Chciałbym założyć team...
-
slaweex15
- Samochodowy prawiczek
Chciałbym założyć team ale nie wiem od czego zacząć... Mam nazwę i kilka osób chętnych ale... Nie wiem jak zrobić stronę internetową, i od czego zacząć. Prosiłbym o wskazówki i pomoc. Nr gg 2254798
chcę stworzyć klan. Ktoś chętny?
http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=4533&start=0
Punkt 8.
A w ogóle żeś zwalił umiejscowienie tematu.
Punkt 8.
A w ogóle żeś zwalił umiejscowienie tematu.
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
Ten punkt to mozna sobie w dupe wsadzic. I jeżeli dajesz to komus za przyklad to sam nie masz pojecia co piszesz.
Chcesz klan, to miej. Graj sparingi, zakladaj serwer (tymczasowy, czy dedykowany), rob treningi, wymysl TAG itp... Nie musisz zaraz wywalac mega super strony. Poprostu zrób forum. Byle jakiego gotowca. 80% sceny Cie zjedzie ze brzydkie, ale najwazniejsze ze dziala i spelnia funcje.
I nie patrz na tekt typu "trzeba umiec grać techy", bo wielu liderow w ogole nie bierze udzialu w meczach, turniejach itp.
Chcesz klan, to miej. Graj sparingi, zakladaj serwer (tymczasowy, czy dedykowany), rob treningi, wymysl TAG itp... Nie musisz zaraz wywalac mega super strony. Poprostu zrób forum. Byle jakiego gotowca. 80% sceny Cie zjedzie ze brzydkie, ale najwazniejsze ze dziala i spelnia funcje.
I nie patrz na tekt typu "trzeba umiec grać techy", bo wielu liderow w ogole nie bierze udzialu w meczach, turniejach itp.
Nie chodziło mi o odniesienie się do tego punktu. Chodzi mi o ogół. A prawda jest taka, że wystarczy sobie zrobić stronkę na fora.pl, albo innym punie. Ot cała filozofia.
Po prostu wydawało mi się to zbyt oczywiste.
Co wcale nie zmienia faktu, że temat jest w złym miejscu.
Po prostu wydawało mi się to zbyt oczywiste.
Co wcale nie zmienia faktu, że temat jest w złym miejscu.