Zaczynamy czytać newsa i hoho! Rzeczywiście przełom! Bo po raz pierwszy od wieków nie zamieszczono informacji o wymaganym koncie Silver bądź Gold (haczyk w tym jakiś musi być!). Zjeżdżając w dół strony spostrzec możemy jednak nagrody i... w tym momencie cała radość się z człowieka ulatnia i wylatuje przez uchylone okno w pokoju.

No k***a wybaczcie, ale już ja, biedny, głodny, niepracujący licealista mógłbym robić turnieje o tak cenne trofea i to co tydzień. Dorzucę do tego kilka koszulek POL (od Cybersportu macie koszki MoH) i czuję się równy wielkiej żółwiowej spółce z kapitałem zakładowym liczonym w setkach tysięcy.
Link do turnieju znajdziecie na FB. A tak swoją drogą... od kiedy Lenovo produkuje koszulki, podkładki Qpada albo pady z logiem Logitecha?
Tak, mam świadomość failu z tym padem na ceneo.
[UPDATE]
Zapisy rozpoczęte! Wg. organizatora gramy na starej TrackManii Nations (hm, nie mam jej na kompie, chyba nie zagram) w trybie 1v1. Wystarczy posiadać konto na Cybersport.pl i zostawić tam swój komentarz pod newsem, w postaci swojego loginu w grze (starej TMN ofc).