica?

Osobiscie (chyba - tak gwoli zabezpieczenia, ale nie przypominam sobie) nie wlepilem zadnego ostrzezenia i zamknalem gora 3 tematy, bo nie chce zmieniac tutaj zbyt wiele. A z tym profesjonalnym forum esportowym naprawdę nie czaje.
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Post by Kinguś »

To chyba było za Warlike'a . . .
Image
Winiacz
Pirat drogowy

Post by Winiacz »

Przy jakimś temacie w stylu śpiącego brzerza ktoś wyskoczył że tera my jesteśmy profesjonalna strona esportowa.
Chyba to nawet jakub był. Jak to przeczytałem to pierdolłem, ale temat ze względu na profesjonalność forum poszedł się jeb**.
Image
Post Reply

Return to “Off-Topic”