Postanowiłem się trochę pobawić edytorem skórek w grze i zrobiłem swoje pierwsze 4 autka. Oto filmik prezentujący te skiny:
http://www.youtube.com/watch?v=wApA0xymcpQ
Oceniajcie w ankiecie od 1 do 5
Enjoy

Pewnie,a dlaczego by nie,sporo osób korzysta z Gimpa.Seraphim wrote: to czy można robić skiny w GIMPie?

Rejestracja zobowiązuje do zapoznania się z regulaminem więc jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś to nie wiem na co czekasz. Żadna z wypowiedzi w tym temacie nie nadwyręża któregoś punktu tak, aby trzeba było podjąć jakieś działania.Gaffa wrote:zamknijcie temat, ok trudnoa poza tym jak tak traktujecie nowych userów i nie zwracacie na przekleństwa w wypowiedziach, to ja nie wiem jaki musi być regulamin :?

Na tmpl.info regulamin jest dość luźno traktowany i przyzwyczaj się do tego,jeżeli chcesz tu przebywać.Co do warnów i "braku umiejętności prowadzenia forum":Każda osoba która jest Moderatorem lub Administratorem na tym forum,dokłada wszelkich starań,aby zwykli użytkownicy (tacy jak ja),czerpali przyjemność czy wchodzenia na tmpl.info.Gaffa wrote:mam zamiar olać, ale tych, którzy się wymądrzają, a nie robienie skinów. Widziałem na tym forum użytkowników, którzy naginają regulamin w obłędny sposób, ale najwidoczniej oni są jakimiś vipami czy czymś w rodzaju ważnych osób. I powiem tylko, że po lizanie tyłków innym ludziom nie zgłaszajcie się do mnie. A to, że administratorzy pomijają fakt, że niektórzy piszą posty typu 'łał', a administrator ma 2 warny - jest to po prostu śmieszne i pokazuje, że nie potraficie prowadzić forum.