Najlepszy mapper 2010
Najlepszy mapper 2010
Nius dobry,ale najważniejsze są te świetne mapki.Mnie do gustu najbardziej przypadła mapka Worst track ever.Jeszcze nie widziałem dobrej mapy do TM.
Nie ma złych graczy...są zbyt wymagający przeciwnicy.
Najlepszy mapper 2010
Adminie Lexiu, Ciebie to już do reszty po***ało. Jak władza do głowy uderza to najwyższy czas wy****dalać!
Najlepszy mapper 2010
josh, a sadzilem, ze lepszych na to stanowisko nie znajde.
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Najlepszy mapper 2010
Nie zmienia to jednak faktu że kotlet to był co najmniej nieświeży i trudno go dzisiaj nazwać słowem "nius".cobham wrote:Adminie Lexiu, Ciebie to już do reszty po***ało. Jak władza do głowy uderza to najwyższy czas wy****dalać!
Anyway, wszystkim nie dam rady się przypodobać - raz narzekają jedni że nic nie robię, raz narzekają drudzy że za dużo robię.
Discord: vanitasss
Najlepszy mapper 2010
No ale spójrz, się chłopak zagłębia w forum, a ty mu warna dajesz.. :3
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Najlepszy mapper 2010
To nie wykopalisko archeologiczne by się zagłębiać. Niech czyta, proszę bardzo, ale komentowanie newsa sprzed pół roku jest co najmniej nie na miejscu.Toby wrote:No ale spójrz, się chłopak zagłębia w forum, a ty mu warna dajesz.. :3
EoT z mojej strony, jak ktoś chce to dalej roztrząsać to niech pisze do mnie na GG. Chętnie pogadam.
Last edited by Vanitas / Lexiu on 23 May 2011, 21:06, edited 1 time in total.
Najlepszy mapper 2010
a dlaczego ;> że się wtrącęLexiu wrote: To nie wykopalisko archeologiczne by się zagłębiać. Niech czyta, proszę bardzo, ale komentowanie newsa sprzed pół roku jest co najmniej nie na miejscu.
rozumie ze to TMPL, ale admin powinien dawać przykład swa osobą a nie powody do kłótni :E:E:E:E:E:E:E:E
AUDIO Onkyo 307 + Onkyo 406 + Kef C7 + Kef C6 + Jbl ES 250 PW + stare surroundy

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Najlepszy mapper 2010
Tyta, prosiłem - GG, tutaj nie spamować. Ale skoro już tak bardzo nie chciało ci się czytać moich postów, to już odpiszę:
Ano dlatego, że kompletnie bez sensu jest odpowiadanie na zestawienie top maperów stworzonego pół roku temu. Być może to moje prywatne odczucia i pamiątka po znacznie większym forum (dziś nieżyjące mmorpger.pl), gdzie wszak modem nie byłem, ale warny leciały już za śmieci sprzed miesiąca. Przepraszać nie będę, co najwyżej następnym razem wezmę wasze "komentarze" (które zresztą zaczynają się po każdej mojej edycji/akcji, no ludzie - pracować się nie da!).
A kłótnię to rozpoczął cobham, notabene autor wątku, najeżdżając na mnie i to jeszcze w prosty i chamski sposób.
Ano dlatego, że kompletnie bez sensu jest odpowiadanie na zestawienie top maperów stworzonego pół roku temu. Być może to moje prywatne odczucia i pamiątka po znacznie większym forum (dziś nieżyjące mmorpger.pl), gdzie wszak modem nie byłem, ale warny leciały już za śmieci sprzed miesiąca. Przepraszać nie będę, co najwyżej następnym razem wezmę wasze "komentarze" (które zresztą zaczynają się po każdej mojej edycji/akcji, no ludzie - pracować się nie da!).
A kłótnię to rozpoczął cobham, notabene autor wątku, najeżdżając na mnie i to jeszcze w prosty i chamski sposób.
Najlepszy mapper 2010
Jam niegodzien piąć się w tak wysublimowaną dysputę. Wszak mój język sprawić mógł twój zawód. Kajam się.Lexiu wrote: A kłótnię to rozpoczął cobham, notabene autor wątku, najeżdżając na mnie i to jeszcze w prosty i chamski sposób.
A teraz:
http://rawsmackdown.blogs.sapo.pt/arqui ... %20hbk.jpg
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Najlepszy mapper 2010
Tłumaczenie dla coba: ch** ci w dupę.Lexiu wrote:Tyta, prosiłem - GG, tutaj nie spamować. Ale skoro już tak bardzo nie chciało ci się czytać moich postów, to już odpiszę: