Najlepszy mapper 2010

Newsy ze strony glównej
Maxblue
Samochodowy prawiczek

Najlepszy mapper 2010

Post by Maxblue »

Nius dobry,ale najważniejsze są te świetne mapki.Mnie do gustu najbardziej przypadła mapka Worst track ever.Jeszcze nie widziałem dobrej mapy do TM.
Nie ma złych graczy...są zbyt wymagający przeciwnicy.
cobham
Gangsta Mapper

Najlepszy mapper 2010

Post by cobham »

Adminie Lexiu, Ciebie to już do reszty po***ało. Jak władza do głowy uderza to najwyższy czas wy****dalać!
ShaDDy
Emerytowany Admin

Najlepszy mapper 2010

Post by ShaDDy »

josh, a sadzilem, ze lepszych na to stanowisko nie znajde.
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

Najlepszy mapper 2010

Post by Vanitas / Lexiu »

cobham wrote:Adminie Lexiu, Ciebie to już do reszty po***ało. Jak władza do głowy uderza to najwyższy czas wy****dalać!
Nie zmienia to jednak faktu że kotlet to był co najmniej nieświeży i trudno go dzisiaj nazwać słowem "nius".

Anyway, wszystkim nie dam rady się przypodobać - raz narzekają jedni że nic nie robię, raz narzekają drudzy że za dużo robię.
Discord: vanitasss
Toby
Forever Troll!

Najlepszy mapper 2010

Post by Toby »

No ale spójrz, się chłopak zagłębia w forum, a ty mu warna dajesz.. :3
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

Najlepszy mapper 2010

Toby wrote:No ale spójrz, się chłopak zagłębia w forum, a ty mu warna dajesz.. :3
To nie wykopalisko archeologiczne by się zagłębiać. Niech czyta, proszę bardzo, ale komentowanie newsa sprzed pół roku jest co najmniej nie na miejscu.

EoT z mojej strony, jak ktoś chce to dalej roztrząsać to niech pisze do mnie na GG. Chętnie pogadam.
Last edited by Vanitas / Lexiu on 23 May 2011, 21:06, edited 1 time in total.
tyta
Zaczyna szaleć na ulicach

Najlepszy mapper 2010

Post by tyta »

Lexiu wrote: To nie wykopalisko archeologiczne by się zagłębiać. Niech czyta, proszę bardzo, ale komentowanie newsa sprzed pół roku jest co najmniej nie na miejscu.
a dlaczego ;> że się wtrącę :D ?? czy to łamie regulamin??
rozumie ze to TMPL, ale admin powinien dawać przykład swa osobą a nie powody do kłótni :E:E:E:E:E:E:E:E
AUDIO Onkyo 307 + Onkyo 406 + Kef C7 + Kef C6 + Jbl ES 250 PW + stare surroundy
Image
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

Najlepszy mapper 2010

Tyta, prosiłem - GG, tutaj nie spamować. Ale skoro już tak bardzo nie chciało ci się czytać moich postów, to już odpiszę:

Ano dlatego, że kompletnie bez sensu jest odpowiadanie na zestawienie top maperów stworzonego pół roku temu. Być może to moje prywatne odczucia i pamiątka po znacznie większym forum (dziś nieżyjące mmorpger.pl), gdzie wszak modem nie byłem, ale warny leciały już za śmieci sprzed miesiąca. Przepraszać nie będę, co najwyżej następnym razem wezmę wasze "komentarze" (które zresztą zaczynają się po każdej mojej edycji/akcji, no ludzie - pracować się nie da!).

A kłótnię to rozpoczął cobham, notabene autor wątku, najeżdżając na mnie i to jeszcze w prosty i chamski sposób.
cobham
Gangsta Mapper

Najlepszy mapper 2010

Post by cobham »

Lexiu wrote: A kłótnię to rozpoczął cobham, notabene autor wątku, najeżdżając na mnie i to jeszcze w prosty i chamski sposób.
Jam niegodzien piąć się w tak wysublimowaną dysputę. Wszak mój język sprawić mógł twój zawód. Kajam się.

A teraz:
http://rawsmackdown.blogs.sapo.pt/arqui ... %20hbk.jpg
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

Najlepszy mapper 2010

Lexiu wrote:Tyta, prosiłem - GG, tutaj nie spamować. Ale skoro już tak bardzo nie chciało ci się czytać moich postów, to już odpiszę:

Ano dlatego, że kompletnie bez sensu jest odpowiadanie na zestawienie top maperów stworzonego pół roku temu. Być może to moje prywatne odczucia i pamiątka po znacznie większym forum (dziś nieżyjące mmorpger.pl), gdzie wszak modem nie byłem, ale warny leciały już za śmieci sprzed miesiąca. Przepraszać nie będę, co najwyżej następnym razem wezmę wasze "komentarze" (które zresztą zaczynają się po każdej mojej edycji/akcji, no ludzie - pracować się nie da!).

A kłótnię to rozpoczął cobham, notabene autor wątku, najeżdżając na mnie i to jeszcze w prosty i chamski sposób.
Tłumaczenie dla coba: ch** ci w dupę.
Post Reply

Return to “News”