1 pytanie 1 odpowiedz - macie problem, piszcie tutaj
Propo kupna TMUF on może być w niektórych hipermarketach Carrefour lub innych
Login w TMNF: devilmatrix975pl
Nick w TMNF: DevilMatrix975PL
Nick w TMNF: DevilMatrix975PL
Re: skiny aut
Chyba tak. Nie pamiętam, ale jak kiedyś ja przez lana grałem z kimś kto ma TMNF, to chyba ja sam widziałem jego niestandardowy skin. Zresztą, możesz przecież sam sprawdzićczikita010988 wrote:Mam pytanie, mam darmową TMNF gram często z kumplem przez lan czy jeśli ja wrzuce skin auta z carpark u siebie i u niego to będzie go widział czy standardowy polski bolid
-
czikita010988
- Samochodowy prawiczek
Sprawdzałem i nie widzi go. Jeszcze jedno pytanie jak gram przez lan da się jakos sprawdzic wyniki? Chodzi mi o ilosc wygranych i przegranych
Nie, tego na pewno się nie da. Wygrane i przegrane dotyczą wyłącznie gry przez internet.
Mam problemy z gra online, wchodze na tm i wyskakuje mi okienko:
Nie jesteś online
Ja daje połącz, ale nic to nie daje.
Firewall wyłączony, Windows XP, problemów z routerem nie mam.
Co może być tego przyczyną?
Nie jesteś online
Ja daje połącz, ale nic to nie daje.
Firewall wyłączony, Windows XP, problemów z routerem nie mam.
Co może być tego przyczyną?
Mam takie pytanie typowo noobowskie. Otóż chciałbym dodać obrazek do podpisu ale nie wiem jak. Wklejam link i dodaje [img] , zapisuje i w podpisie widać nick. Jeśliby ktoś mógł to proszę o udzielenie odpowiedzi 
P.S. MaM nadzieję, że ktoś pomoże ;>
P.S. MaM nadzieję, że ktoś pomoże ;>
Last edited by kubson on 09 April 2011, 17:28, edited 1 time in total.
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Moje pytanie - ile bonusu dostaje się za kody ze starych TM, i czy można wpisywać wiele kodów z poprzednich Trackmani (np trzy z TM Sunrise)?
Discord: vanitasss
prosi się o odświeżanie tego tematu zamiast tworzenia nowych, durnych topików, których w tym dziale znajdują się już setki.
Odswieze trochę temat, jak zły wątek/dział czy coś dajcie warna/ostrzezenie 
Problem był teoretycznie kilkukrotnie poruszany na forum. Próbowałem wszystkiego co znalazłem, ale nie pomogło (pewnie coś źle robię ;]). Chodzi o błąd przy wczytywaniu skinu, a dokładniej błąd mipmap, "Ta skórka wykorzystuje niedozwolone tekstury 3D bez mipmap".Próbowałem ściągnąć dodatek do gimpa, ale cał czas wyskakują błędy (rozwiąze jeden, wyskakuje kolejny i tak cały czas
). Wiem, ze podobno mozna zrobić to w programie Dxtbmp, ale nie do końca wiem jak, czy trzeba jeszcze raz otworzyć plik details.dss i go zapisać inaczej, czy jak? Jakby ktoś mógłby mi to wytłumaczyć byłbym wdzięczny i nie zadawał więcej głupich pytań 
Problem był teoretycznie kilkukrotnie poruszany na forum. Próbowałem wszystkiego co znalazłem, ale nie pomogło (pewnie coś źle robię ;]). Chodzi o błąd przy wczytywaniu skinu, a dokładniej błąd mipmap, "Ta skórka wykorzystuje niedozwolone tekstury 3D bez mipmap".Próbowałem ściągnąć dodatek do gimpa, ale cał czas wyskakują błędy (rozwiąze jeden, wyskakuje kolejny i tak cały czas
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, bo jestem lekko zaspany ale postaram się pomóc.
Według mnie nie ma sensu ściągać żadnych pluginów do odczytywania plików dds. Wrzucając plik details do DXTbmp zapisz go sobie do formatu bmp (wcześniej warto zapisać także alpha channel). Taką bitmapę możesz zedytować wszędzie, od painta po photoshopa. Gdy już sobie tam pomalujesz według uznania ponownie wrzucasz plik do dxtbmp, dodajesz wcześniej zapisaną alphe (albo tworzysz własną) i zapisujesz to jako dds (DXT5). To chyba tyle
Według mnie nie ma sensu ściągać żadnych pluginów do odczytywania plików dds. Wrzucając plik details do DXTbmp zapisz go sobie do formatu bmp (wcześniej warto zapisać także alpha channel). Taką bitmapę możesz zedytować wszędzie, od painta po photoshopa. Gdy już sobie tam pomalujesz według uznania ponownie wrzucasz plik do dxtbmp, dodajesz wcześniej zapisaną alphe (albo tworzysz własną) i zapisujesz to jako dds (DXT5). To chyba tyle

Lexiu można zarejestrować tylko dwa kody: za Original i Sunrise. Za Originala 10cc za Sunrise 20cc czyli max wychodzi 80cc dziennie z podstawowym 50cc od Nadeło 

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
A dwa kody z Sunrise da się? 
Discord: vanitasss
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Odnośnie tras ESL.
Co jakiś czas wypuszczane są ich kolejne paczki. Czy jest gdzieś jakieś archiwum jakie trasy były w której partii? Wiem, że pewnie gdzieś to jest, ale może ktoś kto się tym interesuje poda mi link bez długiego szukania. Będę dźwięczny
Co jakiś czas wypuszczane są ich kolejne paczki. Czy jest gdzieś jakieś archiwum jakie trasy były w której partii? Wiem, że pewnie gdzieś to jest, ale może ktoś kto się tym interesuje poda mi link bez długiego szukania. Będę dźwięczny

C13
Cześć.Mój problem polega na tym że zgubiłem opakowanie z grą i całą instrukcją oraz z kluczem.Oczywiście klucz już zużyty na moje konto.I tera mam pytanie czy mogę ten klucz jakoś odzyskać? Mam konto na tym kluczu o takim nicku jak na tym forum.Hasło też pamiętam.Poprostu grałem w TMUF około pół roku temu i tera znowu mi się zachciało grać.Ale gdy włączam teraz trackmanie ,prosi o klucz. Proszę o pomoc.
P.S TMUF miałem przez cały czas na kompie
Może zobacz na adresie mailowym, na który rejestrowałeś grę?firen25 wrote:Cześć.Mój problem polega na tym że zgubiłem opakowanie z grą i całą instrukcją oraz z kluczem.Oczywiście klucz już zużyty na moje konto.I tera mam pytanie czy mogę ten klucz jakoś odzyskać? Mam konto na tym kluczu o takim nicku jak na tym forum.Hasło też pamiętam.Poprostu grałem w TMUF około pół roku temu i tera znowu mi się zachciało grać.Ale gdy włączam teraz trackmanie ,prosi o klucz. Proszę o pomoc.
Niestety nie mam już tej wiadomości. Musiałem ją kiedyś usunąć 
Mam pytanie odnośnie prywatnych wiadomości w TMNF. Co mam kliknąć, żebym mógł wysłać komuś pw? W TrackManie gram od sześciu dni.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jeśli chcesz napisać na chacie w grze to wbijasz tak: /pm logingracza treśćwiadomości.