Regulamin UTC

bigos
Jeździ konno

Regulamin UTC

Post by bigos »

savier wrote:12 zespołów , więc albo 4 odpadną po kwalifikacjach, albo kwalifikacje tylko rozmieszczą poszczególne drużyny, i metodą kolejnych eliminacji wybierze się finałową dwójkę. naprawdę się cieszę, że to nie muszę być ja :D
miały być kwali w celu rozmieszczenia drużyn do grup, więc czemu ma ktoś odpaść już przed podziałem?
goldike
Jeździ konno

Regulamin UTC

Post by goldike »

miały być kwali w celu rozmieszczenia drużyn do grup, więc czemu ma ktoś odpaść już przed podziałem?
Bo zamiast zespołów zapisywały się składy mixowe i jest tylko 12 ekip. czy oplaca się rozgrywac 18 spotkan, zeby 4 najslabsze druzyny, ktore i tak odpadna, odpadły ciut poźniej? chyba nie ma zadnego sensu przedluzac ich agoni.
mscici3l
Jeździ konno

Regulamin UTC

Post by mscici3l »

Po to się zapisały drużyny, żeby pograć dłużej niż ten tydzień...
Jaki to miałoby sens jeśli już po kwalifikacjach ktoś by odpadł, tym bardziej, że nie ma ogromniej lcizby zespołów?
misza0
Pirat drogowy

Regulamin UTC

Post by misza0 »

12 teamów? 3 grupy po 4 teamy, 2 najlepsze wychodzą i potem już pucharami gramy :) Ale fakt, ze trochę lipa z teamami które grają razem, jeszcze spoko jak w sumie jets z 20 osob, ale 30+? :P
ShaDDy
Emerytowany Admin

Regulamin UTC

Post by ShaDDy »

1 post tak mówi Misza :) Jokera nie ma, więc niestety regulamin jeszcze nie jest w 100% gatow, ale po to dałem sobie punkcik, że mogę go zmieniać w dowolnej chwili:p

tak więc ogłaszam wszem i wobec^^ że regulamin je redi, z wyjątkiem przydzielania do drabinki, tylko tam mogą zajść jakieś drobne zmiany, za parę minut dam newsa z mapami na kwali :)
Kaz3k.
Doświadczony driver

Regulamin UTC

Post by Kaz3k. »

Ciekawi mnie, co tam wybierzecie za szajs :D
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

Regulamin UTC

Post by ShaDDy »

dodane:

W przypadku podejrzenia o niezamierzony przez autora skrót (cut) na mapie, administrator ma prawo publicznie poprosić o powtórkę z przejazdu. Niedostosowanie się do tego punktu skutkuje zawieszeniem gracza na wszystkie rundy rozgrywane na trasie, na której padło podejrzenie o użycie skrótu (na pozostałych trasach mappacku gracz może brać udział).

Publicznie - zeby nie było, ze Shadoweek chce ogarnac triki tylko dla siebie^^
savier
Zaczyna szaleć na ulicach

Regulamin UTC

Post by savier »

;(( dobry dodatek i sprawiedliwy ;l
ShaDDy
Emerytowany Admin

Regulamin UTC

Post by ShaDDy »

Jeszcze mała poprawka dotycząca niedozwolonych zachować (wiem, może trochę na wyrost, ale poprzednią wersję bardzo łatwo można było ominąć):

- W przypadku znalezienia na mapie niezamierzonego przez autora skrótu (cuta), czyli ominięcia jakiegoś fragmentu trasy lub zmiany kolejności checkpointów, nie wolno z niego korzystać pod żadnym pozorem. Niedostosowanie się do tego punktu skutkuje niezaliczaniem czasu podczas kwalifikacji lub zawieszeniem gracza na wszystkie rundy rozgrywane na trasie, na której padło podejrzenie o użycie skrótu (na pozostałych trasach mappacku gracz może brać udział).
- W przypadku podejrzenia o użycie skrótu na mapie, administrator ma prawo publicznie poprosić o powtórkę z przejazdu. Odmowa grozi tymi samymi konsekwencjami, co w punkcie powyżej.
- W miarę możliwości, skróty na mapach będą usuwane a trasy turniejowe aktualizowane - mecze należy przeprowadzać na najnowszych wersjach tras, podanych w tematach dotyczących tras na dane fazy turnieju.
Fhrancuz
Doświadczony driver

Regulamin UTC

Post by Fhrancuz »

Shadow, rozpisałeś grupy, ćwierćfinały, ale par półfinałowych już nie;] Masz zamiar rozlosować z czterech drużyn te dwie pary czy odgórnie z
P1-> A/1 - trzeci zespół z mniejszą ilością punktów w fazie grupowej
P2-> B/2 - C/2
P3-> C/1 - A/2
P4-> B/1 - trzeci zespół z większą ilością punktów w fazie grupowej
stworzysz na przykład p1-p2 p3-p4?
ShaDDy
Emerytowany Admin

Regulamin UTC

Post by ShaDDy »

tak, tak jak mowisz, p1-p2 i p3-p4, bez drabinki przegranych
savier
Zaczyna szaleć na ulicach

Regulamin UTC

Post by savier »

wiadomo są relacje międzyludzkie :P Co się dzieje z fantem jeśli jakiś gracz A ma zablokowane ip/ lub jest na czarnej liście jakiejś drużyny :) Czy takowa drużyna musi go odblokować? Czy gracz A musi się obejść bez tego meczu.
crowmaster_13
Pirat drogowy

Regulamin UTC

Post by crowmaster_13 »

Zasady fair play chyba powinny obowiązywać więc "un-ban" i jazda. Takie moje zdanie.
ImageImage
Image
C13
ShaDDy
Emerytowany Admin

Regulamin UTC

Post by ShaDDy »

no wypadałoby odblokować, na meczu już nie musicie się do siebie odzywac;)
Post Reply

Return to “Universal Team Cup”