ważne pytanie - po latach

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)

No to jak?

ZA
18
46%
czy ...przeciw? oO
21
54%

Total votes: 39

Kubek
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Kubek »

Paweł, to że wymrą nie wiem czy zmieni wszystko. Czy dzisiaj w polityce do partii "postkomunistycznych" nie dochodzą młodzi ludzie? Przecież nie ma tam tylko dziadków po 70 lat, wręcz jest ich mniejszość. Większość osób to te które otarły się o komunę jak dorastały, i jak widać im się podobało :] Jak już coś, to trzeba by usunąć wszystkie partie postkomunistyczne z polskiej sceny politycznej, ale to już całkiem inny temat na dyskusje.
Co do MarjiJaniny-wszystko jest dla ludzi. Czy alkohol piją tylko żulki spod sklepu, co często nie mają domu? Czy tak samo normalni, wychowani, kulturalni ludzie? Wiedzą, że jak zaczną pić codziennie pewną ilość wpadną w alkoholizm. Tak samo z trawką, i twardymi dragami.
Seraphim
V.I.P.

Post by Seraphim »

poza tym, jest wiel gorszych spraw:
http://www.youtube.com/watch?v=bEfu1fCsYY0
16-17 latkom grozi 2 lata więzienia (sic!) za żart na youtubie, prokuratura haruje żeby ich jak najbardziej udupczyć, za obrazę uczuć religijnych chyba nie idzie się do więzienia, to prokuratura znalazła sobie, że naruszyli przepisy drogowe. Znajdę 400 innych filmików z naruszaniem przepisów, wsadzą tych ludzi?

Druga sprawa, zapewne słyszeliście: http://www.youtube.com/user/RatujcieSzymona

Prokuratura umorzyła śledztwo, bo dziecko nie było niezaniedbane, ch*j z tym, że WSZYSTKIE nagrania pokazują co się tam dzieje. Dziecko dostawało jeść, a to śledczym wystarcza. Ostatnio wznowili śledztwo, ale na materiał dowodowy nie wzięli filmików, które są dostępne na tym kanale. Więc marne szanse. (tak słyszałem)

I ja się, pytam co powinno być do kurwy ważniejsze? Żart youtubowy (jakich pełno), czy znęcanie się fizyczne i psychiczne nad 5-letnim dzieckiem?
TRZ3CI
Pirat drogowy

Post by TRZ3CI »

Przychodzi mama(M) do domu, ściąga buty, płaszcz wchodzi do kuchni, patrzy a tam Jasiu(J) siedzi przy otwartej zamrażarce i wpieprza zamrożone pierogi.
M - Jasiu co Ty robisz?! Trzeba było sobie te pierogi ugotować!
J - Co? Ja?! Ja nic nie paliłem!
Szrama
Pirat drogowy

Post by Szrama »

ty, ale jak to się stało, że płaszcz wchodzi do kuchni :D też bym tak odpowiedział jakby tak się stało :P
co bym bana nie dostał od słodziaków to paleniu mówię nie (wszelakiemu).
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Post by Maciuś »

Co do postu Seraphima:

Na karę śmierci to coś nie zasługuje, tu powinny wejść w życie tortury. Tylu spaczonych ludzi jest w Polsce, nie mógłby żaden robić za kata?
Post Reply

Return to “Off-Topic”