Matura 2011
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Matura 2011
Dzisiaj miałem dobre i złe wieści. Raz - 20/20 z ustnego angola, dwa - nie zdziwię się jak mnie obleją z ustnego polaka...
Discord: vanitasss
Matura 2011
Ej, ludzie mam pytanie do tych co już zdawali ustny polski: czy w konspekcie (o ile mieliście) zawieraliście coś takiego jak teza? Wiem, wiem... google nie gryzie, ale szukałem i znalazłem sprzeczne wersje... a i znajomi po egzaminie nie pomogli, gdyż też mają różnie i... narazie wszyscy zdali. ;o
Ja jutro liczę na to, że zdam i będę szczęśliwy.

Matura 2011
Tak, zawierałam ale nie musisz tego robić. To ma być pomoc tylko i wyłącznie dla Ciebie także posiadanie tego, czy nieposiadanie nie jest żadnym błędem.Outsid3r wrote:Ej, ludzie mam pytanie do tych co już zdawali ustny polski: czy w konspekcie (o ile mieliście) zawieraliście coś takiego jak teza? Wiem, wiem... google nie gryzie, ale szukałem i znalazłem sprzeczne wersje... a i znajomi po egzaminie nie pomogli, gdyż też mają różnie i... narazie wszyscy zdali. ;o
-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
Matura 2011
takich rzeczy to się powinienes dowiedziec od swojej polonistki/polonisty, boto tak naprawdę od twojego nauczyciela zalezy czy będzie to wymagane czy nie.
Matura 2011
Wiesz... mój polski od mniej więcej połowy 2. klasy pominę milczeniem...Mały wrote:takich rzeczy to się powinienes dowiedziec od swojej polonistki/polonisty, boto tak naprawdę od twojego nauczyciela zalezy czy będzie to wymagane czy nie.
Ale zdałem. 18/20. I już prawie wakacje...

Matura 2011
Młahahhaha, hihihiihih, zdałam matmę
reszte też... ALE KURNA ZDAŁAM MATME!!! młehehehehhehe 
Matura 2011
Co prawda idę dopiero do 2. klasy LO, ale widząc reakcje ludzi na wyniki matury rodzi się we mnie takie pytanie: Czy zdanie matury jest aż takim sukcesem, czy ludzie mają tak niskie ambicje?
Matura 2011
To raczej kwestia strachu przed niepowodzeniem.Maciuś wrote:Co prawda idę dopiero do 2. klasy LO, ale widząc reakcje ludzi na wyniki matury rodzi się we mnie takie pytanie: Czy zdanie matury jest aż takim sukcesem, czy ludzie mają tak niskie ambicje?
Mi się udało zdać,z całkiem przyzwoitymi wynikami (poza matma rozszerzoną - normalnie wstyd) więc jest gut
Matura 2011
Dla mnie zdanie z matury z matmy jest sukcesem, bo jestem totalnym ciołkiem jeżeli chodzi o ten przedmiot. Ten jedyny przedmiot mnie stresował, chociaż matura z reszty przedmiotów nie poszła mi jakoś rewelacyjnie. A ludzie reagują dość emocjonalnie, bo wyniki to jednak rozładowanie sporej dawki stresu... i nie rozumiem twojego zdania o niskich ambicjach.
Matura 2011
FUCK YEAH! Polski - 49% i jestem nieziemsko szczęśliwy ^^ myślałem, że ledwo 30% będę miał, a tu prawie 50
fajnie mi to na świadectwie wygląda: pol ust - 90%, pisemny - 49%.
Co do reszty... w sumie wszędzie jestem powyżej średniej krajowej, ale ta matma roz mogła pójść trochę lepiej... Ale jak w tym roku się dostanę tam, gdzie chcę to luz. W przeciwnym razie - za rok poprawiam wynik

Co do reszty... w sumie wszędzie jestem powyżej średniej krajowej, ale ta matma roz mogła pójść trochę lepiej... Ale jak w tym roku się dostanę tam, gdzie chcę to luz. W przeciwnym razie - za rok poprawiam wynik
Raczej w pewnych przypadkach jest to wyrzucenie z siebie nagromadzonych przez miesiąc oczekiwania nie zawsze pozytywnych emocji.Co prawda idę dopiero do 2. klasy LO, ale widząc reakcje ludzi na wyniki matury rodzi się we mnie takie pytanie: Czy zdanie matury jest aż takim sukcesem, czy ludzie mają tak niskie ambicje?

Matura 2011
Ani jedno, ani drugie. Próbuj dalej :]Maciuś wrote:Co prawda idę dopiero do 2. klasy LO, ale widząc reakcje ludzi na wyniki matury rodzi się we mnie takie pytanie: Czy zdanie matury jest aż takim sukcesem, czy ludzie mają tak niskie ambicje?

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Matura 2011
O polski miałem podobne obawy jak Meg o matmę, patrzę - a tu 80% :OOO No i jedyny zawód to 52% z matmy rozszerzonej, bo 30% z ustnego polaka było wiadome od razu 
Matura 2011
no to gratulacje przyszli teraz już BYLI maturzysci
dobrze zescie zaluczyli teraz bo potem zabawaz tymi poprawkami nudna jest
teraz gogo studia czy co tam chcecie i zapindalac! ;p
Matura 2011
Wyniki siostry:
~ polski. 84%
~ matma podst. 92%
~ matma rozsz. 80%
...

~ polski. 84%
~ matma podst. 92%
~ matma rozsz. 80%
...
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Matura 2011
Wyniki kumpla ze szkoły, potwierdzam autentyczność 
Chemia rozszerzona - 90 %
Biologia rozszerzona- 92%
Matma podstawa - 100%
Matma rozszerzona - 86%
Angol podstawa - 100%
Fizyka podstawa - 82%
Polski podstawa - 81 %
Chemia rozszerzona - 90 %
Biologia rozszerzona- 92%
Matma podstawa - 100%
Matma rozszerzona - 86%
Angol podstawa - 100%
Fizyka podstawa - 82%
Polski podstawa - 81 %
Matura 2011
A ja mam wyjebane na te procenty. Najważniejsze że zdane ;p Raczej nie będę się marnował na polibudzie ;p
Matura 2011
Jero, powiedz szczerze - gdzie Ty chodzisz, że musisz się sesją stresować ? Ja już kończę 2. rok i jakoś się specjalnie nie musiałem wysilić 
Tak czy siak, faktycznie, sesja > matura. At all times
Tak czy siak, faktycznie, sesja > matura. At all times