Triss Merigold, bohaterka sagi Wiedźmińskiej i dwóch gier osadzonych w tych universum. Wygląd z sequela The Witcher.
Nasze avatary
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Nasze avatary
Ciekawią mnie niektóre avatary, skąd się wzięły, co przedstawiają. Dobra okazja do założenia kolejnego spam topicu
Ale najpierw przedstawcie swoje avatary.

Triss Merigold, bohaterka sagi Wiedźmińskiej i dwóch gier osadzonych w tych universum. Wygląd z sequela The Witcher.
Discord: vanitasss
Nasze avatary
Koń, bohater nie jednej wojny, tu akurat ujęty przed jedna z kolejnych bitew. Wziął się z sieci nawet nie wiem kiedy i ile wtedy mialem wypite, ale coś koło 2007 roku
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Nasze avatary
Trzynastka bo od długiego czasu ta liczba mnie "prześladuje". Do tego suma wielu cyfr składających się np na daty rejestracji na forach, dzień i miesiąc moich urodzin (of kors znów trzeba dodawać), godzina 21:37 którą często widzę, prawo jazdy odbierałem 13. marca 2009 (w piątek). Raz nawet dostałem smsa o 13:13:13 a było to 05.05.2010 (więc suma cyfr znów jest '13'). Moje imię i nazwisko składa się z 13 liter, do 200cm wzrostu brak mi właśnie 13cm. Niektóre tłumaczenia się dziwne, to fakt, ale ta liczba mnie otacza i dlatego tak.

C13
Nasze avatary
Max Cohen - bohater filmu "PI". Pod koniec wideoklipu widać nawet sceny, gdzie Max biegnie z ogoloną głową.
tmpl://www.youtube.com/watch?v=9Cq_QO_4Cx4
Nasze avatary
Kuma, bo tak naprawdę się nazywa Pedobear ^^ wziął się stąd, że jest to obrazek, który zawsze mnie rozwala na 4chanie, szczególnie, gdy pojawia się tuż pod zdjęciem brzucha kobiety w ciąży
jest to tylko tymczasowe na pewno za jakiś czas wrócę, do mojego poprzedniego avatara, czyli:

tylko bez tego pedalskiego serduszka i napisu. głównym powodem takiego avata jest to, że w życiu mam ogólnie pecha i jak to mówią "zawsze pada na mnie"
Nasze avatary

2D, jest to alter ego wokalisty zespołu Gorillaz. A jakoś tak mi się podobało i jakoś się przykleiło do mnie.
Re: Nasze avatary
Swoim avatarem zburzyłeś moje idealistyczne wyobrażenie Merigold zwanej także Czternastą ze Wzgórza SoddenLexiu wrote:Ciekawią mnie niektóre avatary, skąd się wzięły, co przedstawiają. Dobra okazja do założenia kolejnego spam topicuAle najpierw przedstawcie swoje avatary.
Elisha Cuthbert - drugorzędna aktorka bez talentu z zajebistym uśmiechem i fajną dupą. Ogólnie wbiłem ją tu, bo chciałem mieć lepszą kobietę w avku niż Abszt.

Nasze avatary

śnił mi się kiedyś podobny stworek i spróbowałem go jak najlepiej odwzorować w ps'ie. napis również jest wytworem mojej wyobraźni, więc nie mogę wam tego 'wikipedijsko' wytłumaczyć

Nasze avatary
<błysk błysk>
Nasze avatary
Sry że nie na temat ale mam pomysł:
Jeśli ktoś gra na innych forach to żeby miał Awatar o TM bo dzięki temu ktoś może być ciekawy co to jest i sprawdzić i możliwe że będzie grać w TM'ka
Jeśli ktoś gra na innych forach to żeby miał Awatar o TM bo dzięki temu ktoś może być ciekawy co to jest i sprawdzić i możliwe że będzie grać w TM'ka
http://img263.imageshack.us/i/91127545.png/
konrad1998_98@o2.pl - to mój email
ŻEGNAJ NFS A PRECZ GNOMIE JEDEN!
konrad1998_98@o2.pl - to mój email
ŻEGNAJ NFS A PRECZ GNOMIE JEDEN!
Nasze avatary

Logo zrobilem kiedyś z nudów w psie. Oznacza wage ponad 100 kilo.
Nasze avatary
tego pana chyba nie trzeba nikomu przedstawiać, ale jakby ktos nie wiedzial:
jest to Jacob z "Lost", znalazlem gdzies w necie.
Nasze avatary
@mixaki
w bazie tm jest zarejestrowanych 9,063,389 graczy, chyba jednak kilka osób gra.
tak wiem z tych 9 mln gra, 1mln. zresztą niedługo ma wejść premiera tm2, a robi to ubi, więc śmiem twierdzić, że jeszcze więcej osób sobie pogra, bo się dowiedzą, że jest bezpłatna alternatywa od tm2...
w bazie tm jest zarejestrowanych 9,063,389 graczy, chyba jednak kilka osób gra.
tak wiem z tych 9 mln gra, 1mln. zresztą niedługo ma wejść premiera tm2, a robi to ubi, więc śmiem twierdzić, że jeszcze więcej osób sobie pogra, bo się dowiedzą, że jest bezpłatna alternatywa od tm2...
- Piotruś
- Pirat drogowy
Nasze avatary
specjalnie by nabić sobie posta wkleiłem swojego avatara z innego forum na którym również bywam od czasu do czasu.

historia tego avka nie jest długa, swego czasu szukałem motywu rozpoznawczego dla siebie samego poprzez twórczość muzyczną w FL'u. Wzorowany na sygnach ATB, Armina van Bureena, Above & Beyond.
A zrobił go kondzio bo dużo czasu spędza w Gimpie. Zależało mi na dozie prostoty i mam
jak ktoś wpisze w google 'p.e.t.e project' to mu parę linków się sypnie....

historia tego avka nie jest długa, swego czasu szukałem motywu rozpoznawczego dla siebie samego poprzez twórczość muzyczną w FL'u. Wzorowany na sygnach ATB, Armina van Bureena, Above & Beyond.
A zrobił go kondzio bo dużo czasu spędza w Gimpie. Zależało mi na dozie prostoty i mam
jak ktoś wpisze w google 'p.e.t.e project' to mu parę linków się sypnie....
Nasze avatary

Historia jest bardzo długa, sięga roku 2008. Bo właśnie w tym roku mój Bostonek zdobył 17 mistrzostwo po dość chudych latach. OD tamtego czasu zaczeli grać wyśmienicie. Po za tym wyjazd do Bostonu sprawił, że się w tej drużynie zakochałem po stokroć.
A historia była taka sobie... Znalazłem logo w googlach zapisalem avka wsadziłem w ustawieniach profiliu i jest

Nasze avatary

Dlaczego? Bo od niepamiętnych lat, bronie (staram się łapać piłke) I zawsze jako wzór stawiałem sobie Ikera, jako wzór na boichu i poza nim
XST!
Nasze avatary
Gdybym miała avatara SuperSonics, tak jak Stysiu ma Celtów, to moja historia sięgałaby 1995 roku
Chyba lubię NBA dłużej niż niektórzy żyją
Starość 

Nasze avatary
mój brak avka też ma swe źródło.
wkurzyłem się że takie malutkie mogą tylko być, więc usunąłem.
DROGIE TMPL.info!
bierz przykład z forum The-Prodigy.pl!
wkurzyłem się że takie malutkie mogą tylko być, więc usunąłem.
DROGIE TMPL.info!
bierz przykład z forum The-Prodigy.pl!
Maksymalne rozmiary; szerokość: 1800 pikseli, wysokość: 1800 pikseli, wielkość pliku: 8789062.50 KiB.
Nasze avatary
avatar to przecież coś małego, Twoja reprezentacja. po co do licha wrzucać coś, co w pełnych rozmiarach jest większe niż większość monitorów? bez sensu.