GPRO
GPRO
W wyścigu dojeżdżałem, więc za dużo nie ma co wspominać. W najbliższy wtorek znowu mam zamiar ukończyć wyścig, aby tylko wpadły jakieś drobne. Co do pogody w Silverstone z pewnością to ona rozda karty. Może lać cały wyścig, po 5-6 kółkach zrobić się sucho lub Mixed.
Cezar, zawsze możesz wybrać defensywną taktykę w postaci super miękkich opon (niskie riski), 3 pitach i oczywistych zmianach opon w razie poprawy/pogorszenia się warunków.
Aha i na twoim miejscu testowałbym bolid na Mugello we Włoszech. Dzięki zmiennym warunkom nauczysz się o ile powinieneś zmieniać Setup bolidu. Podpowiem tylko, że dzięki samej zabawie skrzydłami można zyskać do 1sek podczas różnej aury w kwalifikacjach.
Cezar, zawsze możesz wybrać defensywną taktykę w postaci super miękkich opon (niskie riski), 3 pitach i oczywistych zmianach opon w razie poprawy/pogorszenia się warunków.
Aha i na twoim miejscu testowałbym bolid na Mugello we Włoszech. Dzięki zmiennym warunkom nauczysz się o ile powinieneś zmieniać Setup bolidu. Podpowiem tylko, że dzięki samej zabawie skrzydłami można zyskać do 1sek podczas różnej aury w kwalifikacjach.
GPRO
tak się jeździ ; )
Pit 1
(Okr
Opony nie mogły wytrzymać kolejnego okrążenia 9% 83% 180 litrów 25.781s
Pit 2
(Okr 21) Opony nie mogły wytrzymać kolejnego okrążenia 1% 73% 180 litrów 21.474s
Pit 3
(Okr 33) Opony nie mogły wytrzymać kolejnego okrążenia 6% 76% 180 litrów 23.319s
Pit 4
(Okr 46) Opony nie mogły wytrzymać kolejnego okrążenia 1% 73% 180 litrów 24.426s
Pit 5
(Okr 58) Opony nie mogły wytrzymać kolejnego okrążenia 8% 76% 180 litrów 24.907s
Pit 1
(Okr
Pit 2
(Okr 21) Opony nie mogły wytrzymać kolejnego okrążenia 1% 73% 180 litrów 21.474s
Pit 3
(Okr 33) Opony nie mogły wytrzymać kolejnego okrążenia 6% 76% 180 litrów 23.319s
Pit 4
(Okr 46) Opony nie mogły wytrzymać kolejnego okrążenia 1% 73% 180 litrów 24.426s
Pit 5
(Okr 58) Opony nie mogły wytrzymać kolejnego okrążenia 8% 76% 180 litrów 24.907s
GPRO
Ja już ten sezon odpuściłem od ostatniego wyścigu, teraz tylko zbieram kasę i trzymam kciuki żeby rywale nie odebrali mi mojego zajebistego 6 miejsca w grupie. W następnym mam zamiar już na poważnie walczyć o awans do Pro
A jak nie wyjdzie, to szukam nowego kierowcy i próbuję znowu za 2-4 sezony.
A jak nie wyjdzie, to szukam nowego kierowcy i próbuję znowu za 2-4 sezony.