Oglądałeś może mecz United - Blackpool? To teraz pokaż mi który ze spadkowiczów w La Liga jest w stanie przez jakiś czas postawić swoje warunki Barcelonie czy Realowi?Kiciak wrote:ahh Anglia. liga najleppsza na swiecie. tiaaaa. po za tym ze w hiszpani strzela się wiecej goli. Berbatov i Tevez razem strzelili tyle co sam Ronaldo. ba! Messi+Ronaldo strzelili wiecej bramek niz cale Chelsea razem wziete (! do MU zabraklo tylko 7 goli). no tak, to teraz mi wysuniecie argument ze w Angli zdecydowanie lepiej się broni. i tu znow zonk. top 4 w Angli stracilo 146 goli, w Hiszpani 142. i dlatego wole lige hiszpnska, wiecej goli, wiecej widowiska i wspolczesna MYSLACA obrona, a nie banda jaskiniowcow kopiacych kazdego kto tylko się zblizy. i serio nie rozumiem faktu ze Anglia ma wiecej miejsc w Lidze mistrzow niz Hiszpania, takie zespoly jak Valencia, Sevillia, Atletico teraz bylyby dużo lepszymi zespołami z być może lepszymi zawodnikami gdyby od wielu lat mialyby tak latwy dostep do europejskich pucharow jak zespoly Angielskie.
Moj typ na LM jest chyba oczywisty i ogolnie znany wiec nie będę się rozpisywal na ten temat.
BTW. Śmiem postawić tezę, że większość zespołów z Hiszpanii nie wytrzymałaby sezonu w Anglii.
Taaa... już słyszę krzyki: Barca - Arsenal 4:1 czy 3:1 czy ile jeszcze... ALE: to jest jedynie dwumecz. Teraz wyobraźcie sobie Barcelonę latającą w takim okresie Gwiazdkowo-Nowo Rocznym, mogę się założyć, że w szpitalach by zabrakło miejsc.
Teraz w sobotę finał CL. Mam nadzieję, że Diabły zepną poślady i pokażą, że finał w Rzymie był wypadkiem przy pracy.
Jak spotkam takiego to mu napluję w twarz. Serio. Sezonowcom mówię: NIE. Manchester jest zbyt wielką drużyną, żeby mieć takich... tfu! "kibiców"...Coś mi mówi, że zanotujemy w przyszłym roku wzrost kibiców ManUtd szczególnie w wieku 12-15 lat.
Wolałbym żeby zostało wspomniane już przeze mnie Blackpool.A no i ważne, że Stoke nie spadło, bo to bardzo fajny klub.
k**wa mać. Jeśli jesteś kibicem United to jeśli jesteś leniwy to pisz chociaż ManUtd... Tak, tak już słyszę: ale to tylko historia blablabla i że już można... nie, nie można. A to że na Onecie tak piszą to też nie znaczy, że można. To że na sportklubie w półfinale FA Cup było ManU też nie znaczy, zę można...ManU