konto TMUF

Jeśli masz jakiś problem z grą - pisz tutaj
Locked
GTWMax
Jeździ konno

konto TMUF

Post by GTWMax »

Słuchajcie zakupiłem konto TMUF lecz właśnie samo bez klucza tylko login i hasło.

Moje pytanie jest takie czy mogę jakoś otrzymać od nadeo klucz oraz ten kod czy co to tam jest aby wysyłać komuś cc

@EDIT

Jeszcze jedno pytanko czy jeśli mam tm united zainstalowaną na zużytym kluczu to jak zaloguję się na to konto to nie będzie się gryzło ze sobą?? (wiadomo klucz przypoisany do konta i klucz przypisany do gry)
ShaDDy
Emerytowany Admin

konto TMUF

Post by ShaDDy »

ktos Cie zwyczajnie wyruchal.

Edita nie rozumiem, co to znaczy 'zuzyty klucz'? Znalezione, ukradzione? Klucz dziala na jedno konto, wiec jeśli masz oryginalne konto TMU, to zwyczajnie sobie sciagasz update'a Forever, co mozna zrobić już od okolo 3 lat.
Key.
Admin

konto TMUF

Post by Key. »

czy przypadkiem do wysyłania TM-Maili NIE POTRZEBA "środku zabezpieczającego" jakim wg Nadeo są 3 ostatnie znaki klucza?
Image
JarOo
Zaczyna szaleć na ulicach

konto TMUF

Post by JarOo »

Konto TMUF chyba można przenieść na inny login w następujacy sposób: profil zaawansowane rozłącz konto (united) później zwykłym kontem wejść na united i kiedy będzie trzeba wpisać klucz to wpisać go. (Nie wiem czy działa nigdy nie próbowałem, ale tak teoretycznie powinno być)
Image
Image
GTWMax
Jeździ konno

konto TMUF

Post by GTWMax »

dobra widzę że nie umiecie czytać ze zrozumieniem -.-

chodziło mi o coś innego niż napisał np Damianhhhh

ale kit elo
ShaDDy
Emerytowany Admin

konto TMUF

Post by ShaDDy »

"wiadomo klucz przypoisany do konta i klucz przypisany do gry"

Kolego, do lba Ci nie wejdziemy i nie wiemy co masz na mysli, kiedy piszesz o kluczu jak o kondomie. Brakiem interpunkcji porazasz, trzy rozwiazania Ci nie pasuja i nadal nikt nie wie o co chodzi. Zycze powodzenia podczas testu gimnazjalnego i pisania rozprawki.
GTWMax
Jeździ konno

konto TMUF

Post by GTWMax »

damianhhh wrote:"wiadomo klucz przypoisany do konta i klucz przypisany do gry"

Kolego, do lba Ci nie wejdziemy i nie wiemy co masz na mysli, kiedy piszesz o kluczu jak o kondomie. Brakiem interpunkcji porazasz, trzy rozwiazania Ci nie pasuja i nadal nikt nie wie o co chodzi. Zycze powodzenia podczas testu gimnazjalnego i pisania rozprawki.

dziecko test gimnazjalny mam za sobą, Ty zapewne jeśli coś szybko piszesz, to nie przestrzegasz interpunkcji. Już nie potrzebuję Waszej pomocy. Jeśli nie wiesz o co kamann to przeczytaj mój pierwszy post 10 razy....

Pozdro!!!
ShaDDy
Emerytowany Admin

konto TMUF

Post by ShaDDy »

Nah, dzięki Adas, nie byłem na biezaco :D I jeszcze ktos mi zarzuci, ze nie jestem wyrozumialy, majac w d*pie takich osobnikow? :<
Seraphim
V.I.P.

konto TMUF

Post by Seraphim »

Skoro 3 osoby nie potrafiły odpowiedzieć na Twój post tak jak Ty tego chcesz, to może jednak trzeba zacząć inaczej formułować pytania.

Nie Szadołku nikt nie będzie. :P

Humanistyczny był trudny, cieszę się, że mój będzie jeszcze trudniejszy...
tyta
Zaczyna szaleć na ulicach

konto TMUF

Post by tyta »

1. nie, aby wysłać CC musisz się zalogować na konto united
2. co to znaczy "zużytym kluczu "?? cd-key przypisany jest tylko i wyłącznie do konta a nie do gry
AUDIO Onkyo 307 + Onkyo 406 + Kef C7 + Kef C6 + Jbl ES 250 PW + stare surroundy
Image
GTWMax
Jeździ konno

konto TMUF

Post by GTWMax »

tyta wrote:1. nie, aby wysłać CC musisz się zalogować na konto united
2. co to znaczy "zużytym kluczu "?? cd-key przypisany jest tylko i wyłącznie do konta a nie do gry

ad1. Loguję się na koncie United ale wymaga ode mnie 3 ostatnich cyfr klucza którego nie mam bo jak mówiłem kupiłem samo konto niestety ez klucza bo koleś sam nie miał

ad2. to już niaktualne poradziłem sobie bez niczyjej łaski
Locked

Return to “Pomoc”