EURO 2012 - bilety
EURO 2012 - bilety
Trafił ktoś?
Póki co nie mogę się nawet zalogować na stronę - 'Unfortunately you do not have permission to login. '. Trzeba czekać ...
Póki co nie mogę się nawet zalogować na stronę - 'Unfortunately you do not have permission to login. '. Trzeba czekać ...

EURO 2012 - bilety
A czytałeś stronę główną UEFA?
"Do końca kwietnia otrzymasz e-mailem informację o tym, czy Twój formularz został wybrany.
W związku z przygotowaniami do loterii, zalogowanie na portalu biletowym jest obecnie niemożliwe."
Także spokojnie pewnie pod koniec przyszłego tygodnia zaczną dopiero rozsyłać info.
"Do końca kwietnia otrzymasz e-mailem informację o tym, czy Twój formularz został wybrany.
W związku z przygotowaniami do loterii, zalogowanie na portalu biletowym jest obecnie niemożliwe."
Także spokojnie pewnie pod koniec przyszłego tygodnia zaczną dopiero rozsyłać info.
EURO 2012 - bilety
wiem o tym, lecz na portalach typu: Onet, Wirtualna Polska napisano, że informację o wygranych biletach dostało się na profilu na stronie UEFA'y. już wielu ludzi chwali się, że wylosowali kilka/kilkanaście biletów.Lewy wrote:A czytałeś stronę główną UEFA?

EURO 2012 - bilety
Jeśli wierzysz Onetowi, WP i jakimś trollom, to propsy.. 
EURO 2012 - bilety
Pamiętaj, że są to portale typu Fakt a Ci ludzie zapewne dostali jakieś maile naciągające, których pewnie sporo się pojawi w najbliższym czasie. No ale nic zobaczymy.
EURO 2012 - bilety
Jak nie wiecie to po co się odzywacie? Jeszcze wczoraj dało się normalnie zalogować i sprawdzić. Ja nie trafiłem żadnego biletu niestety.
[img]http://the_deli.w.interia.pl/b/deli.jpg[/img]
EURO 2012 - bilety
Ma się to szczęście. Brałem udział w każdym losowaniu i .......... nic 
Ale z tej oficjalnej odsprzedaży mam nadzieję, że uda mi się na Gdańsk coś drapnąć.
Ale z tej oficjalnej odsprzedaży mam nadzieję, że uda mi się na Gdańsk coś drapnąć.
- Piotruś
- Pirat drogowy
EURO 2012 - bilety
lewy wątpie by nasi grali u nas, w Gdańsku nie ma tradycji by repra grała mecze....
EURO 2012 - bilety
Zacznijmy od tego, że nasi nie grają tylko biegają bez celu po boisku i raczej do euro to się nie zmieni
A po drugie ja nie koniecznie muszę naszych zobaczyć w akcji. Taka okazja jak euro nie zdarza się często a miło będzie zobaczyć dobry mecz na poziomie na w miarę ładnym stadionie. Zwłaszcza, że nie trzeba zbytnio jeździć tylko to będzie u nas.
- Piotruś
- Pirat drogowy
EURO 2012 - bilety
ja nie wiem czy zazdrościć czy nie :? ...lucky day dertasie