Neuritis vestibularis - jakub wraca ze szpitalu

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

nie chce się rospisywac, bo nie czuje się jeszcze zbyt dobrze, ale chce wytlumaczyc, czemu nie bylem na teamspeaku i czemu nie będę mogl grać w haxballa.

dziś wrocilem do domu, pierw lezalem w szpitalu, potem rodzice mnie pielegniowali.

choroba się nazywa "Neuritis vestibularis", zapalenie nerwa odpowiedzialnego za rownowage. straszne chujstwo, zaczelo się u mnie w nocy w ostatni poniedziałek na wtorek, myslalem, ze umre, czy coś i zadzwonilem po pogotowie.
w szpitalu lezalem 2 dni, mialem dluzej, ale wolalem u rodzicow, bo kolomnie lezal strasznie chory, stary pan, przy ktorym nie czulem się zbyt dobrze.

tu pozdrawiam ze szpitala:
Image

choroba polega na tym, ze ma się wielkie problemy z rownowaga i w pierwszych dniach musi się sporo zygac. także ma się problemy fokusowac oczami różne rzeczy.

nikomu nie polecam.

coś dobrego jednak mialo to wszystko, od tej pory nie dotknelem ani papierosa ani alka i narazie nie mam zamieru na dłuższy czas.
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Post by Kiciak »

przejebane, i heszcze abstynentem będziesz przez jakiś czas ehhh. nie dobrze, trzymaj się tam.
Image
Image
Image
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

jesteś blady jak g*wno w trawie że tak powiem :)
Ksenuns0n
Pirat drogowy

Re: Neuritis vestibularis - jakub wraca ze szpitalu

Post by Ksenuns0n »

Jakub wrote:choroba polega na tym, ze ma się wielkie problemy z rownowaga i w pierwszych dniach musi się sporo zygac.
Żadna choroba, po prostu dobrze dałeś w palnik hehe :D No, ale to ja nie wiem co byś musiał pić by tyle dni Cie trzymało :P Tak czy siak powrotu do zdrowia życzę ;)
Image
Image
Toby
Forever Troll!

Post by Toby »

Ej no Jakub nie pierdol tylko wracaj do zdrowia.. <3
Winiacz
Pirat drogowy

Post by Winiacz »

k*rwa, też to przeszedłem.
chujstwo straszne.
trzym się kubuś.
Image
bax
ESWC.pl 2k7 winner

Post by bax »

no wlasnie, alkoholiku, skoncz tyle chlac do rana bo ci błędnik spierd..li do Afryki

czekamy na kolejne efekty :)

miałeś detox w kroplówce :)

a powaznie to zabierz się za zycie stary (tylko nie odpiedol znowu remontu lazienki z latawcem)
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
ALTUS
Doświadczony driver

Post by ALTUS »

wzstarcyz nawet gupie yapalenie ucha i juy masy panie problem ye stawianiem stop bo to prosta droga do yaburyen blednika wiem po sobie

psyeprasyam klawa padla siedye na jakims niemiecko+wegierskim odpowiedniku kiborda :roll:

poydrawiam i kuruj się jakub
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

Post by Vanitas / Lexiu »

Zamień klawę z Polski 214 (czy jakoś tak) na Polski programisty. Teraz "z" masz zamienione z "y" i na odwyrtkę :D
Discord: vanitasss
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

ctrl+shift i po problemie ; o
Jack Bauer
Moderator

Post by Jack Bauer »

Kolegę mam, co miał zapalenie błędnika. Oprócz tego, że rzygał i się przewracał, to jeszcze nie może korzystać z komórki, oglądać telewizji i korzystać z kompa. Widzę jednak, że z Tobą tak źle nie jest :) Szybkiego powrotu do formy życzę ;)
Image
piana
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by piana »

Pierwszy raz w ogóle słyszę o tej dolegliwości. Brzmi okropnie :/ wracaj do zdrowia!
Image

Image
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

Dokładnie, wracaj chłopie do zdrowia!
Seraphim
V.I.P.

Post by Seraphim »

Też szybkiego powrotu do zdrowia życzę, a łacińska nazwa brzmi groźnie :(

W sumie polska też nie najlepiej.
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

dziekuje wam serdecznie za życzenia.

chcialbym wyjasnic, ze ta choroba nie ma nic do roboty z alkoholem. tak się zmartwilem w szpitalu, ze specialnie i konkretnie spytalem lakarza.

mimo wszystko, mysle, ze cialo bez kontaktu z alkoholem i fajkami, ma poprostu latwiej walczyc z roznymi wirusami.

poza tym nie chce miec jakiś chorob i sobie mowic "kurde, jakbys tyle nie pil/palil, bys tego nie mial", a w momencie najgorszym myslalem sobie "już nigdy nie będę pil/palil, jak to przejdzie".

w sumie nie jest to grozna czy powazna choroba, ale jednak przypomniala mi, ze ze zdrowiem nie mozna przesadzac i ze alkohol i fajki na pewno robja swoje.

czy dam rade na zawsze przestac z paleniem i alkoholem nie wiem, ale narazie jest mi dobrze bez.
kyzzn
Ostra jak żyleta

Post by kyzzn »

Jakub, szlugi mógłbyś rzucić, bo to dobry moment (no i zaoszczędzisz mnóstwo hajsu:D), ale życie jest smutne przy całkowitym braku alkoholu ;) Piwko od czasu do czasu jest całkiem przyjemne :) Zdrowiej tam sobie spokojnie :)
ImageImageImage
Joker.
Why so serious?

Post by Joker. »

Ta choroba przechodzi samoistnie. Nie jest jakoś specjalnie groźna, nie uszkodzi trwale organizmu ani nic. Jednak musi być naprawdę męcząca..
Zdrowiej, zdrowiej! :D
Image
haiyoshi
Doświadczony driver

Post by haiyoshi »

Jakub jak najszybszego powrotu do zdrowia!

Tig
Adaś
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Adaś »

wypije dzisiaj Jakub za Twoje zdrówko ;p i za to żebyś nie palił ;p

cala prawda Marta

a ogólnie to dobrze ze dostałeś jakiejś dziwnej jak dobrze czytam nie groźnej choroby a nie jakiejś np. padaczki(tak pocieszając ;p)

ogólnie uważam ze co ma się stać to się stanie bez różnicy czy ktoś pali , pije itd no chyba ze wypije jakiegoś kwasa to wiadomo ze zgonik tylko taki prawdziwy

wszystko jest możliwe , mój kolega ostatnio myjąc się, stracił czucie w nogach i wypadł z wanny,okazało się ze miał zator jakieś żyły , a gdy operacja odbyłaby się godzinę lub dwie później stracił by nogi , na szczęście nie był sam w domu, a dzień wcześniej z nim piłem piwko, ale tylko 3, nie pali i skąd mu się to wzięło, ni wiadomo
Image

mister kratka z browarkiem
SuNRisE
Emerytowany Admin

Post by SuNRisE »

Trzymaj się Jakubster !! zdrowiej szybko i ino wracaj na tor i cisnij :) tak btw choroba straszna kurde wspokczuje mistrzu ZEN :)
Image
Image
Post Reply

Return to “Off-Topic”